Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על איזה מתקינים אתה בדיוק מדבר? הרמה בירושלים של חנויות הסאונד לרכב שואפת ל- 0!

רוב המתקינים ינסו לדחוף לך מוצרים והכל ברמה כל כך ירודה שזה פשוט בושה

הדיבורית הזאת לא נועדה להוציא איכות מהיציאות האלה. מנסיון

אל תעז לחבר הגברה לדיבורית כי ישמעו זוועה.

פורסם

רדיו צליל. גבו ממני 300שקל כאשר טענו ש100 זה עבור המתאם שלא קיים בכלל בהתקנה הזו.

הבנתי שחיבור באמצעות Line out -> Line in אמור לפתור את הבעיה. איזה נסיון יש לך עם Parrot? אשמח לשמוע לפני שאני ממשיך להפוך עולמות כדי שישמעו נורמלי.

אינני סגור כרגע אם אנסה לסדר זאת בעצמי או שמא אנסה לגשת לקאדנס בתלפיות.

מה דעתכם? שמעתי עליהם פה דברים טובים, אבל אחרי הנפילה האחרונה כבר אי אפשר לדעת.

פורסם

ממש גנבים! אין צורך בשום מתאם בדיבורית הזו.

חפש את ההוראות התקנה בקובץ PDF זה יסביר לך איך לחבר

לפי מה שאני זוכר יש כמה וריאציות חיבור.

יש לי את הדיבורית והמטרה שלי הייתה בהתחלה לחבר את הדיבורית להגברה אבל אחרי ששמעתי את האיכות מהר מאוד ירדתי מזה!

הייתי ממליץ לך ללכת למתקין שמכיר את הדיבורית, באיזה רכב מדובר?

הרמקולים אצלך מחוברים למוח של הדיבורית?

פורסם

איביזה 2010 עם hu מקורי.

ההתקנה בוצעה באופן הבאה: בלאגן כלשהוא עם החשמל שהיה לי קשה לראות מה הולך שם, המיוט מחובר למיוט של החיבור טלפון ברדיו. בנוסף, הרמקול הקדמי שמאלי בדיבורית מחובר לכניסת טלפון ברדיו. זו הסיבה ששומעים גרוע.

מבחינת וריאציות- האחת היא עם המתאם והשהיה היא עם ה line out. פה לא בוצעה אף אחת משני אלו!

לצערי הרב רק אחרי שסגרתי הכל הבנתי היכן הline out במתאם (כל הדיאגרמה שגויה בהקשר של מיקום חוטים וכו)

פורסם

המיוט בדיבורית הוא בסך הכל סיגנל, כמו סוג של רימוט לאנטנה חשמלית, כשיש שיחה הוא מאותת לרדיו לעבור למצב קלט שיחה...

אם היה לך רמקול נפרד לדיבורית הייתי ממליץ לחבר את הסיגנל הזה לכבל המיוט של הרדיו כדי להשתיק אותו. אבל זה לא מה שאתה צריך... כמו כן, אם תחבר את המכשיר דרך יציאה סטריאופונית, אתה צריך לודא שהיא מיועדת גם לשיחה ולא רק למוזיקה, וככל הנראה להעביר ידנית למצב המתאים ברדיו גם בשיחה וגם עבור מוזיקה.

ז"א עד כה ממה שתיארת, צריך לנסות כמה וריאציות בין החיבור הנוכחי, ליציאות הסטריאו וכבל המיוט של הדיבורית.

אם אכן מצאת יציאה סטריאופונית מהדיבורית, כל שנשאר לך לעשות זה לחבר אותה לרדיו, ולודא שאפשר גם לשוחח במצב הזה.

אגב בעניין ה"מתאם" שעלה 100 שקלים, עבור התקנת הדיבורית אצלי רצו לגבות עוד 90 שקלים עבור חיבור הדיבורית לכבל המיוט של הרדיו. בעסקי ההתקנות, לכל דבר... אבל ממש לכל דבר יש מחיר =]

פורסם

התיעוד של הדיבורית נוראי - אין קשר בין השרטוט לצמה בפועל

תלך לפי השרטוט הזה של דגם אחר (תגש לעמוד האחרון) - הוא יותר מדוייק - הצמה בפארוט זהה.

http://www.parrot.com/documents/en/support/schemasdinstallation/pdf/wiring_vw_ac000018aa_2.pdf

כנראה שאין הבדל בדיבורית בין LINE OUT 1 ו-2. שניהם מוציאים את השיחות טלפון.

ברכבי VW ישנו חיבור TEL IN - נמצא בקונקטור הקטן של 12 פינים.

כלומר החיבור לטלפון צריך להיות בין LINE OUT1 בדיבורית (חוטים לבן וחום) לשני החוטים של TEL-IN ברדיו פלוס ומינוס.

את המיוט תשאיר מחובר כמו שהוא. ברגע שהרדיו מזהה סיגנל במיוט הוא יושתק לבד ויעביר את השיחה.

זה פותר את שיחות הטלפון.

נשאר רק איך לחבר את המוזיקה ל- AUX ברכב. אין לי דיבורית כזאת מולי - האם תוכל לבדוק בקופסה הכחולה - המוח - השקע האמצעי (4 חורים) - איזה סימון יש לידו? (מימין לשמאל: צמה ראשית - מיקרופון - (לא ברור) - כבל אייפון SD - מסך)

פורסם

אני מנסה לעכל ולהבין את הדיאגרמה החדשה שציינת.

בינתיים, הסימן שעל הקופסה הכחולה מזכיר מאוד את מסך 2 שורות שיש בדגם 9100 אאל"ט.

היציאה הזו אינה בשימוש בדגם הזה.

שיחות הטלפון עובדות כרגע, והאיכות בהם מספקת שכן מדובר בסה"כ בקול אנושי ולא מוזיקה או משהו בסגנון..

אלא שכרגע החיווט של הטלפון ברדיו מחובר לאחד הרמקולים ולא דרך ה Line out.

ע"פ הדיאגרמה החדשה, באמת אין הבדל בין יציאה 1 או 2, אבל השאלה היא אם ניתן לבצע שימוש גם בכניסת הטלפון וגם ב AUX או אם יש דרך שהכבל של ה MUTE בעצם יגרום למעבר לכניסת AUX באופן אוטומטי. ככה אפשר להתחבר ישירות ל AUX ואני מניח שנקבל איכות צליל טובה, וגם פונקציונליות טלפון ושיחה נכנסת שמשתיקה אוט' תעבוד גם היא.

• תוכן חדש...