Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שלמרות הרצון הרב שלי ל-RDS, כשאני משווה אחד מול השני את נושא העלויות, ואת העובדה שאני מקבל מכשיר שהוא שתיים שלוש רמות מעל באותו מחיר אם אני מוותר על RDS, אז אני כנראה אוותר על RDS....

---

אמור לי באיזה רכב אתה נוהג, ואומר לך מיאטה

פורסם

תשמע slarti, לא הבנתי אותך כול-כך כנראה אז בוא ותסבר את אוזניי, אתה מתכוון להוציא בין 250-300 דולר בארה"ב (שבמחיר הזה אתה מקבל באמת מוצר מעולה) אבל רמקולים- אתה משאיר את המקוריים?

הייתרונות של אלפיין ושאר החברות המובילות באים לכדי ביטויי רק כשאתה בא להתקין מע' רצינית (time correction, bass engine, פילטרים-קרוסים ועוד) כאשר הרמקולים הם צוואר הבקבוק (סך הכול רמקולים סטנדרטיים של חברה באיכות סבירה ושום דבר מעבר) לדעתי אין שום טעם להשקיע במכשיר רציני ועדיף שתיקנה משהו סטנדרטי פה בארץ. נכון, התמורה קטנה יותר אבל אל תשכח שפה תהיה לך אחריות של היבואן. במחיר הזה תוכל למצוא פיונירים סטנדרטים עם MP3.

עכשיו, אני לא מכיר את הרכב שלך, אך האם הרדיו שיש היום הוא בילט-אין או סתם משהו מצ'וקמק? אם הוא בילט-אין עדיף שתקפוץ לאיזה מתקין (תאמר מאיפה אתה וניתן לך המלצות) או שאנשים כמו Alpine (יוסי) יוכלו לזרוק קצת עזרה.

בכול אופן - נק' למחשבה...

פורסם

אם צריך להחליף רמקולים אני אחליף..

שמעתי בעבר טענות שהרמקולים המקוריים סבירים.

אני חושב שהטענה שהאיכות מתבטאת רק אם אני מתקין מערכת רצינית הם קצת קיצוניים.

בכל מקרה, אחרי כל מה שהבנתי וקראתי, אני אלך על הדגם הזול של האלפיין, ולא על היקר, כי באמת שאני לא מתכוון להשקיע המון.... אני עדיין חושב שב-200$ בארה"ב (לדגם הזול של האלפיין שקורא mp3), אני מקבל תמורה _הרבה_ יותר טובה בעד הכסף שלי מאשר בשביל הדיסק-mp3 שהציעו לי בחנות ליד העבודה, ב-800 ש"ח, של חברת Explosion (אני לא צוחק... ככה קוראים לזה).

אם אני אח"כ אראה (או אשמע), שהרמקולים הם צוואר בקבוק, אני בהחלט אשקול להחליף גם אותם (רק ההפרש של ה-130$ מהמערכת היקרה יותר כבר יכול לסדר לי איזה זוג רמקולים נחמד)...

בשביל זה אני פה - בשביל ללמוד ולאסוף מידע. אני יודע שאני רוצה מערכת סבירה, עם סאונד טוב. נקי. איכותי, יותר מהסטנדרטי שיש פה. זה לא אומר שאני צריך לשפוך 10000 ש"ח על זה... אני לא מחפש את הטופ. אבל אני כן מחפש משהו שיהיה לי כיף לשמוע.. ואני מוכן להשקיע בזה כמות בודדה של אלפים.

ואני פשוט עושה את זה בשלבים. נכון ליום, אני יודע בוודאות, שה-HU היא צוואר הבקבוק שלי. למה אני יודע את זה בוודאות - כי שמעתי פוקוסים אחרים עם HU יותר טובים והם נשמעו יותר טוב. היום כשמגבירים קצת כבר שומעים את הדיסטורשין, וזה לא מגיע מהרמקולים, זה מגיע מ-HU. כשאני אפתור את ה-HU, אני אמשיך הלאה. ואז אני אנסה להבין האם הבעיה הבאה שלי היא רמקולים, או העדר מגבר. ובהתאם לזה אני אמשיך, עד שאני אגיע לסאונד שמספק אותי :-)))

---

פורסם

מכר שלי רוצה למכור מגבר Alpine משומש...

הוא מציע לי מגבר Alpine MRV-F307, ועוד יוסיף לי את הסאב שלו וכבלים בשביל ההתקנה... ב-1000 ש"ח (זה אולי עוד נתון למיקוח...)

זה מגבר טוב? שווה את המחיר? הוא בן כמה שנים כרגע, הוא פירק אותו כשהוא עבר לליסינג, ומאז לא הרכיב אותו כי הוא מחליף עבודות בזמן האחרון (ורכבים), ואין לו כח להתעסקות הזאת.

****יש אפשרות עריכה, השתמש בה מעכשיו וקרא את כללי הפורום

---

פורסם

המגבר מצויין היה לי דגם דומה ולחבר שלי היה דגם זהה רק הוא לבדו משומש במצב טוב שווה 800

מקריאה בפורומים בעולם עולה כי המגברים מהשנים הללו -2000 נחשבים לאיכותיים יותר מהסדרות החדשות

• תוכן חדש...