Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים עם דביר. אחרי 4 חודשים להגיע על בעיה שאתה טוען שהייתה קיימת שלקחת את הרכב מהמוסך או שבעצם יש פגם בפנס ואחרי 4 חודשים הוא ברח לבד..

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדיין כנראה לא הבנתם על מה אני מדבר לא טענתי שקיבלתי את הרכב ככה ולא טענתי כל דבר ממה שאמרתם לעיל , דבריי באו לשאלת המליון דולר מה עם האחריות ? הרי ברור שלא בוצע פה נזק ממשי עקב פגיעה או זדון כך שיש פה מקום לתמיהה , כיוון שאני אישית בעת קבלת הרכב עשיתי בדיקה יסודית לפי "כללי הפורום " שאנשים יעצו לי איני יכול לבוא בטענות אלא על היחס ו על התשובות שניתנו לי .

וכל השרשור נפתח כדי שתייעצו לי מה לעשות בנושא ואיך אוכל להתקדם מפה .

auto emocion

פורסם

לפי דעתי קח את ההנחה, ושלח תלונה על התנהגותו של מנהל המוסך.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

אני לא מבין למה אתם חושבים שזה לא צריך להיות באחריות.

הפנס נפגע מבפנים, ללא כל נזק חיצוני בטמבון, ברשת הפלסטיק מסביב לפנס ולפי איך שזה נראה קצת קשה לעשות כזה נזק מבעיטה בלי לפגוע בכלום מסביב.

הרבה יותר קל להוכיח שמדובר בבלאי\פגם בייצור מאשר שבר לפי אופן השבירה.

גומיות אי אפשר לקרוע בבעיטה.

זה אוטו לא צעצוע מפלסטיק.

לדעתי, האפשרויוית שלך הן כאלה:

לתקן ב 450 ולבלוע את הגלולה המרה.

לתקן ולהגיש תביעה

להגיש תביעה ולחכות לתוצאות

*בכל אחד מהמקרים לא יזיק להתלונן לVW העולמית. אני יודע שעם מוצרים אחרים זה לפעמים עובד והיצרן לוחץ\מורה ליבואן לבצע תיקון.

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

היה פה לא מזמן טופיק על בחור שקיבל את הליאון שלו עם ג'אנט שרוט, כנראה שמישהו עלה עם הרכב שלו על המדרכה או משהו בסגנון.

בגלל שהוא הבחין בבעייה במעמד הקבלה הג'אנט לבסוף הוחלף. אם הוא היה בא אחרי 4 חודשים לצ'מפיון וטוען שככה הוא קיבל את הרכב אני בספק שמישהו היה מתייחס אליו.

אצלך המצב קצת שונה כי הבחנתה שהפנס שבור רק לאחר 4 חודשיים שהרכב אצלך. אולי איזה ילד בעט כדור על הפנס או מישהו שיחק בפנס באיזשהו אופן ושבר אותו?

אני חושב שאתה לא יכול להוכיח שקיבלתה את הרכב עם פנס שבור לכן אין לך הרבה מה לעשות חוץ מקבל את ההצעה של המוסך או לקנות פנס תחיליפי בעצמך שככל הנראה יוכל לגרום לביטול אחריות.

פורסם

יתקן אותי פותח השרשור אם אני טועה אבל אני לא חושב שהוא כתב והתכוון לכך שהפנס שבור במשך ארבעה חודשים או שהפנס כבר היה שבור במעמד קבלת הרכב.

הוא טען שהכל היה תקין וזה קרה רק השבוע. בלאי מהיר\פגם בייצור.

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם
יתקן אותי פותח השרשור אם אני טועה אבל אני לא חושב שהוא כתב והתכוון לכך שהפנס שבור במשך ארבעה חודשים או שהפנס כבר היה שבור במעמד קבלת הרכב.

הוא טען שהכל היה תקין וזה קרה רק השבוע. בלאי מהיר\פגם בייצור.

נכון מאוד ! אני שמח שמישהו משדר איתי על אותו הגל , כמו כן בדקתי בין המשפחה אם מישהו נהג ברכב ביומיים האחרונים כולם אמרו לי שהרכב לא ננגע .

אני לא מחפש להיות חזיר או לנסות לסחוט אין לי טעם בזה , אני בנאדם שקנה את הכסף במיטב כספו ועכשיו אני מרגיש שיש משהו לא בסדר ברכב ,כמו שאמרתי לכם בסופו של דבר אחרי שעה ומשהו של דיבורים התייאשתי מכל ההתנהלות וביקשתי רק שיחברו לי את הפנס בחזרה כדי שאוכל לנסוע הביתה .

חיפשתי ראש שקט לשנתיים הקרובות כנראה חיפשתי במקום הלא נכון . :cry:

auto emocion

פורסם

הם לא יכולים להוכיח שאתה עשית את זה, אתה לא יכול להוכיח שזה נזק שקיים מיום המסירה.

במערכה הזאת אף אחד לא ינצח - השאלה היא מי ייכנע קודם.

לדעתי קצת לחץ במכתבים לשירות הלקוחות, תוסיף שורה על היחס המחפיר של מנהל המוסך,

במקרה ועד אז לא ייצא לך מזה שום דבר - תפנה לVW ותפרט הכל מא' עד ת'.

זה כבר יפלפל להם את הישבן כמו שצריך :twisted:

הרי במילא, זה לא דחוף לך, זה בסה"כ פנס ערפל שאתה לא צריך לגעת בו 99% מהזמן.

יש לך את הזמן לכל הבירוקרטיה, 450 ש"ח עוד יהיו לך הזדמנויות להוציא על התיקון.

