Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אודה לכל מי שיתרום לי מידע ביחס לכדאיות רכישת שברולט אימפלה חדשה....ביחס לבטיחות הנאה מנהיגה... הרכב ניראה זול ביחס לגודלו וגודל המנוע...האם זה נכון?

תודה לכל המגיבים

פורסם

ואפילו ענו לך, פה:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?p=302037&highlight=#302037

זול יחסית לגודלו? בהחלט. אם אתה אוהב גודל אין מתחרות לפיל הזה גם מבחינת ה LOOK הוא לא עוד מאזדה 6 , יש לרכב נוכחות ללא ספק.

בטיחות? יש טובות ממנו בהרבה, כגון האוונסיס, גם ה B4 השיגה ציון יפה במבחן ריסוק אשר דומה למבחן האירופאי.

הנאה מנהיגה? האמת שזה דבר אישי, אבל אם נלך על פי מגזינים האימפלה לא תהיה מוצבת גבוהה במיוחד. מאזדה 6 2.3 תהיה מהנה יותר, כנ"ל אקורד, B4 ועוד כמה אחרות. אבל אם אם אתה אוהב אותה, קח נסיעת מבחן (אל תרכוש רכב בלי נסיעת מבחן!) על האימפלה, ולאחר מכן על ה6 2.3, או האקורד ותראה איך אתה נהנה מהנסיעה ברכב. אם אתה מחפש בעיקר כוח לפי מה שרשמת, יש סיכוי שה3.8 יהיה מהנה יותר מאשר ה2.3 של מאזדה מהבחינה הזו, וגם מבחינת נוחות. אך מבחינת יכולת דינמאית...

אגב מתחרה נוספת שיש בתקציב שלך כרגע היא ה407 2.2 , גם עליה כבר אפשר להזמין נסיעת מבחן.

גיא.

פורסם

למרות שאני שונא להיתייחס לנושא הזה,לאימפלה,כמו לכל האמריקאיות יש ירידת ערך מבהילה.חבר טוב של אבא שלי קנה בשנת 97 קרייזלר סטרטוס,לא די בזאת שהאוטו מירר לו את החיים באין סוף תקלות,הוא נאלץ למכור אותו ב 40,000 שקל,מחיר של יונדאי אקסנט...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...