Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חש לליבך איש יקר!

אף על פי גילי הצעיר נראה שהצלחתי לערר את מעמדך הכביכול נעלה!

ד"ר ברוך שליט הרשה לי "לזרוק " הארה קטנה שאימצתי בתחילת דרכי ושירתה אותי נאמנות לאורך השנים:

כשהדברים אינם זורמים לכיוון שהיית מבקש לעצמך, הדבר הפשוט ביותר הוא להתעלם מן המסקנות הזועקות סביבך,

אבל הדבר הנכון והאמיץ הוא להכיר בחוסר כישרון או יכולת, במצב כזה הדבר הגרוע מכל, הוא להכשיל את היריב שלך ברמה הכי נמוכה שיש וזאת משום שעצם המעשה הוא הכרה בכך שאינך מסוגל להתמודד עם הרף שהציב.

אני מאחל לך מעומק ליבי שתזכה להצלחה אמיתית שתעמוד מאחורי מילותיך.

דני היקר!

טיפ קטן:

לדעתי, אם תשלב ספא וטרקטורון זוגי אני מאמין שילכו על קפריסין, אבל זאת רק דעתי.....

RSCMOTORSPORT.TK

RALLY SCHOOL

00357-96-850-776

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי בוריס

ההרשמה ל-WRC תיסגר עד 15.6.

אפשרי לארגן קבוצה "בדקה ה-91" שתצפה במרוץ WRC ושכמה ימים לאחר מכן יתקיים המרוץ!

כמוכן, צריך שהסגירה תתבצע מראש וכמה שיותר מוקדם.

בימי ה WRC העיר המארחת מפוצצת ואין מקום לינה חייב לפחות חודש - חודשיים.

כרגע אקסטרים סגרו לצפייה בלבד קבוצה סבירה ועדיין אפשר לשריין.

לגבי המרוץ ספרינט זה תלוי במספר משתתפים כפי שהזכרתי

* לא דרוש רישיון מרוצים FIA

*זה אירוע פרטי וסגור ע"י צוות פיני!

אתה מוזמן לארגן מתחרים (חברים) ולבוא לתת בגז :)

תודה, יניב

RSCMOTORSPORT.TK

RALLY SCHOOL

00357-96-850-776

פורסם

יניב וכולם שלום רב,

כמה אי דיוקים - וכל אחד מעוות את המציאות לפי רצונו.

מי שירצה לצאת לקפריסין עם רכב שלו - צריך יהיה להעמיד את הרכב ברמה מתאימה לתחרות, ישא בסיכונים לנזק ללא מוסך במקום שם וכן צריך לאחסן אותו. אכן, קפריסין אופציה קוסמת אם לא יהיו מירוצים בארץ - אבל לדעתי בחישוב מהיר שעשיתי לגביי הרכב שלי (106S16) אני אצטרך להוציא כ 50,000 ש"ח כדי להתחרות 3 או 5 פעמים בקפריסין - לפני נזקים!

הכשרת הרכב - כ 10K.

עוד כ - 10K העברת הרכב לקפריסין, רישוי, אפסנה, רכב גורר וכו'.

עוד כ 5K עד 7K לכל נסיעה לתחרות (טיסות, לינה, אוכל, הובלות וכו').

כל זה עם 0 נזקים ואנחנו יודעים שזה לא קורה על אדמת קפריסין. אפילו בארץ על מסלול חלק מאבנים יש נזקים.

לעומת זאת, יניב מציע לשלם 12K עד 15K וגעת בחלום - תחרות בחו"ל עם ק"מ מכובד ביותר לטעמי.

זה נראה לי אטרקטיבי - גם למי שיש לו רכב, כמוני.

ולכן, יניב, נא פרסם תאריכים רלוונטיים ובהנחה שאלו תאריכים בהם אני יכול לצאת מהארץ, אתה בהחלט יכול לסמוך על כך שאני מצטרף לקבוצה שתצא. אני מקווה שיצטרפו 10 באמת כדי שתהיה תחרות ישראלית לקבוצה ישראלית.

אלון

נ.ב.

