Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האמר עם שישה גלגלים בארץ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואו! קשה להאמין שזה בארץ,לולא האיביזה הייתי מתקשה להאמין...

אם הוא הגיע ביבוא אישי,איך לעזאזל הוא עבר את עמדה מס' 1?

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

מפלצת :twisted:

לא כ"כ קשה להאמין שזה צולם בארץ. תסתכל על הילד במושב הנהג. רק בארץ ילדים משחיטים ככה.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הסרן הנוסף זה כדי לתת תמיכה למיכל דלק, הוא כבד מאד:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אותי ממש מסקרן עם שני הסרנים האחוריים הם מונעים, כלומר האם הרכב 6X6 או 6X4. אני מניח שזה 6X4, אבל אם זה 6X6 מדובר על יצור מאוד מעניין.

אני מתקשה לקרוא לזה יפה, אבל זה ניראה כמו עבודה שבוצעה ברמה גבוהה מאוד. בארץ אני מאמין שאשר לספור על יד אחת פחחים שמסוגלים לעשות דבר כזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה רק אני או שלוחית הרישוי שלו מתחילה באות B? חידדתי קצת את התמונה וזה נראה יותר B מאשר 8, אבל אולי אני טועה.

יכול להיות שיש לו לוחית רישוי זרה?

פורסם

מעניין, לא זוועה, אבל אם היה לי את הכסף בטוח לא הייתי משתמש בו לרכישה של דבר כזה, מוזר.

וכמו שאמרו לפני אם זה 6X6 זה יכול להיות באמת רכב שטח שהייתי יותר משמח לנסות איתו איזה מעלה אחד או שניים, אולי לשים לו נעילת דפרנציאל אחורית על שני הסרנים, מעניין, מעניין.:roll:

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

זה נראה כאילו הלוחית זיהוי לבנה, לדעתי היא לא ישראלית.

אבל הרכב פשוט זוועה מוטורית על 6. :brickwall:

פורסם

לוחית הרישוי היא אירופאית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה שיש לוחית לבנה זה לא אומר כלום, חצי נצרת נוסעים עם לוחיות לבנות במקום צהובות. סאמר, אתה מכיר את הרכב? הוא עם לוחית ישראלית?

• תוכן חדש...