בקיצור - כנס באין כניסה. בסוף מישהו שם יבין שעל פנס ערפל לא שווה להם לריב איתך.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הי ,

מצטער לאכזב אותך אבל מקרה כזה לא יכוסה במסגרת האחריות אצל כל יבואן אחר.

הפנסים האלו יושבים על תושבת שמחוברת עם שני ברגים והמסגרת שלה הוא פלסטיק.

אני יודע שאולי זה ישמע לך לא הגיוני אבל ב 4 חודשים, סביר שחנית את הרכב כמה פעמים מחוץ לחנייה הפרטית.

קיימת סבירות גבוהה שמישהו חזר רוורס למשל

או שבאמת מישהו קנאי נתן שם בעיטה.

בשני המקרים לא יהיו לרוב סימנים על מרכב הרכב. (מניסיון).

במקרה הזה אחריות לא מכסה.

בנוסף,

גם אם הרכב נמסר כך, ורק עכשיו אתה רואה את זה ,

מן הסתם האחריות כבר לא תכסה את זה .

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

איך שאני רואה את זה, בגלל שהמוסך לא יכול להוכיח שהאשמה היא אצל בעל הרכב, הם צריכים לתקן את זה. עדיף לתת ללקוח הרגשה טובה ולהפסיד קצת זמן עבודה מאשר ליצור עוד לקוח מאוכזב.

כשאני קונה דברים ב ebay, לפעמים קורה שהמוצר לא מגיע תקין. בינתיים, תמיד שלחו לי מוצר חלופי מבלי להאשים אותי שהנזק באשמתי. נכון שאני יכול לשקר ולהוציא מהמוכרים מוצר נוסף, אבל בסופו של דבר רוב האנשים לא עושים את זה, המוכר מקבל רייטינג טוב ובסופו של דבר המוכר מרוויח בטווח הארוך. חבל שבארץ לא מבינים את זה.

emotion of motion

פורסם
מה אני יגיד לכם .

בארץ לא רק שדופקים אותנו במחירי הרכבים ,דלק, מיסים, ועוד .

גם אחריות כמו בנאדם לא נותנים לנו .

גרתי 3 שנים ב ניו יורק .

היה בבעלותי רכב שנרכש חדש מהחברה .פורד E250

שקנתי את הרכב המוכר אמר לי שהאחריות, מ הטמבון הקדמי עד האחורי .ש אני לא צריך לשלם .

על כלום למשך 3 שנים או 30 אלף מייל.

כול בעייה שהיה לרכב הלכתי למוסך .

החלפת מנורות, מגבהים, טיפולים,רפידות , עוד

ואני מאמין שכך גם באירופה .

לא הבנת את מה שקרה , הבחור כנראה שבר בצורה כזאת או אחרת את הפנס או הבית של הפנס.

הוא טוען שזה היה לא מחוזק כמו שצריך או משהו כזה .

יכוול להיות שעלה עם הפגוש על המדרכה וניתק אותו מהמקום או משהו כזה, או שיכול להיות שהוא השתחרר בנסיעה או משהו כזה.

בכל מקרה לא סביר שיצרן רכב יתן אחריות למקרה של תאונה כזאת או אחרת ( יותר הגיוני שזה מה שקרה ולא שזה סתם השתחרר מעצמו ), אחרת אין גבול לאחריות !!

גם בארה"ב לא נותנים ביטוח ותיקון חינם ובטח שלא אחריות על תאונה .

גם בצמפיון ראיתי שמחליפים לך מנורות חינם שהרכב חדש וגם כל טיפול שווטפים לך את הרכב אבל אין שום קשר לאחריות.

בלי לישפוט אף אחד נראה לי שההצעה של צמפיון הוגנת מכיוון שלא ברור איך הפנס נשבר , איפה שהוא הנחה כזאת זה לקיחת אחריות שלא היו מחוייבים לה .

פורסם

בשל האפשרויות הרבות שייתכנו במקרה מסוג זה,

אני הייתי הולך על הצעת הפשרה שבסה"כ די הוגנת.

אם זאת, לאחר מכן הייתי שולח את הקבלה לשירות הלקוחות של צ'מפיון בצרוף מכתב.

במכתב הייתי מביע את מורת רוחי מההתנהלות וקווה לטוב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בשל האפשרויות הרבות שייתכנו במקרה מסוג זה,

אני הייתי הולך על הצעת הפשרה שבסה"כ די הוגנת.

אם זאת, לאחר מכן הייתי שולח את הקבלה לשירות הלקוחות של צ'מפיון בצרוף מכתב.

במכתב הייתי מביע את מורת רוחי מההתנהלות וקווה לטוב.

עידן

:mm_yeah: :mm_yeah:

פורסם

כשלי היה פעם כשל בפנס ראשי, הוא הוחלף מיידית (בפליקס).

מצד שני, אם לא תמצא בפורומים בחו"ל דיווחים על בעיה דומה, אז גישת המוסך נשמעת לי מאוד הגיונית. מאוד יכול להיות שמישהו, מתישהו, "נלחץ" אליך, והלחץ על הטמבון שבר את הפנס.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כל מי שטוען שהיבואן לא צריך לתקן טועה, מטעה וחבל.

לי היתה תקלה דומה בסיוויק אחרי שנה וזה תוקן בלי לדבר לדבר בכלל. אה, זה לא היה בארץ.

מי שרוצה לעזור לשנות את המצב צריך ליידע אותם שבחרת לא לקנות מהם רכב חדש רק בגלל השירות.

לפותח השרשור, הייתי מנסה לשלוח מייל מפורט ומנומס עם תמונות מגובה בשיחת טלפון ליצרן.

• תוכן חדש...