Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה דברים - לא ציינת אם היא דיזל/בנזין/גפ"מ, ולא ציינת אם היא ידנית או אוטומאט,

בכל אופן

מבחינת שטח אל תצפה לגדולות ונצורות היות והרכב עם גחון נמוך וללא סרנים חיים, שילדה אחודה

מבחינת אמינות אני יודע בוודאות שיש בדיזלים איזה כשל אלקטרוני שמצריך מוסך שוב ושוב,

דבר עם בעלי פג'ארו ללא אינטרס מכירה ותבין את האמת על הרכב,

מבחינת היום-יום הוא אלגנטי מבפנים, ישיבה נוחה וראות מעולה ממושב הנהג, ומראות גדולות וברורות

שטח העמסה לא משהו בדגם הקצר למרות שיש מרווח יפה ליושבים מאחור, מאוד נוח בכביש

והוא יותר פרייבט מג'יפ לדעתי, וכך גם השימושים שעושים איתו בעליו.

אם המטרה שלך כוללת גם שטח אמיתי (ולא רק חוף הים/שבילים) קח כלי יותר רציני,

כגון הטראנו/לאנד-קרוזר/טרופר שעדיפות בהרבה מבחינת שטח היות והמכלולים שם יותר

קשיחים הם מצויידים בשלדת סולם קשיחה (שלדה נפרדת מהמרכב) סרן אחורי חי

שעדיף בשטח על פני מתלה נפרד, ויש גם אופציה לנעילת דפנציאל אחורית שתשפיע לטובה בשטח

אם המטרה שלך היא כביש קח את הבנזין, - יותר זריז, יותר כוחני, והרבה יותר נעים לנסיעה מהדיזל,

למרות ששוב - הייתי שוקל אופציה אחרת חוץ מהפג'ארו - לשיקולך הבלעדי, בהצלחה

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

מדובר על דיזל ולא לשימוש בשטח אלא רק כביש...

אני פשוט חייב לרכוש רכב דיזל וזה הרכב שהכי אהבתי...מאוד מרשים יוקרתי אלגנטי...

פורסם

אם אכן המטרה שלך היא רק כביש - פולסוואגן/סקודה דיזל יהיו הרבה יותר יעילות ואמינות עבורך

מהפג'ארו, רוצה מפואר? פאסאאט ממודל גבוה משל הפג'ארו המוזכר לעיל תהיה פתרון מצויין עבורך

וגם תעלה כמוהו - אך כמובן עם שנתון יותר גבוה ואיכות הרבה יותר טובה, מנועי הTDI של פלסוואגן

ידועים באמינותם - אחרת בעלי המוניות והמשטרה לא היו מחזיקים בהם יותר מעשור, (לסקודה יש מכלולים של VW)

גם אאודי מפוארות עם מנועי דיזל יש - לדעתי אם אתה רוצה רק כביש הפג'ארו זה האופציה האחרונה

להסתכל עליה, אך זוהי דעתי בלבד, יכול להיות שאחרים יחלקו עלי אם חייב דיזל הייתי הולך על פאסאט דיזל ידני

אלגנטיות ורישמיות לא חסר לרכב הזה - וגם אמינותו גבוה במיוחד בדיזלים

t_nvFile1598194.jpg

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

לפני בערך 6 שנים יצא לי להתקל בפאגרו שנת 97 קצרה דיזל גג ברזנט,ידנית, רכב היה שמור מאד ונתונים טובים,יד 1 וכל השאר,

המחיר גם לא היה יקר יחסית,אמרתי למה לא?! בוא נתפנק קצת, את העלות של רישוי שנתי לדיזל של עוד 2000 שקל בערך (ככה זה היה לפחות אז, היום אני לא יודע אם יש הבדל בין רישוי לדיזל לבנזין) כבר לקחתי בחשבון, אפילו שהנסועה שלי 10000 ק"מ בשנה .

התקשרתי לשאול כמה יעלה לבטח אותו, גיל 24 ללא עבר, קיבלתי הצעה של בערך 10K שקל לחובה ומקיף לפני טסט,בשבילי זה היה המון ולכן ירדתי מהעניין.

בעבר המגנום היה הרכב הכי גניב והביטוח שלה היה יקר משמעותית מהדימקס,היילקס וכל השאר ,כנראה זה גם השפיע על הפגרו שחולק רכיבים משותפים,אולי המצב ישתנה כיום.

אבל בכל מקרה כדאי לבדוק עלויות.

אביב8)

• תוכן חדש...