Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב עידכון:

הייתי אצל רון היום (טיפול מאוד אדיב ומקצועי!) נסענו סיבוב באוטו עד שהבעיה הופיעה ואז רון ניתק לי את ABS ואמר לי לנסוע בלעדיו שבוע ולראות אם הבעיה נפתרה.

בקיצור בעיה במערכת ABS לא ידוע עדיין איפה הבעיה אבל היא זאת שעושה לי את הדוושה פתאום קשה רצח..

אם מישהו יודע מה יכול להיות אז תגידו לי בבקשה כי אני מפחד לנסוע בלי ABS זה מחזיר אותי לפיאט אונו שלי..

בתודה מראש מתן!

פורסם

אני סומך על רון בעניים עצומות אבל אותי מלחיץ בלי Abs כי זה מערכת עזר לבלימה והיא חשובה מאוד לא רוצה להיות בלעדייה.

בגלל זה אני רוצה לדעת מה עושים עם זה ואיך בודקים צעד צעד לפני שמגיעים לסכום הרציני במערכת הזאת.

מסכים איתי?

בתודה מתן!

פורסם

לדעתי- במידה והתקלה נובעת ממנה אז גם ככה היא לא עובדת.

כך שעד עכשיו היא גם לא הייתה בשימוש רק שלא היית מודע לזה.

קובי

פורסם

קובי תקרא את כל השירשור מהתחלה ותראה.

המערכת הייתה עובדת היא זאת שתופסת לי את הדוושה חזק ומקשה על בלימה בצורה משמעותית בגלל זה היא נותקה היא הייתה מגיבה ורק לפעמים מקשה את הדוושה ונותנת תחושה של תופעה מוזרה.

פורסם

קראתי את השיארשור בעבר וגם עניתי לך כבר בדפים הקודמים.

איך אתה מסיק שהמערכת עבדה? ביצעת בלימות חירום וראית שהיא עובדת?

תנאי למע' הABS וגם למגבר הבלם הוא שבמקרה של תקלה, עדיין הבלמים יעבדו.

אני מאמין שרון חושב שהבעיה זה בסלונואידים של המשאבה שנתפסים.

קובי

פורסם

במקרה כזה מחליפים את כל המשאבה, לגבי עלויות אני ממש לא יודע.

אני גם לא בטוח שלכך רון התכוון אבל זה הדבר היחידי שעולה לי לראש אם הוא ניתק את מע' הABS.

מדוע אינך שואל את רון למה הוא חושד במע' הנ"ל? או באיזה חלק מהמע' הוא חושד?

קובי

• ספונסר פורום
פורסם

לאחר הניתוק של ה ABS הבלמים מתפקדים רגיל ?

הדוושה לא מתקשה פתאום ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...