Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליד רחוב יפת ביפו (לא רחוק מגל"צ) ישנו מגרש ריק ובו סאאב ישן ועוד רכב שאיני יכול לזהות היות ואני לא מתמצא בתחום

לפרטים על המיקום המדויק ניתן להתקשר 054-4553650

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יו אני לא מאמין , לפני שנתיים בערב ליל הסדר תוך כדי נסיעה לארוחה בראשל"צ שאני נוהג וההורים שלי איתי באוטו , ראיתי את ה 411 הזאת שאישה מבוגרת נוהגת בה על כביש 4 ,בכל יום רגיל הייתי עוקב אחרי עד הבית,אבל מיהרנו לארוחת חג. ומאז לא ראיתי אותה....באותה תקופה חיפשתי מנוע של אוטו כזה, היום יש לי כבר 2.

בכל אופן נחמד

פורסם
יו אני לא מאמין , לפני שנתיים בערב ליל הסדר תוך כדי נסיעה לארוחה בראשל"צ שאני נוהג וההורים שלי איתי באוטו , ראיתי את ה 411 הזאת שאישה מבוגרת נוהגת בה על כביש 4 ,בכל יום רגיל הייתי עוקב אחרי עד הבית,אבל מיהרנו לארוחת חג. ומאז לא ראיתי אותה....באותה תקופה חיפשתי מנוע של אוטו כזה, היום יש לי כבר 2.

בכל אופן נחמד

יותר מדי Type 3 ו-Type 4 נשחטו ע"י מי שרצה להשתמש במנועים שלהם בשביל איזה פרוייקט באגי או משהו דומה.

אילו הם רכבים יוצאי דופן ודי נדירים שמגיע להם גורל יותר טוב.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
איפה עומדת המוריס השחורה?
המוריס בסביבות רחוב פינסקר לא יודע בדיוק.

בפתח תקווה כמובן.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
יותר מדי Type 3 ו-Type 4 נשחטו ע"י מי שרצה להשתמש במנועים שלהם בשביל איזה פרוייקט באגי או משהו דומה.

אילו הם רכבים יוצאי דופן ודי נדירים שמגיע להם גורל יותר טוב.

ה TYPE 4 הוא רכב כישלון וזה ידוע , בכל אופן אני לא שחטתי אף אחת , מנוע אחד שלי הגיע ממגרש גרוטאות והמנוע השני הגיע אלי דרך איש יקר בשם אושרי מהפורום הזה, אחרי שהמנוע שכב אצלו כמה שנים טובות.

אני בחיים לא ישחט משהו שיכול לנסוע על הכביש בשביל איזה פרוייקט, יש לי ערך סנטימנטלי למכוניות כמו לרוב האנשים פה.

פורסם
ה TYPE 4 הוא רכב כישלון וזה ידוע , בכל אופן אני לא שחטתי אף אחת , מנוע אחד שלי הגיע ממגרש גרוטאות והמנוע השני הגיע אלי דרך איש יקר בשם אושרי מהפורום הזה, אחרי שהמנוע שכב אצלו כמה שנים טובות.

אני בחיים לא ישחט משהו שיכול לנסוע על הכביש בשביל איזה פרוייקט, יש לי ערך סנטימנטלי למכוניות כמו לרוב האנשים פה.

זה נכון שה-Type 4 לא הצליח, אבל עדיין יוצרו כמעט 400,000 מהם. זה כמעט פי 10 מה-Type 34, שהיה כשלון כל-כך גדול שהוא מושא להערצה.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
ברח' התנאים 18 ברמת גן, לא רחוק מהשלישות הראשית חונה אאודי 80 או 100 (לא מבדיל) אדומה משנות השבעים המוקדמות, שלמה לגמרי אך נראית שלא זזה הרבה זמן.

מדובר באודי 100 72' מנוע 1871 סמ"ק (רכב שרציתי לקנות, היה 30 שנה אצל הבעלים הראשון, ואח"כ נמכר לידיד של המשפחה בבעלותו היא נכון להיום). הרכב במצב גרוע - בוצעה עבודת צבע/פחחות מהסוג שעולה 1500 ש"ח, ולכן הרסו ת'רכב לחלוטין - וחבל, היה בסיס מעולה. חוצמזה - מעבר לחלקי ניקל שחסרים (ואין להסיג גם בe.bay)חסרים חלקים של בסיס מוט ההילוכים (גיר ידני) שזה הבעייה העיקרית היות ורוב הרכבים שנמכרו בארץ היו אוט'(הגיר לא דומה לשום אודי/פולקסווגן אחרת אשר נמכר בארץ, למעט אודי75 אשר נדירה אפילו יותר......)

פורסם
זה נכון שה-Type 4 לא הצליח, אבל עדיין יוצרו כמעט 400,000 מהם. זה כמעט פי 10 מה-Type 34, שהיה כשלון כל-כך גדול שהוא מושא להערצה.
אגב יש אחת למכירה באתר שנקרא "יד 2"(אני מדבר על ה34)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אגב יש אחת למכירה באתר שנקרא "יד 2"(אני מדבר על ה34)

אני מכיר את הרכב הזה, ואת בעליו. מי שרוצה אוטו מהדגם הזה, זה אחד הטובים יותר בארץ.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

נצפתה בירושלים בשכונת גבעת שאול, אופל, מרכב סטיישן בצבע כחול (אין לי מושג איזה דגם זה)

הרכב אינו רשום כאספנות עדיין ונראה בר שיקום.

אבי.

פורסם

טוב, אני מקווה שהרכב לא הופיע כבר בשירשור...:roll:

ולעניינינו: צפיתי בפולקסוואגן חיפושית כתומה בכניסה לטירת יהודה בצד ימין,נחה לה לצד BX בחצר ...(לא נראה שהן זזו לאחרונה או שהן תזוזנה בקרוב)....:-)

א

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
טוב, אני מקווה שהרכב לא הופיע כבר בשירשור...:roll:

ולעניינינו: צפיתי בפולקסוואגן חיפושית כתומה בכניסה לטירת יהודה בצד ימין,נחה לה לצד BX בחצר ...(לא נראה שהן זזו לאחרונה או שהן תזוזנה בקרוב)....:-)

א

איפה זה טירת יהודה?
פורסם
איפה זה טירת יהודה?

לא רחוק מנתב"ג.

תןכל למצוא מיקום מדוייק ב www.emap.co.il

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...