Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי אודי A3 שנת 2010(למכירה למעוניינים), מנוע 1.6, DSG.

הרכב אצלי כשנה וחצי.

לפני האודי היו לי 3 ספורטיביות, איביזה FR 2007, איביזה קופרה 2008, STI 2004.

אני מאוד מרוצה מהאודי אבל התגעגעתי לכח וקצת תחושת ספורטיביות, מצד שני יהיה לי קשה לחזור לסיאט כי אני חייב לציין, אחרי 3 איביזות מהדור היוצא(היתה גם אחת 1.6 "ספורט") ומעבר לאודי קיבלתי "שוק תרבות-איכות", הבדלים של שמים וארץ.

בקיצור סיאט איביזה\לאון החדשה, לא באות בחשבון כרגע, ואני מעוניין לרכוש יד שניה בלבד אני לא מוכן שוב להפסיד כל כך הרבה כסף.

אופציות שחשבתי עליהן:

פולו GTI החדשה-נראית טוב, קצת משעממת, על פי כמה מבחני רכב שקראתי היא לא ממש מפתיעה לטובה ומגדירים אותה כ"בוגרת", חיסרונות בולטים-בלתי אפשרי להשיג יד שניה, אין גיר ידני.

שירוקו-כל הסיבות אומרות כן, הלב אומר לא, אחרי שהייתי בעלים של 3 איביזות, פולו וA3, בא לי לנסות משהו שונה קצת מואג, הרומן הקצרצר שהיה לי עם האסתיאיי(חודשיים וחצי) נגמר כי העלויות החזקה היו הזויות ולא התחברתי לאוטו, בקיצור אני רוצה הפעם לנסות אולי משהו קצת חדש.

500 אבארת'-עשיתי נסיעת מבחן ומאוד אהבתי את הרכב מכל הבחינות, אם כי הוא קצת קטן אבל אפשר להסתדר עם זה, והוא מפצה בגדול בהרבה כייף בנהיגה. הפחד שלי הוא לגביי השוק שלה בכל זאת מכרו אך ורק 50 כאלה כנראה שאין ביקוש מטורף לרכב הנ"ל ואני מפחד שהיא גם תתרסק במחירון.

אלפא מיטו-כמעט סגרתי עליה לפני האודי, אבל בגלל שאלפא לא היו מוכנים לגשר איתי במחיר ויתרתי עליה, מאוד אהבתי אותה בזמנו, עשיתי עליה נסיעת מבחן וזכור לי שנורא התלהבתי(גרסאת ה155), אבל אני חושש שזה דעך קצת כי הן מאוד התרבו על הכביש והקסם שהיה אז כשפגשתי אותה לראשונה קצת דעך.

ועכשיו, האוטו האידיאלי בעיניי, מיני קופר S-אין לי מילים! אוטו מדהים מבחינת עיצוב, איכות, חוויית נהיגה, שוק, שמירת ערך.

הקטע הוא שאם ארצה קופר S בתקציב שלי כנראה שלא אוכל להרשות לעצמי יותר משנת 2007, ואני שואל, המעבר ל2006-7 מרכב חדש לחלוטין הוא מעט קשה לא? אני מפחד גם לראות מוסך פתאום ודברים שאינני רגיל אליהם, חוץ מזה מכל הבחינות אני הכי נמשך לכיוון שלה.

סליחה על החפירה אשמח לשמוע את דעת המומחים.

לילה טוב.

פורסם

הקופר S היא המכונית הספורטיבית הטובה ביותר כאן, בפער משמעותי. אבל מה שכתבת נכון - היא ישנה יותר, הביקורים במוסך עשויים להיות תכופים יותר, ובכלל - כל המיני שראיתי לא מזדקנות כל כך טוב. בטח לא יהיה קל למצוא אחת טובה באמת.

אם נמאס לך מ-VAG, ה-500 אבארת' היא אופציה לא רעה בכלל, וטובה מהמיטו. כמובן שאתה יכול גם לעשות שינוי משמעותי ולעבור לטופלס עם מיאטה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...