Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכל מה שקראתי אז אני יכול להגיד שכיף לראות שחברות אכן עושות מאמצים לטובת הלקוח בכל מיני צורות .

ידידנו בעל האבהרט,

תהנה מרכב מגניייב ברמות ושלא תצטרך את השירות :-D.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
משום מה אני דיי סקפטי כי אני קורא כאן חדשות לבקרים על בעיות של מכוניות במסגרת האחריות (לא רוצה לחשוב מה קורה אחריה) עם שירשורים מפה ועד הודעה חדשה.

אני מקווה שזו לא ההיסטריה שגורמת לך להחליף רכב כל שנה. כי לא חוכמה להסתכל על פורום האופטופיק ולחשוב שמדובר בכל האוכלוסיה. על כל אחד עם תקלה במסגרת האחריות יש 100 שהרכב שלהם פיקס.

לא שלהחליף למכונית כל שנה בגלל בעיה נפשית זה יותר טוב :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני מקווה שזו לא ההיסטריה שגורמת לך להחליף רכב כל שנה. כי לא חוכמה להסתכל על פורום האופטופיק ולחשוב שמדובר בכל האוכלוסיה. על כל אחד עם תקלה במסגרת האחריות יש 100 שהרכב שלהם פיקס.

לא שלהחליף למכונית כל שנה בגלל בעיה נפשית זה יותר טוב :wink:

זה פשוט מגוחך ,

זה תמיד קורה לך שאין לך מה לכתוב אז אתה יורד לפסים אישים?

זה מאוד מזכיר לי את הילדים בגן של אכלו לי, שתו לי. וכאשר אין להם משהו מספיק טוב לומר אז הם מתנפלים על מאומה.

שמתי לב שאתה עושה את זה לאורך כל הדרך כאן .

אבל אם כבר שאלת, אז כהרגלי אענה לך ברצינות.

אני לא סובל מהיסטריה ובטח לא מושפע מדעתם של אנשים אחרים - תודה לאל יש לי שכל לחשוב איתו.

וזו חוכמה מאוד גדולה להסתכל על הפורום הגדול ביותר בארץ שקשור למכוניות ולהריץ בו חיפוש (אני בטוח שגם אתה טוב בזה ) ולראות מה הנתונים מעלים.

אם הפורום הזה לא היה כל כך יעיל ומשקף - אני מסופק מה אנשים היו מחפשים בו בכלל.

ונכון על כל תקלה יש 100 רכבים תקינים - מישהו טען בכלל שמכוניות לא מתקלקלות?

מישהו בכלל הזכיר את טיב המכוניות?

כל ההתכתבות פה היא על הטיפול בלקוחות שכפי שאתה יכול להיווכח לרוב הוא לא תקין.

וכשאני אצטרך פסיכולוג אני אזכור שאתה מצטיין בזיהוי בעיות נפשיות על ידי כוחות מיסטיים בכתובות IP ..

בחייאת,

את ההטפות שלך לגבי הרגלי הצריכה שלי תתרום לי ברגע שתהיה חלק מההכנסות הפיננסיות שלי.

חחח, היסטריה - לפחות היית משקיע קצת יותר מחשבה.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם
למרות שהרכב שלי דנדש רק 3 חודשים על הכביש, יש לי כבר ניסיון עם השירות הזה ואני יכול להגיד שהוא פשוט מעולה!

הייתה לי ברכב תקלה של מחשב הרכב,

באותו ערב הגיע נהג (בן אדם באיזור גיל ה50, לא איזה ילד בן 22 שישתולל לי עם האוטו),

לקח לי את הרכב למוסך המרכזי.

יום למחרת בבוקר קיבלתי מונית לבסיס, מהבסיס ללימודים ומהלימודים הביתה.

הציעו לי גם רכב חלופי ל3 ימים אבל העדפתי לנסוע במוניות.

אין המתנה בשיחה למוקד AlfaWay הם עונים בשניות פשוט, המוניות תמיד הגיעו בזמן ואפילו חיכו לי.

את הרכב יכלתי לקבל בחזרה הביתה אבל העדפתי ללכת לקחת אותו.

