Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להתחיל בזה שעד היום כל הסיפורים ששמעתי על צמפיון לא ענינו אותי כלכך ואמרתי שזה לא יקרה לי !

אז זה קרה ועוד איך קרה ושתבינו אני לא מחפש לעשות הד או לפתוח שרשור כזה או אחר וזה לא מעניין אותי, אני בסך הכל אובד עצות ומבקש עזרה.

יש לי סיאט לאון חדשה מלפני 4 חודשים היום בבוקר ירדתי אל חבר כדי לשתות קפה על הבוקר איך שירדתי מהרכב במנהג קבוע שלי אני מסתכל על הרכב כדי לראות שהחנייה בסדר ואני לא מפריע לאחד, אני מבחין שהפנס ערפל שלי לא במקום אלא נמצא בתוך העגול בפנים, כיוון שחברת צמפיון ומנהל האולם שלחו לי כמה פעמים כרטיסי ביקור ועלונים של אחריות אמרתי נתקשר למרכז שירות כדי לדעת מה לעשות, נציג השירות הפנה אותי למוסך והם אמרו לי לבוא כדי לבדוק מה גודל הנזק, העליתי בפניו שהרכב באחריות ואיני עשיתי תאונה ברכב, הרכב באותו מצב שקיבלתי בזמן המסירה.

הגעתי למוסך ואחד הנציגים אמר שצריך להעלות את הרכב על ליפט כדי לבדוק מה בוצע כמו כן הוא אמר בפירוש שאינו רואה מכות פח או נזק כלשהוא למרכב הפנס והרכב.

פירקו את הפנס הערפל ואחרי שהמוסכניק הביא את הפנס לנציג נאמר לי שהפנס שבור מבפנים ובוצע פה נזק מכוון ואני כביכול " בעטתי " בפנס או כל מישהו אחר והפנס לא נשבר לבד.

אחרי וויכוח ארוך ואחרי שהתחילו להעלות דברים משונים והוציא דברים מהקשרם ביקשתי להגיע להבנה עם מנהל המוסך, אני חייב לציין שעד כה נותני השירות היו די אדיבים ולמרות שהערמתי מולם הרבה קשיים ושאלות נשארו רגועים.

הגיע מנהל הסניף וביקש מנציגי השירות שיסבירו לו מה קרה, כמו כן ביקש ממני לדעת מה הסיפור .

הוסבר לו שהרכב מאתמול בחניה פרטית בבית ולא הונע כמו כן שאל אם אני טוען שהנזק בוצע במוסך נאמר לו שאיני טוען לדבר ואיני מחפש קומבינות אני בסך הכל רוצה להגיע הביתה כאשר מצב הרכב כמו קודם .

הציעו לי הרכבה מחדש של הפנס החדש פלוס מע"מ ועבודה הגענו לסך של 850 שקלים ! לא קבלתי את ההצעה ושאלתי מה עם האחריות, אין אחריות על מרכב הרכב מבפנים ? כיוון שהפנס עצמו מבפנים התפרק ואין לי מושג ממה זה נובע

.

מנהל המוסך טוען לנזק שלי לפנס כמו אמר לי אינו יכול לשאת באחריות ואינו ואני מצטט " נביא " ולא יכול לדעת מה יקרה ברכב, כמו כן אמר לי שאינו יכול לתת לי מתנות. הכוונה פה כמובן למסגרת הפנס באחריות, העלתי את נושא הפנס השני ואמרתי לו שבאותו הקשר יתכן והפנס השני אם אני עולה על במפר או כל מהמורה בכביש גם יפול והקליפסים יישברו ללא נזק מוחשי.

אני חייב לציין שהתשובות של מנהל המוסך ואיני מעוניין להוסיף במילים וההתייחסות שלו לנושא הינם מקוממות והיחס שלו אלי ולחברי היה משפיל וזלזל בנו ובסופו של דבר ביקש מאתנו להתחפף לו מהמשרד מכיוון שהוא בישיבה חשובה עם אחד העובדים !.

צילמתי בווידאו ובתמונות את פנס ואת מרכב הטמבון עצמו ואעלה תמונות מאוחר יותר, אך כעת חשוב לי מאוד לדעת איך אני יכול להתקדם עם זה מפה אחרי שהוצעה לי פשרה של 450 שקלים כולל הכל הצעה חתומה ומאושרת .

auto emocion

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמישהו יסביר אחת ולתמיד בצורה שפוטה על מה כן האחריות תופסת, כל פעם שאני שומע שמישהו מגיע למוסך על עניין כזה או אחר, מחפשים להטיל את האשמה בלקוח ולברוח מהתחייבות. זה לא יאומן הדבר הזה!

