Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מצליח לרדת לסוף דעתכם.

ואם אני יבוא עם נזק במנוע אחרי 4 חודשים של שימוש רגיל והמוסך יקבע שזו צורת הנהיגה שלי שגרמה לנזק וזה מכוון ואני צריך לשאת בהוצאות..?מה אז?אני לא יכול להוכיח שזה בלאי מואץ לא מוסבר ותקלה שלהם והם לא יכולים להוכיח שזה באמת נסיעה שלי אז גם לסגור פשרה?

אז בעצם האחריות נותנת לי אפשרות לבוא ולעשות עסקאות טיעון למיניהם על חלקים באוטו כי אף אחד לא יכול להוכיח?

כבל האמברקס השתחרר לך תוכיח שלא בלילה מישהו בא ושיחק לך איתו..וכן הלאה אין לזה סוף.

אצלי באאודי פחות מ4חודשים והתפרק לי חלק מהידית הילוכים שכנראה לא הורכב/חובר טוב וברגע שלחצתי עליו להעביר הילוך הוא קפץ ויצא מהמקום -אם הם יטענו שזה נזק שלי אני מבטיח לתבוע אותם ולעדכן כל חצי דקה פה בפורום איפה זה עומד.

יש גבול למה שלקוח משלם צריך לעבור.

יש לי גם חלק קטן מתחת לפינה של הספויילר שנראה כמו משולש והוא מפלסטיק יום אחד ניגשתי לאוטו פתחתי את הדלת והוא בלי קשר לכלום נפל לרצפה הרמתי אותו והבחנתי שאחת השיניים שמחברות אותו נשברה -גם פה אני רק מחכה שיגידו לי שזה נזק שאני ביצעתי במכוון.

יש גם איכות הרכבה מינימלית ברכב שאמורה להחזיק את החלקים במקום ,אם זה לא היה המצב הייתי מייצר אוטו שיתפרק כל כמה חודשים משהו אחר וככה מגביר את מחזור החלפים שלי..אה המציאו משהו בסגנון זה נקרא גזל.

חברה תתעוררו יש לרכב אחריות ולבנאדם יש נזק שנגרם מהרכבה לקויה שגרמה לבלאי מואץ .

אם אדם היה בועט היה נראה נזק חיצוני לפנס מקדימה.

אם יום אחד הטמבון האחורי יפול אל מול עיניכם בזמן שאתם פותחים את האוטו בלי שום סיבה פשוט נשבר איזה חלק שאוחז ,איך תגיבו?הרי ברור שאף אחד לא עשה נזק במכוון כי זה קרה מול עיניכם -אבל הפתעה הגעתם למוסך ואומרים לכם שזה אשמתכם-איך אומרים במועדון לילה,זה מעצבן?!אני אגיד לך מה מעצבן..

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בסופו של דבר יחס כזה מוריד חברות.

ב-79 קניתי ג'ולייטה חדשה. האוטו לא הפסיק לעשות צרות מהיום הראשון ותמיד האשימו אותי בסוכנות "קאפריש". פלטינות נשרפות - אתה נוסע כל הזמן בטורים באדום. קופלונג דריישאפט נקרע - אתה יוצא ברמזור כמו בהמה (הכל נכון - הייתי צעיר - בשביל זה קונים אלפא ולא דה שבו). השיא היה שענו לי על זה שהאוטו עושה 3 ק"מ לליטר שאני משחק בברגי הכיוון של הקרבורטורים ואח"כ התנצלו כשקיבלו מהמפעל בולטין תיקון וקפיצים חדשים לברגים - אז לא היה "ריקול".

די מהר החברה מתה. אני החלפתי את הלימון ( שהיה כייפי מאד כשלא היה תלוי על גרר ) בסובארו הרדטופ שלא עשה שום בעיה.

פורסם

אני לא ימשיך להגיב לנושא צמפיון כמבחינתי חבל שיש עוד מזוכיסטים שקונים מהם רכבים.

אבל אני בכל זאת יתן דוגמא לשרות מעולה, באחד הטיפולים ל159 שלי ביקשתי להחליף את כל הקונסולה בין המושבים הקדמיים כי הכלב שלי קרע את הריפוד שם, בהתחלה ביקשו 400 ש"ח והסכמתי בסוף הטיפול בחשבונית לא הופיע שום דבר שאלתי לפשר העניין מנהל המוסך פשוט אמר "OTH".

