Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים חברים

סופסוף הבאתי רכב חדש לאחר תאונה ולצערי הסאב נשבר במהלך התאונה אז החלטתי לבנתיים לחבר קומפוננט ו- 6X9 אחוריים למגבר (4 יציאות) במקום המקום של הסאב במגבר..

הדילמה היא מה לקנות JBL או Pioneer..

האם 80 RMS של JBL כלכך משמעותי שהוא קופץ ב 150-200 שקל יותר משל הפיונר?..

חוות דעת בבקשה,

ושיהיה לכולנו אחלה יום :)

מפרט נוכחי:

----------

*מגבר ROCKFORD PRIME R300-4

*קומפוננט MOREL TEMPO TWO WAY6 (בא עם קרוסאובר)

*רדיו דיסק Kenwood KDC-U446

*סאב אינפניטי שבור שכרגע אין ממש מה לעשות איתו.

*6X9 ???

פורסם

בקיצור אתה רוצה 6X9 במקום הסאב.

לדעתי טיבעי שתלך על 6X9 של מורל טמפו

הם יותר יקרים אבל הם בהחלט שווים את השקעה.

בין מה שהצעתה כן ה-JBL טובים יותר

הדגם המומלץ הוא JBL GTO938

פורסם
בקיצור אתה רוצה 6X9 במקום הסאב.

לדעתי טיבעי שתלך על 6X9 של מורל טמפו

הם יותר יקרים אבל הם בהחלט שווים את השקעה.

בין מה שהצעתה כן ה-JBL טובים יותר

הדגם המומלץ הוא JBL GTO938

מדוע אתה ממליץ לי על 6X9 של מורל ? עד כמה שידוע לי לא אמור להיות כל קשר בין החברות לחלקי המערכת אלה הבחירה נעשית ע"י איכות המוצר..

תודה על העזרה :)

פורסם

המורל טמפו 6/9, במיוחד בפורום הזה, מוכרים כרמקולים הטובים ביותר שהתקציב יכול לתת (זאת אומרת שב500 ש"ח הם עושים עבודה ממש מעולה)

פורסם
המורל טמפו 6/9, במיוחד בפורום הזה, מוכרים כרמקולים הטובים ביותר שהתקציב יכול לתת (זאת אומרת שב500 ש"ח הם עושים עבודה ממש מעולה)

לפי מה שקראתי והבנתי שה- JBL מוציאים איכות של צליל בס טובה יותר לעומת ה- MOREL שמוציאים טרבל חזק וטוב יותר ומכיוון שאני לא מתכוון כרגע לשים סאב אז נראלי לנכון לקחת את ה JBL שיכניס קצת באס כי הקומפוננט שלי (מורל) מוציא איכות צליל נקייה וטובה אבל בלי גוון של בס..

האמת שם יצא לי לשמוע JBL והתרשמתי מצליל הבס שהוא הוציא (בלי סאב כמובן)

פורסם

אם אתה לא מתכוון לשים סאבוופר זו בעיה אחרת, המורל עושה עבודה מעולה, גם בתדרים הנמוכים שהוא מוציא (עצמת הבאס כמו שאצרתה). אם שמעתואהבת את הJBL זה יותר טוב מכל המלצה שתקבל "על חינם".הכוונה שלי היא שאם אהבת אותו , לא משנה מה יגידו לך אנשים על דפי האינטרנ הענקיים אתה יודע שמה ששמעת אהבת, וזה מספיק.

מה שכן,לפי מה שהבנתי היה לך סאבוופר וקרה מה שקרה והוא נפגם. אם התיבה של הסאבוופר נשארה בשלמותה יש לך פה פלוס גדול. את הכסף שאתה מתכוון להשקיע ברמקולים אחוררים ובהתקנתם אתה יכול להשקיע בסאבוופר (כמובן שכמו שאמרתי שאם יש לך כבר תיבה אז מה טוב) ולחבר אותו. לדעתי זה יהיה הרבה הרבה יותר יעיל והרבה יותר רלוונטי בשבילך, במיוחד אחרי שעבדתה עם מערכת שעבדה עם סאבוופר, השלמת התדרים הנמוכים, ללא כל קשר לסאבוופר שהיה לך, יחסרו לך מאוד.

פורסם

בין אם תלך על המורל 6X9 או על ה-JBL GTO938 אני לא מאמין שתתאכזב

מדובר באלמנטים טובים שנותנים תמורה מלאה למחיר ה-JBL חזקים בתחום הבאס

ואם זה מה שאתה מחפש ובנוסף גם שמעתה ואהבתה אז יש לך מוצר מנצח במחיר שאתה שואף אליו.

פורסם

ייתכן שבשמיעה זה אחרת (וכמובן תלוי בבידוד ועוד גורמים אחרים) אבל מבחינת טווח תדרים מוצהר, לפי מה שראיתי המורל יורדים יותר נמוך מהJBL.

• תוכן חדש...