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
שמישהו יסביר אחת ולתמיד בצורה שפוטה על מה כן האחריות תופסת, כל פעם שאני שומע שמישהו מגיע למוסך על עניין כזה או אחר, מחפשים להטיל את האשמה בלקוח ולברוח מהתחייבות. זה לא יאומן הדבר הזה!

זה לא בכל יבואן זה בצמפיון בלבד.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

ואולי בעטו לך בפנס?(במדינה שאנחנו חיים זה יכול מאוד להיות).

אי אפשר לבקש על הכול אחריות, אם תעשה תאונה עם רכב באחריות אז גם תבקש שיתקנו לך בחינם כי הרכב באחריות?

לפי דעתי זאת התלהמות, ומגניב להיות נגד צמפיון היום.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
ואולי בעטו לך בפנס?(במדינה שאנחנו חיים זה יכול מאוד להיות).

אי אפשר לבקש על הכול אחריות, אם תעשה תאונה עם רכב באחריות אז גם תבקש שיתקנו לך בחינם כי הרכב באחריות?

לפי דעתי זאת התלהמות, ומגניב להיות נגד צמפיון היום.

אם הייתה קונה רכב ב130 אלף והיו אומרים לך שלא מתקנים לך אז גם אתה היית מתעצבן.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

קרה לי מקרה דומה, והפעלתי שיקול דעת אי אפשר לדרוש הכול מהאחריות, נכון אם יש לך בעיות עם המנוע\גיר\מערכת פליטה\וכ'ו.

אבל לדרוש מהמוסך לתקן משהו שיכול להיות(וגם סביר להניח) שקרה על ידי מישו אחר בכוונה או לא בכוונה זה לפי דעתי חזירות.

ואם זה שאתה 4 חודשים מסתכל כול פעם שאתה מחנה על האוטו ולא ראית את זה? איך לא ראית במסירה של האוטו?!

ההונדה סיויק מטוס.

פורסם

אני חוזר אומר ומחזק את מה שאמרתי בהתחלה אני לא מחפש להיות חלק מאלה שמסיטים ומדליקים או כל דבר אחר ולפתוח בשרשור נגד צמפיון .

להפך מתחילת מהלך הרכישה עד היום השירות היה 100% ו ללא דופי , אין לי מה להגיד ואמרתי שהכל היה סביר עד שהגעתי למנהל המוסך .

הפנס לא קיבל מכה מרגל כיוון שהרכב חונה בבית בחניה פרטית ומאתמול משעה 6 הוא היה ללא הנעה כיוון שאני נמצא כרגע בתקופת מבחנים וכמו כן אין לי שום סיבה לא לשלם אם זה מכת פח כזאת או אחרת ואני בעצמי הדגשתי כמה נקודות לאנשי המוסך .

אינני אוכל חינם ולא חיפשתי מתנות , ברגע שאעלה תמונות תדעו על מה מדובר , כל פנים הפלסטיק של הפנס אם זה הגומיות או הקליפסים שבורים . הדבר היחידי שנשאר במצבו הוא 2 ברגים של הברגה שמשאירים את הפנס מחובר לטמבון אחרי שביקשתי מאחד המוסכניקים שירכיבו בחזרה .

בכלל אני הופתעתי מתשובות המנהל ומיחסו המזלזל אליי ואל חברי , עד שבסופו של דבר התייאשתי מהם וביקשתי להגיע לפשרה כי איני מוכן שהרכב ישאר במצב כזה באים ואומרים לי 450 שקל וזה כטובה כביכול בגלל עגמת הנפש !

פה באמת נפגעתי ואמרתי להם רק שירכיבו את הפנס למראה ואני רוצה לנסוע הביתה .

auto emocion

פורסם

מה אני יגיד לכם .

בארץ לא רק שדופקים אותנו במחירי הרכבים ,דלק, מיסים, ועוד .

גם אחריות כמו בנאדם לא נותנים לנו .

גרתי 3 שנים ב ניו יורק .

היה בבעלותי רכב שנרכש חדש מהחברה .פורד E250

שקנתי את הרכב המוכר אמר לי שהאחריות, מ הטמבון הקדמי עד האחורי .ש אני לא צריך לשלם .

על כלום למשך 3 שנים או 30 אלף מייל.

כול בעייה שהיה לרכב הלכתי למוסך .

החלפת מנורות, מגבהים, טיפולים,רפידות , עוד

ואני מאמין שכך גם באירופה .

פורסם
יש לי סיאט לאון חדשה מלפני 4 חודשים היום בבוקר ירדתי אל חבר כדי לשתות קפה על הבוקר איך שירדתי מהרכב במנהג קבוע שלי אני מסתכל על הרכב כדי לראות שהחנייה בסדר ואני לא מפריע לאחד, אני מבחין שהפנס ערפל שלי לא במקום אלא נמצא בתוך העגול בפנים, ...,הרכב באותו מצב שקיבלתי בזמן המסירה.

.