מה גם שאני אציין שהשירות במוסף שלהם הוא יוצא מן הכלל.

לפני האלפא הייתה לי אודי והשירות בצ'מפיון הוא מזעזע על גבול הזלזול בלקוחות.

דברים כאלו הם גם שיקול לקניית רכב היום.

ואין לי שום אינטרס אבל שיש לך כזה שקט ומטפלים בך בכזאת צורה אתה מרגיש באמת כמו לקוח VIP.

במקום לבזבז את כל היום במוסכים .. ללכת ממקום למקום .. לחזור להתעצבן וכו' וכו'.

וכל שנותר הוא להמתין עכשיו לגאון התורן שיספר לך איזה טמבל אתה, שקונה במיטב כספו אוטו כזה מחורבן שהמחשב שלו מתקלקל לאחר שלושה חודשים, מה שכמובן לא יכול לקרות באוטו שלו שהוא גם מהנה יותר, גם שומר ערך כמו תמונה של ואן גוך ולהחזיק אותו זול יותר מאשר פרד בדיאטה חריפה.

בכל מקרה בהחלט מעודד לראות יבואן שמתייחס גם ברצינות, גם בנדיבות ואדיבות ללקוחותיו, ודאי כך בענף עתיר השמצות וטענות על העדר יחס, העדר מקצועיות ומעשי נוכלות לרוב. יופי.

פורסם

אל תקח קשה. נכון, יש לי נטייה לחקור (אולי אפילו לחפור היא המילה הנכונה) כשיש תופעה שאני לא מבין, אבל זה לא נובע ממניעים שליליים כמו שנדמה לך. אם זה יוצא ככה - אני מבקש סליחה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אל תקח קשה. נכון, יש לי נטייה לחקור (אולי אפילו לחפור היא המילה הנכונה) כשיש תופעה שאני לא מבין, אבל זה לא נובע ממניעים שליליים כמו שנדמה לך. אם זה יוצא ככה - אני מבקש סליחה.

סליחה תמיד מתקבלת.

אני רק מקווה שלהבא, שיעלו בפורום דיונים חיוביים הם לא ירדו לויכוח עקר כמו שהתנהל כאן בימים האחרונים.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם
למרות שהרכב שלי דנדש רק 3 חודשים על הכביש, יש לי כבר ניסיון עם השירות הזה ואני יכול להגיד שהוא פשוט מעולה!

הייתה לי ברכב תקלה של מחשב הרכב,

באותו ערב הגיע נהג (בן אדם באיזור גיל ה50, לא איזה ילד בן 22 שישתולל לי עם האוטו),

לקח לי את הרכב למוסך המרכזי.

יום למחרת בבוקר קיבלתי מונית לבסיס, מהבסיס ללימודים ומהלימודים הביתה.

הציעו לי גם רכב חלופי ל3 ימים אבל העדפתי לנסוע במוניות.

אין המתנה בשיחה למוקד AlfaWay הם עונים בשניות פשוט, המוניות תמיד הגיעו בזמן ואפילו חיכו לי.

את הרכב יכלתי לקבל בחזרה הביתה אבל העדפתי ללכת לקחת אותו.

מה גם שאני אציין שהשירות במוסף שלהם הוא יוצא מן הכלל.

לפני האלפא הייתה לי אודי והשירות בצ'מפיון הוא מזעזע על גבול הזלזול בלקוחות.

דברים כאלו הם גם שיקול לקניית רכב היום.

ואין לי שום אינטרס אבל שיש לך כזה שקט ומטפלים בך בכזאת צורה אתה מרגיש באמת כמו לקוח VIP.

במקום לבזבז את כל היום במוסכים .. ללכת ממקום למקום .. לחזור להתעצבן וכו' וכו'.

כל הכבוד על השירות, רק דבר אחד צורם לי: איך אתה כבעל רכב שאמור להיות אכפת לו מהרכב, משגר מישהו עם הרכב שלך וממשיך בשגרת החיים עם מוניות ?

אם היה חס וחלילה קורה לי דבר כזה, הייתי מיד לוקח חופש מהעבודה וניגש למוסך כדי להבין מה הבעיה ,מה עושים לרכב ושעושים זאת כמו שצריך וכו' וכו'...הרי הרכב היה במצב נסיעה, לפחות היית נוסע למוסך את הנסיעה ההתחלתית , מבין מי הנפשות הפועלות, מבין מה הולך להיות.

