Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות גם יד שניה אני הולך להגביר אלייט של מורל 2 way.

HUPIONEER 80PRS front speaker: cresendo audio pwx+ft1 amp1 celestra fa 475 amp 2celestra fa 2150 amp 3dc audio 3.5k power xs power d3100 front battry xs power d2400 rear battry

פורסם

מנסיון אצל חבר שיש לו את הסט הנ"ל, הטוויטרים מאוד שתלטנים אז כדאי שתתכונן בהתאם.

מעבר לזה אין לי המלצה למגבר ספציפי כי אני לא כלכך בקיא במחירים אבל אני יודע שהם צריכים דיי הרבה כוח.

פורסם

במידה ואתה פסיבי וצריך מגבר 2 ערוצים יש לך DLS A3 ביד 2 או לחילופין ג'נסיס דואל מונו אם תמצא.

עוד אופציה טובה XETEC P2

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=366265

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=293813&highlight=DLS+A3

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

מצטרף לשאלה של מייק.

מה עם הסלסטרה fa 2.150 ביחס ל xetec p2 מבחינת ניצול מקסימלי של הסט ולא פחות חשוב איכות הסאונד?

HU-pioneer p99rs|comp-hertz hi energy xl |amp 1-FA 2150x|amp 2-FA 1.6|sub-hx300d

פורסם
אני חושב שכדאי שתדאג לתקציב לתיבות ולא רק למגבר..

אני מחפש הגברה נכונה לא תיבות לרמקול ולא בניות זה לא בה בחשבון תשארו בבקשה רלוונטים....

תודה גם לתגובה השנייה אני בקשר אם ישראל וחופר לו כבר מספיק.....אם אין לכם משהו להגיד לנושה שפתחו שהוא רלוונטי או שאין לכם הבנה ונסיון על תגיבו -אני דבוק לכלל הזה!

HUPIONEER 80PRS front speaker: cresendo audio pwx+ft1 amp1 celestra fa 475 amp 2celestra fa 2150 amp 3dc audio 3.5k power xs power d3100 front battry xs power d2400 rear battry

פורסם

אתה צריך רק 2 ער' ? אם כן הסלסטרה FA150 תהיה מענה טוב, אם 4 ער' AUDISON LRX4.1 שיש עכשיו למכירה בפורום.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם
אתה צריך רק 2 ער' ? אם כן הסלסטרה FA150 תהיה מענה טוב, אם 4 ער' AUDISON LRX4.1 שיש עכשיו למכירה בפורום.

לא אני מחפש 2 ערוצים...השאלה מה ההבדלים בין זטק לסלסטרה?

HU-pioneer p99rs|comp-hertz hi energy xl |amp 1-FA 2150x|amp 2-FA 1.6|sub-hx300d

פורסם

הזיטק הוא מגבר הייאנד אולד סקול מעולה

מהסידרה הגבוהה ביותר של זיטק הוא מצטיין ברמת בניה גבוהה

איכותי חזק מאוד עובד ב-1 אום סטריאו וב-2 אום בגישור.

ה-FA2150X הוא מגבר כניסה איכותי של סלסטרה גם הוא חזק מאוד

ובעל יכולת עבודה ב-1 אום סטריאו וב-2 אום בגישור-מחירו לחדש מהאטרקטיביים ביותר בשוק.

בפועל אני מעריך שתהיה מרוצה משניהם

סה"כ מדובר בציוד איכותי.

פורסם

הבנתי תודה.

ובכל זאת אם היתה לך אופציה על זטק יד 2 או סלסטרה חדש מה היית עושה?

פורסם

למען הסר ספק- ה PRESTIGE ממוקם בין ה FA ל- RA.

כמובן כשרוכשים ציוד משומש/ישן, המחיר יורד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני כבר מחפש כזה יד שנייה דיי הרבה, איפה ראית בפורום?

• תוכן חדש...