אודה בדבר אחד, זה נראה טוב מידיי כדי להיות אמיתי. אבל, אם זה באמת המחיר לכל החבילה ואין הוצאות נלוות שמופיעות פתאום, כמו ביטוח מטורף, אגרות פתאומיות וכדומה - זו ההצעה הכי טובה שראיתי בעניין עד היום ומגיע ליניב, יישר כוח.

אלון

פורסם

היי אלון בוקר טוב,

2400 אירו בילבד !!!

זה המחיר הכי טוב שיכולתי להשיג

והכול כלול טיסות מלונות אימון ומרוץ!

השכרת הרכב למרוץ כולל ביטוח.

( שוב חשוב לציין זוהי תחרות פרטית לא במסגרת ה - FIA ) על אדמת פינלנד הקרה!

לא נידרש רישיון מרוצים והתוספת היחידה הינה הארכת אימון לבקשת הלקוח!

אתמול קיבלתי טלפון מפתיע ביותר ומשמח לכולנו

שינו ברכב EVO 7 !!!

אפרסם תאריכים בקרוב - כרגע הצוות הפיני עסוק בהכנות למרוץ ה- WRC

כמוכן, הראלי פתוח עבורנו בכל ימות השנה ואפשר לשלב את כל החלומות:

מרוץ אספלט ( בתוך עיר)

מרוץ שלג בעונה

וכמובן הקיץ המקפיץ :)

תודה מראש

יניב

הפרטים יהיו באתר בקרוב www.drifter.co.il

RSCMOTORSPORT.TK

RALLY SCHOOL

00357-96-850-776

פורסם

אלון שלום לך וגם לך יניב

כמה שאלות לך יניב וכך אתה אלון אולי תבין שיש סיכונים וישנן עוד הוצאות.

א. בטוח? יניב לכמה מכסה הביטוח? לפי כול החוקים אתה נוהג ברכב לא שלך עשית תאונה והנזק גדול יותר מ 40% אתה בעל האוטו ומשלם את הערך שלו בשוק. דלק מי ממשלם על הדלק? קח בחשבון אלון שהאוטו בנסיעה מהירה צורך ליטר לקלומטר ועשה חשבון מהיר במידה ואתה זה שמשלם את הבנזין כמה זה יעלה. הוצאות נוספות הן כמובן האוכל,בילוי,ועוד דברים נוספים כך שהכול נראה נהדר ואני מקוה מאוד שתהיה קבוצה שתרצה לעבור את החוויה הזו כי זה באמת חוויה אבל לדעתי צריך לבדוק במדויק מה תהיה העלות כך שאחר כך לא יהיה בכי. עכשיו דעתי יניב, ,תנסה לעשות קומבינציה של טיול לתחרות ה WRC בפינלנד כי זו באמת חוויה שחוויתי שם כמה פעמיים גם כמתחרה וגם כצופה, ותוסיף יום למסלול ראלי לחברה שהגיעו כך תתפסו שני ציפורים במכה אחת זו דעתי.

והחשוב ביותר זה שכן יצא משהו ושכול אלו שיצאו יהנו מחוויה מיוחדת.

בהצלחה יניב ושבת שלום אני מכין את כסא הגלגלים שלי לתחרות הבאה פה בישראל:twisted:

המטייף

נ.ב אלון בקשר לחשבון שלך לקפריסין נראה לי שהוא קצת מנופח לא? זה בטח דני יענה לך כי לו יש יותר פרטיים. ודבר נוסף אנו מתארגנים להעברת מכוניות לקפריסין עד עכשיו יש לנו 5 קבוצות שמעונינות ובמידה וישנן עוד נשמח לשמוע מהן, אנו נארגן מפגש של כול המעוניינים וכולם יוכלו לשמוע ולהתרשם,ולעשות חשבון אם כן מתאים להם או לא.

ושוב שבת שלום לכולם המטיףף

פורסם

זלמן התותח!

עד 35,000 אירו נזק לרכב ללא השתתפות עצמית!

מכסה נזקי גוף / מוות חלילה

הדלק כלול !!! אין תוספות!

זלמן, הרעיון ענק WRC אני משווק כרגע בחברות תעופה ועוד...תהנה!

