Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדגר... אה... לא

:-D

סרול - תעדכן משהו - מהר! :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מוצא את המצלמה שלי, אז צילמתי כמה תמונות עם הפלאפון, במציאות החיבור של הפודים יותר טבעי.

בכללי, אני מאוד מרוצה מהתוצאה, תמיד אפשר לשפר יותר, וזה כנראה יקרה, במוקדם או במאוחר :)

מחר אמצא את המצלמה ואעלה עוד תמונות, גם מזוויות שונות.

ד"א, הפודים לא הוברגו עדיין, אם תשימו לב- אין ברגים ! מחר אנחנו נסדר את זה כך שהסגירה תהיה הרמטית אע"פ שיש בד בחלק מן המקומות.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ייקח זמן:

1. קורות.

2. ווידוא נפח מדויק למידים.

3. טיפול אקוסטי בין הדלת לתיבות.

4. התקנת מגברים.

5. כיוונים.

זה לא נגמר :)

שתמיד נהיה עסוקים בדברים טובים.

פורסם

דן בוקר טוב... הוא במקרה היבואן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

ישראל עדיין לא סיימת עם הרכב?

שעוד ארגנת לי את הסלסטרה 2 ערוצים אמרת שטיק טק הרכב מוכן!

וכבר לפני שנה וחצי עזבתי את תחום הרכב והאודיו

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

נראה מעניין לגמרי.. אני זוכר איפה שהוא הבטחה להגיע למפגש צפון..:wink:

בכל מקרה לא רואים הכי ברור אבל נראה מהתמונות שהפוד של המיד הימני קצת יושב על הפתח של כרית האוויר, זה לא ייצור בעיה?

אוקיי הסתכלתי על התמונה הקרובה יותר ראיתי שזה על הקו בדיוק.

דרך אגב היום החזקתי את המיד של ליאור וואו זה נראה חתיכת רמקול ושוקל בהתאם!

מחכה כבר לשמוע.

בהצלחה בהמשך הפרוייקט.

פורסם

חבר'ה, הפרויקט נמשך (בקצב שלי :) ).

בחודש האחרון הדלתות רופדו בעור זה יצא לא פחות ממדהים ! ! !

חיזקנו את הטבעות שהתחילו להתעוות כתוצאה מהנסיונות ושינויי האלמנטים הבלתי פוסקים שלי.

התיבות פורטד עושות פשוט עבודה מעולה, לא משנה כמה מבודד יהיה רכב, החוזק והקשיחות של הפיברגלאס פשוט גורמים לאלמנטים להפיק באס מטורף, כמובן שגם כל אלמנט נשמע שונה, ה SEAS נשמע מאוד פאנצ'י ואגרסיבי ואילו הסקנדינביה נשמע רך יותר.

אני עדיין מתלבט אם להתקין את הסקנדינביה או להתקין את ה SEAS REFERENCE, כיוון שהסקנדינביה הוא סט לא מכיר (מלשון בלתי ניתן למכירה), רוב האנשים לא מבינים מה הסט הזה דורש כדי להישמע כמו שצריך (ויש את הבודדים שיצא להם להתנסות בכך :) ), ואני מוצא את עצמי משכנע אנשים שלא לקנות אותו :), מעבר לכך, אני מרגיש מעין מועקה, נושא פתוח שעזבתי ולא השלמתי, סוג של כישלון להפיק את המירב מהסט הזה, וקצת קשה לי עם זה, לכן אני מתנדנד ומדי פעם עוד מחבר רכיבים מסוימים, מהסט כדי לנסות ולראות מה תהיינה ההשלכות.

לפני כמה שבועות הגיעו המגברים שלי וביניהם גם המונובלוק. מה שמתחיל להלחיץ אותי מבחירת מראה הבגאז' שלי.

הנה כמה תמונות של הדלתות כשהן מרופדות:

IMAG0129.jpg

IMAG0125.jpg

IMAG0126.jpg

IMAG0127.jpg

IMAG0123.jpg

IMAG0128.jpg

IMAG0124.jpg

IMAG0122.jpg

פורסם

סרול, ישראל

זה נראה נהדר והעבודה היא ברמה מאוד גבוהה.

אני שמח שאתה נותן לסקנדינביה צ'אנס ולמען האמת אני מאוד אשמח אם אתה תבין את זה שהיותך יבואן לא מכריח אותך חד חד ערכי להתקין את הציוד שאתה מייבא.

נכון - זה נכון מוסרית ושיווקית לעשות את זה אבל אף אחד לא אמר שאתה לא יכול להתקין DLS מה גם שאופי הצליל כל כך דומה בין שני המותגים - אז למה לא?

לך על השונה סרול - לך על משהו שאף אחד עוד לא מכיר כאן.

אני יותר מאשמח לשמוע את הסקנדינביה - זה רק יגרום לי להעריך אותך יותר דווקא בתור יבואן.

באמת - כל הכבוד

אפרופו - הפודים בעיניי (על הדשבורד) מאוד לא אסתטיים ויש דברים שהייתי מקריב על חשבון סאונד וכן נותן יתרון למראה - ראבאק, תבנה אותם לתוך הדשבורד :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי אני לא יודע אם יצא לך לראות את הפודים בדש / תיבות לאחר ריפוד, התמונות באמת עושות עוול לעבודה היפה שנעשתה שם.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

למה אתה חושב שהודעתי שאני רוצה להגיע למפגש דרום?

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...