Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לקנות פוקוס 2008 מליסינג. קיבלתי הצעה לגבי רכב עם 135,000 ק"מ

בטופס הבדיקה יש כמה עניינים לא תקינים, למרות שאני יודע שהם מופיעים בהרבה רכבים. הבדיקה הוזמנה על ידי חברת הליסינג ונערכה בקומפיוטסט רמלה.צירפתי את הטופס סרוק.

שאלותי הם:

האם הליקויים נראים לכם סבירים?

האם כדאי לי לקחת את הרכב לבדיקה נוספת מטעמי?

האם כדאי לי לקחת את הרכב למוסך כדי להעריך את המצב והאם יש לכם המלצה למוסך אמין לרכב כזה?

אשמח לעזרה

טופס בדיקה-פוקוס.pdf

פורסם

הטופס נראה "נקי" מידי (כל הכסת"חים הרגילים של המכון).

כמו כן הקילומטראז' גבוה מאוד לרכב בן 3-4 שנים על הכביש, שעבד כמו רכב בן 6 שנים על הכביש.

הייתי ממליץ לך לחפש רכב קצת יותר שמור מהבחינה הזו, לא חסרים פוקוסים בשנתון הזה בשוק,

או אם אתה ממש חם על הרכב אז תיקח אותו לבדיקה אובייקטיבית משלך במכון שאתה תבחר.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

תודה.

אני לא "חם" על האוטו, אבל מציעים אותו במחיר מאד אטרקטיבי מבחינתי, 32% מתחת למחירון. נראה לי ששווה לקחת רכב כזה במקום לקחת רכב משנת 2006-7 עם קילומטרז' קצת יותר נמוך.

השאלה היא אם עדיף לקחת אותו עוד פעם לבדיקה או ישר למוסך שיבדוק את התקלות בצורה יותר רצינית וייתן הערכה לגבי עלויות?

פורסם

חובה לקחת לבדיקה במכון מטעמך לפני קנייה.

עיקר החשש הוא לגבי פגיעות תאונתיות.

קח בחשבון שאם תסע ברכב הרבה יהיה לך קשה מאד למכור אותו בכל מחיר שהוא עקב ההיצע הגדול.

אם אתה לא מתכוון לנסוע הרבה, זו יכולה להיות עסקה סבירה.

וודא גם שבוצעו כל הטיפולים כולל החלפת חגורת טיימינג.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הבדיקה שצרפת יותר מדי טובה. ככלל, אין אנו סומכים על הבדיקות שמבוצעות ומוזמנות ע"י חברות הליסינג. יש לקחת בכל מקרה לבדיקה מטעמך, ע"מ לקבל תמונת מצב קצת יותר ריאלית, עד כמה שניתן.

הרכב עם ק"מ גבוה. אין להם כבר בליסינג, רכבים שנסעו קצת פחות ? (אני מבין שהמחיר אטרקטיבי, אבל גם הבלאי ברכב שנסע הרבה יהיה גדול יותר בעתיד).

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה על התגובה.

בוודאי שיש להם רכבים עם קילומטרז' נמוך יותר, רק שרכבים מעל 130 אלף נמכרים במחירי אאוטלט שהם 30%+ מתחת למחירון.

האם ניתן להסתפק בבדיקה במוסך או שצריך בכל מקרה לעבור במכון קודם?

פורסם

עזוב את הפוקוס,זה אוטו לא משהו בכלל אתה תקנה אותו ותצטער אני אומר לך.

הוא רכב כבד מאוד ובקילומטר שלך בטוח גם יהיה לך הרבה בעיות.

פורסם
תודה על התגובה.

בוודאי שיש להם רכבים עם קילומטרז' נמוך יותר, רק שרכבים מעל 130 אלף נמכרים במחירי אאוטלט שהם 30%+ מתחת למחירון.

האם ניתן להסתפק בבדיקה במוסך או שצריך בכל מקרה לעבור במכון קודם?

לא לוותר על בדיקה במכון - במוסך לא בהכרח יעלו על כל הבעיות (ובמיוחד אלו הקשורות לשלדה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בגדול לא מומלץ להסתמך על בדיקה שמציע המוכר במיוחד אם זו חברת ליסינג גדולה כמו אלבר שעובדת בין היתר עם הצבא.

הליקויים שמצויינים אצלך היו גם בטופס של אותו מכון מדובר בבדיקת הרכב שאני קניתי. במוסך המרכזי של פיאט ביהוד שמשון בעצמו (למי שמכיר) בדק לי את הרכב ואמר לי אם אתה לא קונה אותו אני קונה.

הבדיקה יכולה להיות חסרה המון פרטים כי זה ליסינג ויש חשדות על הסכמים בין החברות למכוני רישוי וכו'

מצד שני מוסיפים הרבה במכונים כדי להתנער מהאחריות.

130000 זה לא המון. זה מעל הממוצע וזה ישפיע עליך מאוד במכירה אבל אם אתה מתכוון להחזיק את האוטו כמה שנים טובות (מעל 2) ואתה לא מרבה בנסיעות הממוצע יתיישר בהמשך. כך בחשבון שגם ליסינג וגם ק"מ גבוה יוריד לך את המחירון כשתמכור.

אם נסעת באוטו והוא מרגיש בסדר. קח אותו לבדיקה במכון אחר (רצוי לבד) יעלה לך 500 ש"ח רק תוודה לפני שהם מתחייבים על שאסי מנוע וגיר. אם יש לך ספקות אח"כ לך למוסך שאתה סומך עליו שיהיה נייטראלי או נוטה לטובתך עדיף.

רכב קונים בראש שקט. רק החששות שאולי יקרה משהו לרכב זה מעצבן ומכער את חווית הקנייה.

• תוכן חדש...