Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

X plane,

קראתי שוב את מה שכתבת.

אם הרכב הוא של העבודה, מדוע אתה מוטרד מעלות הפרמיה, העדר תביעות וכו'? זה ממש לא בעייה שלך.

אם יש בעבודה קצין רכב, אתה מדווח לו. אתה צריך למלא דו"ח תאונה שיועבר לחברת הביטוח (בלי פרטים מיותרים, השערות וקשקושים).

בדו"ח אתה מציין את פרטי הנהג (ולא את הפרטים של אבא שלו). כמו כן ציין את פרטיו של נהג המשאית.

פורסם
X plane,

קראתי שוב את מה שכתבת.

אם הרכב הוא של העבודה, מדוע אתה מוטרד מעלות הפרמיה, העדר תביעות וכו'? זה ממש לא בעייה שלך.

אם יש בעבודה קצין רכב, אתה מדווח לו. אתה צריך למלא דו"ח תאונה שיועבר לחברת הביטוח (בלי פרטים מיותרים, השערות וקשקושים).

בדו"ח אתה מציין את פרטי הנהג (ולא את הפרטים של אבא שלו). כמו כן ציין את פרטיו של נהג המשאית.

קומנדר קרא את נקודות 3-4 בהודעתו הראשונה ותבין את חששותיו מה עוד שבענף שבו הוא עובד שמירה - אבטחה היחס לעובדים הוא לא מן המשופרים שבעולם ויכול לתאונה באשמתו להיות השלכות .

ומחר הוא רוכש ביטוח לרכב שלו אז יש מצב בו , הפרמיה שלו תהיה גבוהה יותר.

כזכור לך, אין לו את פרטי הנהג, אלא רק של אביו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לילד יש רשיון. כמו שאמרתי, הוא גר ברחוב שלי ואני מכיר אותו. יש לי שם- זה לא מספיק?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

לא

שם ת.ז מספר רשיון נהיגה בתוקף עד ליום... של הנהג

פרטי בעל הרכב חברת ביטוח , רשיון רכב מספר בתוקף עד ליום..

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אז יש לי שם, ת.ז הוצאתי מתוכנה, אין מספר רשיון, אין תוקף.

יש פרטי ביטוח (ע"ש אמא שלו)

לא טוב? בכל מקרה זה עבר כבר לטיפול החברה שלי. הם מילאו היום תצהיר בשמי (וידאו איתי קודם) והכניסו את הרכב למוסך. יש צורך בדאגה למשהו? או שמבחינתי הסיפור הסתיים?

אגב, מהצהריים קצת כואבת לי היד, זה לא כאב שהיה לפני, אבל זה לא נורא. כמה זמן אחרי תאונה אני יכול ללכת להבדק ושזה יהיה קשור לתאונה מבחינה ביטוחית? וזה חייב להיות בית חולים או שמספיק קופ"ח?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

הסיפור לא יסתיים ככל הנראה מכיוון שהנהג הפוגע עשוי לדווח לחברת הביטוח שלו על תרחיש שונה של תאונת הדרכים.

לכאורה על פי תרחיש כזה אתה בלמת בלימה מאוחרת, פגעת במשאית ורק לאחר מכן הרכב שלו פגע ברכבך פגיעה קלה.

לפיכך תצהיר של נהג המשאית אשר יעיד כי הייתה רק מכה אחת ברכבו ולא שתיים יכול לתמוך בגירסתך.

גם חומרת הנזק שנגרם לחלק האחורי של רכבך ולרכב הפוגע יכולה להעיד על עצמת הפגיעה.

לגבי פגיעה גופנית, אם יש לך חשש כלשהו, גש להיבדק. הסימנים לפגיעה עשויים להתגלות גם מספר ימים אחרי התאונה.

צור קשר עם הנהג ובקש את פרטיו (ת.ז ורשיון נהיגה) הוא חייב למסור לך אותם.

• תוכן חדש...