Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רשמתי במפורש, מעדיף ללא הרפתקאות וסיבוכים, אז הסאב אין סיכוי.

את הגולף ראיתי ויש כמה רכבים למכירה, אבל אני מפחד גם מהמותג (אחזקה, למרות שמדובר ברכב שכמעט ולא יסע) וגם מעצם העובדה שיש ממש יחידות מעטות בארץ וביבוא אישי, משמע עלולה להתעורר בעיית חלקים (יתרון ענק על 206 שהיא יחסית נפוצה ועם קצת נבירה או עזרה בלובינסקי, אפשר להתארגן.

לפי מיטב זכרוני לגבי הגולף קבריולט היא אינה שונה כלל מהרגילות למעט הגג הנפתח.

לא אמורה להתעורר בעיית חלקים. זוהי בסופו של דבר גולף עם אותו מנוע ואותן מערכות.

Confidence In Motion

פורסם
רנו 19 קבריולט. ערסי אבל עם פוטנציאל, ולא נראה לי שלמעט הגג, יש בעיה כלשהיא בתחזוקה שלה. :-D

בתקציב שיש לו אפשר לקנות את כל היחידות שיש בארץ , ועוד ישאר קצת :roll:

ומה ערסי בדגם הזה אני לא מבין, זה רכב סולידי ולא צעקני.

פורסם

רנו 19 קבריולט, עלו לכביש שבע כלי רכב ביבוא סדיר ומספר דומה ביבוא אישי, יש למכירה שני רכבים לא במצב מזהיר, ובטח לא בשנתון חדיש.

ב 85 אתה יכול לשקול S 2000 או MR2 רכבים יפנים אמינים....

הגולף כפי שצוין חולקת את המכלולים אם אחותה הסגורה, חלפים ומוסכים זו לא הבעיה, במיוחד אם תצליח לאתר את הבודד שהזמין רכב ידני.

מרצדס מודל 1997-8 נכנס לקטגוריה, ושוב אלו אותם המכלולים של הרכב הסגור (למעט המרכיב של הגג)

האלפה ספידר (GTV) יקר מציאות, מורכב בהחזקה.

כפי שצוין אין דגמים נפוצים, אם יש אז זה את הפג'ו שהיא... רכב נחמד או היפניות הדו מושביות....

בהצלחה והרבה הנאה

פורסם
רנו 19 קבריולט, עלו לכביש שבע כלי רכב ביבוא סדיר ומספר דומה ביבוא אישי, יש למכירה שני רכבים לא במצב מזהיר, ובטח לא בשנתון חדיש.

בוודאות ישנה אחת פחות שתרמה את הגיר הידני שלה לרכבו של אבי לפני כמה שנים משום שהיה קשה עד נדיר למצוא גיר ידני לרנו 19 1.8 שנתון 96, לדאבוני בשנה זו עלו כ- 14 מכוניות כאלה לכביש, הלוואי שהייתי יכול להשיב אותה אלינו הנסיעה בה היא תענוג צרוף.

פורסם

306 קבריולט תהיה זולה יותר מכולם במחיר שלה, לגבי האחזקה תלוי איזה אקזמפל תמצא.

מילואמיניק אצלי ביחידה החזיק כזו באדום, ולא מזמן ראיתי אותה ביד 2 למכירה, אם תרצה אקשר אותך אליו.

גילוי נאות - אין לי שמץ של מושג איך היא נוסעת או איך היא טופלה .

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

יש גם את המיקרה CC עם גג קשיח,אין לי מושג לגבי עלויות אבל יש לה כבר די הרבה זמן בארץ אז לא נראה לי שהיא צריכה להיות יותר מדי מחוץ לתקציב.

שווה בדיקה לדעתי(הרכב הוא די נשי אבל זה עניין של טעם אישי):lol:

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

רק 206 CC,

ממליץ לך ללכת על הגירסא 2.0 גם כי ההבדל בדלק הוא לא גדול (גם בגלל שאתה אמרת שאתה נוסע פעם בשבוע, וגם ה1.6 היא מכונית כבדה יחסית למנוע).

וגם בגלל שאתה יכול ליפול על גיר אוטומט בעייתי .

חוץ מזה ההבדל במחירון הוא לא כזה גדול וגם אתה מקבל ב2.0 אבזור של GTI בחלק מהדגמים (מושבי עור נדמה לי)

PUNTO 16V

206 XS

פורסם
רק 206 CC,

ממליץ לך ללכת על הגירסא 2.0 גם כי ההבדל בדלק הוא לא גדול (גם בגלל שאתה אמרת שאתה נוסע פעם בשבוע, וגם ה1.6 היא מכונית כבדה יחסית למנוע).

וגם בגלל שאתה יכול ליפול על גיר אוטומט בעייתי .

חוץ מזה ההבדל במחירון הוא לא כזה גדול וגם אתה מקבל ב2.0 אבזור של GTI בחלק מהדגמים (מושבי עור נדמה לי)

מיותר להגיד שהתחזוקה של ה206 היא הכי זולה מבין כל מה שצויין כאן ,

אין בכלל מה להשוואות לעומת אחזקה של בימר או רובר.

PUNTO 16V

206 XS

• תוכן חדש...