אני כבר לא יכול לחכות לראות את הירבונן מרחף מעליי

http://www.extreme-il.com/#!vstc7=finland

מה איתך זלמן ?! תעזוב את הכיסא ובוא איתנו הולך להיות מעניין :)

רק טוב יניב!

RSCMOTORSPORT.TK

RALLY SCHOOL

00357-96-850-776

פורסם

כמו שאמרתי, יניב,

אני בפנים.

אשמח לקבל פרטים לגביי עלות של צירוף בן משפחה נוסף לחבילה, ללא עלויות נהיגת המירוץ.

רק טיסה ולינות (ילד בן 9 - בני הבכור). אשמח גם לדעת, אם ניתן לשלבו לנסיעת חוויה למשל באימון - גם אם כרוך בתשלום נוסף. האם יש גיל מינימום לנוסע באימון לייד הנהג. מדגיש, לא בתחרות, לא במירוץ, אלא בשעת האימון הנוסף. האם ניתן להכניסו לרכב, האם יהיה ביטוח?

אלון

פורסם

הי אלון

בהחלט ניתן לצרף בן משפחה, מעבר לאקשן, יש הרבה מוקדי בילוי בימים ובלילות...

קארטינג, שייט באגמים ועוד..

אל תתפוס אותי במילה אבל אם יהיה זמן נבקר בבית הספר למרוצים של אלוף העולם TOMMI MAKINEN :)

לגבי הביטוח לילד זה קצת בעיה, אבל תוכל לקחת אותו לסיבוב נחמד ורגוע עם המכונית!

את זה אישתי לא מפספסת למרות שאין ביטוח :)

עלויות למצטרף נוסף

כרטיס טיסה 500 -450 דולר

מלון תוכלו לישון יחד (ניראה לי תוספת מינמאלית לילד) אבדוק !!

אעדכן אותך בהמשך לגבי מספר תאריכים

שבת שלום

יניב

RSCMOTORSPORT.TK

RALLY SCHOOL

00357-96-850-776

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

רכשנו מתנה זו בעלות של 650 ש"ח , עבור קרוב משפחה שחגג יומולדת.

לקחנו כולנו (7 איש) יום חופש מהעבודה - ונסענו ל"בת-שלמה" כדי לפגוש את בעל רכבי האקסטרים כדי לנצל את השובר שרכשנו.

מיד כשהגענו התקשרנו אליו אך הוא לא ענה, ניסינו קרוב ל 50 (!!) פעם להתקשר אליו, מטלפונים שונים, כשאנחנו עומדים בחום, בלי מקום ישיבה. פשוט עומדים קרוב לשעה ומחכים... ואין מענה. לאחר פרק זמן מסויים נודע לנו מאחד מאנשי המקום שבעל רכבי האקסטרים, טס בכלל לפני כמה ימים לחו"ל...

בשלב מסויים נסענו משם, לא לפני שהינו צריכים לנהל דין ודברים עם חנות האינטרנט ממנה רכשנו את שובר המתנה...

לאחר יומיים ניסיתי שוב להתקשר לבעל הרכבים, ואישתו לפתע ענתה. היא אישרה בפני שבאותו היום הם שהו בחו"ל, זאת למרות שהיה לי אימייל שמאשר את הגעתנו ביום ובשעה הקבועים, ולאחר שהתשלום כבר ירד לכולנו מכרטיסי האשרי ...

אם זו הדרך ההזויה שלהם לנהל את העסק המפוקפק הזה - מפחיד אותי לחשוב איך הם מנהלים אותו בכלל, ועוד עסק שצריך למלא אחר הוראות בטיחות מוקפדות והדוקות.

חובבניות לשמה !

הבושות ועוגמת הנפש שנגרמו לנו - גדולות מאוד, וזה ברור... שום תשובה קונקרטית לא קיבלנו לפשר העניין שלא לדבר עם פיצוי הולם כלשהו.

לכו תלמדו איך מנהלים עסק !

עצתי לכל המעוניינים ... תשקלו טוב טוב אם אתם רוצים עסק עם חובבנים !!!

• תוכן חדש...