רועי 5, תקלה ברכב חדש יכולה לקרות לכולם, למרות שתקלת מחשב זה תיאור כללי מדי ומעניין מה באמת היה וגרם לה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
על כל אחד עם תקלה במסגרת האחריות יש 100 שהרכב שלהם פיקס.

נראה לי שאם זה היה היחס מצבן של יצרניות הרכב היה בכי רע, לדעתי היחס צריך להיות הרבה-הרבה יותר נמוך.

פורסם
יש איזה 3 בלוחות, רק תבחר...

חשבתי שהסמיילי שהוספתי ירמוז על כך שאני לא רציני, בכל אופן בסטטוס הנוכחי שלי אני לא יכול להרשות לעצמי רכב כזה. וגם שאני יוכל זאת תהיה הפונטו אבארט. אם אפשר באמת להוסיף מילה משלי על השירות של סמלת, מבחינת שירות לקוחות טלפוני, מגיע להם כל הקרדיט באמת, שמחים לעזור בכל עת. אבל, עם המוסכים שלהם הייתי מעדיף לשמור מרחק, חלק לא מעוניינים להתעסק עם הרכב, בטענות שבקושי יש כאלו רכבים על הכביש ושאין חלקים ובם מעדיפים 10 פונטו ספייס מאשר רכב כמו שלע. נכון לעכשיו הייתי צריך להרחיק עד נתניה מאשדוד כדי שמורשה צדיק אחד מוכן לטפל ברכב ומחזיק מלאי חלפים, לפחות את רובו. לאחרונה גיליתי את מוסך התלתן שהוא אמנם לא מורשה אבל עולה בכמה רמות מעל כולם, ואת זה רוב בעלי האיטלקיות ה״ספורטיביות״ יעידו. אני מאמין שעוד 5 6 שנים הסיפור יהיה זהה עם ה500 ואחיותיה. אין לי מילה טובה לתת על מוסכי הרשת פרט למוסך השחר שבנתניה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
כל הכבוד על השירות, רק דבר אחד צורם לי: איך אתה כבעל רכב שאמור להיות אכפת לו מהרכב, משגר מישהו עם הרכב שלך וממשיך בשגרת החיים עם מוניות ?

אם היה חס וחלילה קורה לי דבר כזה, הייתי מיד לוקח חופש מהעבודה וניגש למוסך כדי להבין מה הבעיה ,מה עושים לרכב ושעושים זאת כמו שצריך וכו' וכו'...הרי הרכב היה במצב נסיעה, לפחות היית נוסע למוסך את הנסיעה ההתחלתית , מבין מי הנפשות הפועלות, מבין מה הולך להיות.

רועי 5, תקלה ברכב חדש יכולה לקרות לכולם, למרות שתקלת מחשב זה תיאור כללי מדי ומעניין מה באמת היה וגרם לה.

אני מניח שמרביתנו משאירים את האוטו במוסך בלי מחשבה שניה וחוזרים לקחת אותו כשהוא מוכן. ודאי כך כשאנחנו מכירים את המוסך וסומכים על יושרו ומקצועיותו. פרוט על התקלה ופתרונה ממילא נקבל אם נרצה ואם לא, גם אם לא נעמוד ליד האוטו ונראה הכל בזמן אמת. לי לפחות נראה שהצרימה מקומה דווקא בצידו השני של המטבע.

פורסם
נראה לי שאם זה היה היחס מצבן של יצרניות הרכב היה בכי רע, לדעתי היחס צריך להיות הרבה-הרבה יותר נמוך.

נמוך לאיזה כיוון? בפועל, המצב באמת יותר גרוע. שים לב שמדובר על מכוניות בגיל עד 3 שנים

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ביררתי טוב מאוד ביום מחרת מהי התקלה, מה גרם לה, ואיזה רכיב מחליפים לי ברכב.

כמובן שגם על תופס שחרור הרכב הכל היה תואם וזהו.

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

• תוכן חדש...