בקיצור אנשי צמפיון תלמדו לתת שרות-נ.ב. ראיתי שבידיעות אחרונות מפורסם שעדיין מחפשים לצמפיון "יועצי שירות" כנראה שחודש ועדיין הם לא מוצאים כי לא מצאו אנשים "שמתנערים מאחריות"

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

מתאים לדוגמא שלך לבוא אחרי שלי. מוכיח שיש מין תבנית התנהגות של ייבואנים - אחרי שניכווים מיחס רע - משפרים. יש בימים אלה דוגמא לייבואן שהולך ומשתפר מהכי גרוע - שהרס מכוניות מעולות שלא קנו כאן בגללו, למעולה.

פורסם

עקבתי אחרי השרשור הזה מהרגע שפורסם.

אני חייב להודות שבהתחלה חשבתי שמדובר בבקשה חצופה ואין לצ'מפיון (לשם שינוי) אחריות לאירוע.

עיון בתמונות שפורסמו שינו את דעתי, הפגוש נטול סימני הפגיעה, הרשת השלמה שמעליו וגם המינהרה שהפנס מוצב בתוכה - כל אלה מצביעים להערכתי על כך שקשה מאוד לשבור את הפנס בלי לפגוע בסביבתו או לכל הפחות להשאיר סימן לכך.

לפיכך, אם צ'מפיון איננה מסוגלת להוכיח שמקור הנזק בלקוח, חובה עליה לתקן על חשבונה.

לא הייתי מוותר בעניין.

פורסם

כהתחלה אני באמת רוצה להודות לכל המגיבים , בסך הכל הדבר היחידי שאני רוצה הוא שהפנס יורכב כמו שצריך ושאדע שיש חברה שמגבה אותי בקשר לרכב ולא מנסה להתנער מהרכב במסגרת האחריות .

העליתי את אותה נקודה למנהל המוסך ואמרתי שאיני מחפש מתנות חינם והראיתי לו את כל הנזק לפנס עצמו ושאין סימני תאונה כאלה או אחרים כמו כן אחת הסיבות שרכשתי רכב חדש הייתה החיפוש אחרי ראש שקט ולא להתחיל לחפש רכבים יד שנייה ועדיין קיבלתי את ההרגשה שזילזלו בי בצורה לא ברורה למה .

עניין ההתייחסות הועבר כבר לסיאט העולמית ואני רוצה לכתוב מכתב מסודר למחלקת השירות של צמפיון , את הפנס כנראה אני אתקן ללא קשר דרך חבר שעובד במוסך של סיאט בנצרת , הוא ראה את התמונות ונאמר לי שישמח לבדוק את זה לעומק .

אין לי שום בעיה לשלם על משהו שנעשה בו נזק מכוון אך אם זה בלאי מוקדם יחסית ומנסים לנפנף אותי ואת החבר שלי אז זה גבול מסויים שאיני מוכן שייחצו אותו .

הדבר המצחיק הוא ש בעת הכניסה שלי למוסך היה אדם שהתווכח איתם על מחיר טיפול ראשון שהוא משלם עליו 690 שקל ואמר שהוא מרגיש מרומה אך עדיין הרגשתי ש לי זה לא יקרה !

auto emocion

פורסם

אם כבר אנחנו ברוח צמפיון אז הנה סיפור מפי הפקידת בנק שלי.

השבוע היא ובעלה הלכו להזמין את הפאסאט פרימיום בסוכנות המפוארת והיפה שפתחו צמפיון באילת.

הגיעו לסוכן מכירות והוא אומר להם שלא קיים דגם כזה פרימיום יש רק פאסאט רגילה בסופו של דבר הם אמרו תודה רבה ונסעו לסוכנות בבאר שבע ששם הזמינו להם את האוטו.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

פורסם

אם הוא חדש (מאוד) זה הגיוני, משום שבצ'מפיון מתייחסים לזה כאל "חבילת פרמיום" ולא "דגם" פרמיום.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אם הוא חדש (מאוד) זה הגיוני, משום שבצ'מפיון מתייחסים לזה כאל "חבילת פרמיום" ולא "דגם" פרמיום.

עדיין זה סיבה מטומטמת לפספס מכירה

פורסם

הסוכן יכול להגדיל ראש ולהגיד ללקוח "סליחה אדוני, אבל אולי אתה מתכוון לחבילת הפרימיום?"

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם
להתחיל בזה שעד היום כל הסיפורים ששמעתי על צמפיון לא ענינו אותי כלכך ואמרתי שזה לא יקרה לי !

עוד יצא סטיקר כזה: "צ'מפיון ונהיגה לא הולך ביחד! ואל תגיד לי זה לא יקרה".

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...