Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי חשד שמד החום ברכב לא מראה את הטמפ' האמיתית. (לוקח הרבה זמן לשעון להגיע לתחום הנורמלי,לאחר נסיעה ארוכה השעון לא מגיע לחצי-אבל אם פותחים את מכסה המנוע מרגישים שהוא ממש חם, לאחר עצירה-החום יורד כלפי מטה ועוד מס' תופעות מוזרות)-בדקתי טרמוסטט-נמצא תקין. הולף יוניט חום,רדיאטור נוקה וגם הוחלפה משאבת מים.

האם יש דרך לבדוק את השעון עצמו- האם הטמפ' שהוא מראה אמיתית?

תודה

פורסם

מפלס נוזל קירור תקין? האם בוצע תיקון למערכת הקירור לאחרונה?

בכל מקרה ניתן לבדוק את היוניט טמפ' ושעון החופ ע"י מדידת טמפ' של המנוע עם מד טמפ'.

פורסם

מפלס תקין+ פקק למיכל עיבוי. בוצעה החלפת משאבת מים-אך בתופעה קיימת עוד מלפני כן. (דרך אגב-קצב החלפת משאבות המים אצלי דיי גבוה-אחת לשנה וחצי).

כיצד למדוד בעזרת מד טמפ'? ועל איזה חלק למדוד? האם סורק תקלות יכול להראות טמפ, אמיתית או שהוא קורא מהשעון?

תודה

פורסם

סורק תקלות בהחלט מציג טמפ' ואם אתה משתמש במד טמפ' מדוד סמוך ליוניט טמפ'.

לגבי משאבות המים, סיבות עיקריות לכשל מוקדם הן, משאבות תחליפיות זולות, נוזל קירור לא תקין, התחממויות ומתיחת יתר של רצועה ההנעה שלה.

פורסם
מפלס תקין+ פקק למיכל עיבוי. בוצעה החלפת משאבת מים-אך בתופעה קיימת עוד מלפני כן. (דרך אגב-קצב החלפת משאבות המים אצלי דיי גבוה-אחת לשנה וחצי).

כיצד למדוד בעזרת מד טמפ'? ועל איזה חלק למדוד? האם סורק תקלות יכול להראות טמפ, אמיתית או שהוא קורא מהשעון?

תודה

קרה לי אותו מקרה בדייהו רייסר של ההורים של אישתי. החלפתי להם את כל מערכת הקירור לחדשה כולל ניקוי רדיאטור שהיה סתום, משאבת מיים שהייתה גמורה, ביטלתי את רדיאטור החימום הפנימי שגם כן היה סתום, הוחלפו צינורות מיים למיניהם והרכב עדיין התחמם. לבסוף הגיע אדון יוניט חום ועשה לי בית ספר. הוחלף והכל בא על מקומו בשלום.

:)
  • תוכן חדש...