אתה טוען שהרכב במצב הנוכחי 4 חודשים ולא שמת לב לזה שהפנס שבור,וזה אחרי שכול פעם שאתה מחנה אתה בודק את האוטו?!

סלח לי אבל זה נשמע מוזר, וזה רק תומך בדעה שלי שמישהו\משהו עשה את זה לאוטו.

הדבר היחידי שלא נראה לי זה ההתנהגות של מנהל המוסך שגירש אותך, חוץ מזה הוא צודק ויפה מאוד שהוא בא לקראתך.

ההונדה סיויק מטוס.

פורסם

dvirk11 : אתן לך כדוגמה משהו ששאלתי עליו מבחינת אחריות , לחבר שלי הייתה את האפשרות להזמין סט של נורות מיוחדות מאיבאי לפנס ערפל נורות שמאירות קצת יותר טוב ועם גוון צבע יפה יותר , כיוון שאצלו הרכב עדיין האחריות נאמר לשנינו מנציג שירות של צמפיון שאם אני מרכיב כל דבר לא אורגנלי על מערכת התאורה של הרכב אם זה קסנון או לד כזה או אחר זה יכול לפגוע במערכת החשמל , עדיף לא לשחק בזה ו יתכן גם שיעשה נזק לפנס עצמו ותאבד האחריות כך שעדיף לא לעשות זאת .

עכשיו לשנינו יש לאונים ושנינו הסקנו את אותה מסקנה שיש כן אחריות מסויימת על הפנס ועל כל רכיב חשמלי ברכב .

בו אני אצייר לך איור כזה , בו נגיד עוד שבוע יורד גשם נכנס לרכב מים מהפנס נוגע בחוטי חשמל ו הופ פתאום יש לי בעיה בחשמל הרכב חלילה! אבל ייתכן מצב כזה , הרכב באחריות אני ניגש לצמפיון אחרי בדיקה שלהם מתברר שהבעיה הינה הפנס ערפל שלא אטום ומה אז ?!

מקרה 1 : התנערות של צמפיון ותביעה מצדי .

מקרה 2 : צמפיון יסכימו לקחת אחריות ויתקנו את הנזק שמלכתחילה היה אפשר לפתור .

אין שום בעיה לשלם כסף על משהו שלא במסגרת האחריות ואמרתי את זה מולם ואומר זאת גם פה , אך להתנער ולהמציא שטויות ולזלזל באנטלגנציה שלי זה משהו שלא מקובל עליי ואני מאמין שעל אף אחד גם עליך dvirk11

auto emocion

פורסם

הרכב מכנית ומבחינת פח באותו מצב שהיה בו לפני 4 חודשים ו זה בוצע להמחשה לעניין שלא עבר תאונות או פגיעות פח במרכב הרכב וכך גם נציג השירות ציין בטופס הפניה הראשוני

auto emocion

פורסם

נורה אחרת יכולה להעמיס\לקצר את מערכת החשמל ברכב.

אם היית מתעורר בבוקר והיית רואה שהפנס הראשי שלך שבור(חס וחלילה) עדיין היית פונה לאחריות?

אתה יכול להוכיח שהפנס הערפל התפרק סתם?

אם הפנס היה שלם ולא שבור והיה יורד גשם והוא היה מקצר בגלל שהוא לא אטום, אז כן יש לך אחריות.

המוסך בא לקראתך והציא לך הנחה כך אותה ותגיד תודה.

עריכה להודעה השניה:

אבל בעיטה נקודתית בפנס אתה לא תראה במקום אחר, פגיעת אבן ישירות בפנס אתה גם לא תראה.

ההונדה סיויק מטוס.

פורסם

אני אמרתי את זה ואומר שוב אם יש שבר בפנס עצמו או בפנס הקדמי העליון לא הייתי פונה לצמפיון רק אם הייתי מבקש הזמנה של אחד חדש , אך כיוון שאחרי פירוק הפנס ראיתי שכל הקלפסים והגומיות לא במקומם אז המשכתי לכל עניין האחריות .

אני ירדתי למוסך המרכזי בכלל רק כדי לחבר את הפנס בחזרה לא חשבתי או הנחתי שאגיע למצב כזה שאראה שהפנס מבנים שבור ועדיין כל מכה בפלסטיק אמורה להראות שריטות או שבירות קטנות ואת זה אין הפנס נקי !

אני מסדר את התמונות לגודל מתאים ו מעלה אותן עכשיו

auto emocion

פורסם

אתה יכול להוכיח שזה פגם ביצור? לא.

והם לא יכולים שזה לא נגרם מפגיעה.

אז לפי דעתי יפה שהמוסך בא לקראתך והציא לך כמעט 50% הנחה על התיקון.

ונזק כזה יכול להגרם מ1001 סיבות.

ההונדה סיויק מטוס.

• תוכן חדש...