Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

לפני כשבוע נסעתי לכיוון צפת עם האוטו וואלה נסע בובה.

חזרתי ובדרך חזרה פתאום הרגשתי דוושה מתקשה לי שאני בא לעצור לפני רמזור ומתחיל להוריד הילוכים.

קשה עד כדי כך שכבר אי אפשר לעצור ואני צריך להשתמש בכל הכוח שברגל ובלם יד!

טוב הגעתי הביתה נכנסתי למוסכניק שלי בא בדק עשה איתי סיבוב באוטו ואמר לי שזה המגבר בלם טוב החלפתי אותו למשומש שהיה במצב טוב מאוד.

לפני יומים הבעיה חזרה אני כבר חושב שזאת לא הבעיה של מגבר בלם אלה משהו בצינורות אולי וואקום או משאבה בבקשה תעזרו לי זה ממש מציק לי..

האא ועוד משהו ניהיה רעש מוזר מהברקסים!

תודה מראש על העזרה חברים!

מתן

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום-

אותה בעיה הייתה לי בפולו שנת 2000 ואכן צינורית הוואקום בכניסה למשאבת הבלם הייתה מנותקת.

הצינורית הזו אצלי(מקורית) עשויה מפלסטיק שהתייבש ונשבר בחיבור למשאבת בלם- חיברתי חזרה את הצינור והידקתי עם אזיקון-במוסך הוחלף לצינור גומי עמיד לחום.

תניע את הרכב ותפתח מכסה מנוע.

1)תבדוק אם אתה שומע רעש של אוויר בורח.

2)תבדוק את הצנוריות שמתחברות למשאבת בלם אם כולם מחוברות(הגישה מעט בעייתית).

מקווה שעזרתי

פורסם

יש אצלי צינור אחד קשיח שמחובר למגבר בלם הוא יוצא מהסעפת יניקה עכשיו החיבור שלו למגבר בלם ניראה לא טוב אני חושב הוא זז כזה יש שמה במגבר בלם מין פלסטיק כזה בצורה של נ' שאילו מתחבר הצינור וואקום יש לו שמה גומיה וניראה לי שהיא לא טוב יכול להיות??

אם לא הבנתם אני יעלה עוד מעט תמונה של זה!

בתודה מראש מתן!

פורסם

1. אאם המשכת לנסוע עד הבית אחרי שגילית לראשונה את התקלה? אם כן, אין לי אפילו חשק לכתוב את דעתי עליך, אבל היא לא טובה. במקרה כזה עומדים בצד ומזמינים שירות גרירה.
  2. ביקשת עצה + אמרת שתעלה עוד מעט תמונה. מה עם התמונה?

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

1. אאם המשכת לנסוע עד הבית אחרי שגילית לראשונה את התקלה? אם כן, אין לי אפילו חשק לכתוב את דעתי עליך, אבל היא לא טובה. במקרה כזה עומדים בצד ומזמינים שירות גרירה.
  2. ביקשת עצה + אמרת שתעלה עוד מעט תמונה. מה עם התמונה?

אז ככה:

1.הגעתי הביתה עם גרר!

2.לא הספקתי לצלם ועכשיו חושך כבר אני יצלם מחר.

עכשיו יש אפשרות לעצה?

פורסם
אז ככה:

1.הגעתי הביתה עם גרר! אז עשית בתבונה, וקבל את התנצלותי.

2.לא הספקתי לצלם ועכשיו חושך כבר אני יצלם מחר. קשה לי להאמין שמישהו יוכל לענות לך ע"ס התיאור שנתת בלי תמונה של הצינורית, אלא אם אתה מרגיש שם אוויר שמצביע על חוסר אטימה. יכול להיות גם שמה שהרכיבו לך היה לא טוב והתקלקל אחרי ההרכבה, זה קורה לעיתים רחוקות אבל כבר קרה לי, עם חלק אחר.

עכשיו יש אפשרות לעצה?

באדום

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון:

הייתי במוסך אומרים לי שמע אין לך בעיה ככה זה צריך להיות הדוושת של הבלם.(מוסך מורשה)

הלכתי למוסך אחר שמה אמרו לי שצריך להחליף משאבה מרכזית.(מתמחה בגרמניות אזור גבעתיים לא זוכר את השם)

בדקתי עוד מוסך לא התיאשתי אמר לי תחליף ברקסים פה הסכמתי איתו החלפתי ברקסים הבעיה נעלמה אבל הדוושה עדיין יש לה קושי קטן כאילו לא רכה כזאת שנעים ללחוץ עליה.

בקיצור אז מה אתם אומרים לעשות עכשיו??

תודה מראש!!

נ.ב

התמונה שהעלתי עדיין יוצא משם אוויר לא יודע אולי יש בעיה באלחוזר שיש שמה!

פורסם

כשהיית במרכזי, אמרת להם שמהחיבור הנ"ל בורח אוויר?

תבדוק אפשרות להחליפו, אולי רק את החיבור וזה לא יעלה לך הרבה.

ברגע שאין וואקום, המגבר בלם אינו עובד ולכן הדוושה מתקשה.

קובי

• תוכן חדש...