Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן D:

שאלה בישביל חבר שמתלבט ,

האם גישור סאב למגבר 4 ערוצים

נחבר את הכבל של הסאב על אחד מערוצים שמחוברים לרמקולים

האם הסאב ינגן ?

האם יש אפשרות לעשות לו גישור ולמנוע ממנו לנגן ?

צריך לחתוך את הסאב ברדיו דיסק כדי למנוע מצב כזה ?

תודה .

פורסם

עשיית פה סלט ממש אבל לא מבינים אותך.

מה שאני הבנתי זה שתי דברים תגיד למה התכוונת ונמשיך

1.אתה רוצה לעשות גישור מהמגבר ? רוב המגברים של 4 ערוצים אפשר ואז פשוט אתה חותך מהמגבר מכוון וכו'.

2.אתה רוצה לחבר את הסאב לערוץ שמחובר עליו כבר רמקול?

פורסם

סער, קראתי פעמיים ולא הבנתי מה אתה רוצה :)

אתה יכול לגשר 2 ערוצים מתוך ה- 4 ערוצים שיש לך במגבר לטובת הפעלת הסאב באופן מיטבי.

התוצאה העיקרית של פעולת הגישור היא עליה משמעותית בעוצמה.

לגבי ניגון- אתה מתכוון השמעה של תדרים גבוהים שהוא לא אמור להשמיע ? כי גם 20 הרץ זה לנגן.

אם כן, אתה יכול להשתמש בפילטר שעל המגבר או בפילטר בר"ד (רצוי לא בשניהם יחד) כדי לתחום אותו לטווח התדרים שאתה רוצה שהוא ינגן. יש לך בר"ד או במגבר LPF, אתה מכוון אותו על התדר הרצוי ובכך המגבר יגביר רק את הטווח שקבעת, וכך זה יהיה הטווח שאתה תשמע בפועל.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני אסביר שוב,

יש לחבר מגבר 4 ערוצים,

יש לו קומפוננט + 6X9 כפול 2 .

האם אפשר לעשות גישור לסאב על אחד מהערוצים שמשמשים לניגון רמקול

לצורך העיניין 6X9 ?

את הסאב אני אחבר ב + ו - של היציאה הזו ?

או שצריך ערוץ פנוי, זאת אומרת לחבר את ה 6X9 את שני הרמקולים על ערוץ אחד [בגישור]

ואז ישאר לי ערוץ פנוי לסאב, ולחבר אותו שם ?

• תוכן חדש...