Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים יקרים,

זמן רב לא ביקרתי בפורום, שמחתי לחזור.

חזרתי אליכם עם התלבטות חדשה, בביתנו ישנה טלויזיה מסוג CRT ORION.

שירתה אותנו בנאמנות מעל לעשור, כל הכבוד. טלויזיה מדהימה.

בצער רב בקרוב אצטרך לעשות לה את הטקס המכובד, ולשלוח אותה לעולמה הבא. עם זאת מגיעה התלבטות הרכישה.

הבנתי שיש פלאזמה (לא ממולץ לחדרים מוארים, ליד חלון - לא טוב לנו), LED (בסה"כ השוני הוא בין הפלורסנט שב LCD ללדים), ו LCD.

ביקשתי מספר המלצות, דיברתי עם אנשים וקיבלתי המוני המלצות על דגם מסוים: Samsung c530 LCD 32'. מחירו עם אחריות של היבואן הרישמי 2800.

אך מנגד ראיתי בשופרסל דיל LCD32' של SHARP ב 1690 שקל. 3 שנים אחריות + 2 חנות. כנ"ל LG בשופרסל רק שמחירה 1850.

אני מתלבט ולא יודע מה לעשות, ללכת על סמסונג שכולם ממליצים עליה, או ללכת על משהו פחות ממותג, פחות מומלץ - אך ישאיר לנו יותר כסף בבנק.

ההיגיון אומר תלך על משהו מוכר, מומלץ, תשלם קצת יותר בתשלומים אך תזכה במוצר איכותי לאורך שנים.

הצד הכלכלי אומר, תלך על משהו זול, אולי אפילו הפירמות הלא מוכרות ב - 1500-2000 שקלים. מקסימום תחליף כל כמה שנים.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה רע בשביט? - מה שלומך חבר? ערב טוב :)

תודה רבה לך על הפרסום, ניראה מאוד שווה.

רק אולי לא ציינתי זאת:

חשוב שבטלויזיה תהיה אפשרות לצפייה בסרטי HD (כן, גם אני התמכרתי לזה :p )

שיהיה חיבור HDMI (מקווה שלא טעיתי בשם) שיוכל להתחבר הממיר HD.

כניסת USB עם אפשרות לקריאת סרטים (אולי לא ידעת, אני לא ידעתי, צריך להיזהר מאוד - ישנן טלויזיות שיש בהן כניסת USB אך היא לתמונות בלבד!)

אני מקווה שהדרישות שלי לגיטימיות ביותר ולא מוגזמות, אך עם זאתי אני חושש כי הטלויזיה הסינית לא תוכל לעמוד בהן.

יש למישהו את הדגם אולי בבקשה? או אולי תוכל לארגן לי בבקשה את הדגם אם ידוע לך? אם יש לידך את מודעת המבצע בעיתון.

תודה רבה לך.

פורסם

אני ממליץ לך לעשות סקר שוק בזאפ ולראות מה המחירים האמיתיים, הדגם הזה של הסמסונג נמכר ב-2200 ש"ח- 2800 ש"ח זו גניבה לאור היום.

ואל תקנה שום זבל סיני שיהרס אחרי ההפסקת חשמל הראשונה, אפשר להשיג היום מותג איכותי בהפרש לא גדול.

פורסם

אלה המחירים ברשת החשמל א.ל.מ - עם אחריות של "סם-ליין".

הבנתי שרק מהם אני צריך לקבל את האחריות, במידה וארכוש את הסמסונג.

ראיתי את הטלויזיה C530 של סמסונג ב 1790 שקל באינטרנט!

חבל רק שזה לא אמיתי, או שסליחה, אולי אני טועה: זה כן אמיתי, פשוט זה מכרזים (אני לא מבין בזה) שמתחילים מהסכום הזה בכדי לעודד אחרים להשתתף. אך אין לנו כרטיס אשראי, לכן אני רוכש בחנות ומביא בעצמי את הטלויזיה (נקווה שהיא לא כבדה :p ).

מצד אחד, אני רוצה ללכת על הסמסונג. זה נכון שאין לנו הרבה כסף, והלוואי והטלויזיה לא היתה מתפגרת. אבל הסמסונג מאוד מומלץ, יש בו את כל החיבורים (מלבד SCRAT, אבל אפשר לחבר בצורה אחרת את הממיר) הוא מריץ סרטי HD מעל ל 50ג'יג'ה עם כתוביות בעברית מושלמת, התפריט שלו בעברית, והוא הדגם הנרכש ביותר ממה שהבנתי בקטגורית הסמססונגים 32 אינץ'.

פשוט פתחתי את הנושא חשבתי אולי יגידו לי שהדרך השניה צודקת,

ללכת על מותג סיני, לחסוך 1000-1500 שקל, ולהחליף אם יהרס.

אני לא יודע מה היא חשיבה כלכלית חכמה, אני בסה"כ ילד (טוב, לא כ"כ :p ). לכן שמח שיש כאן פורום של אנשים מבוגרים שיוכלו לעזור לי ולכוון אותי לעשות את הבחירות הנכונות.

פורסם

חפש בזאפ ותגלה שלל חנויות שמוכרות סמסונג עם אחריות של סמליין.(לא כולם)

מאחר ואלמ שייכת לסמליין הם משתדלים למכור שם את סמסונג במחיר גבוה, כי אחרת כל האחרים ישווקו סמסונג מיבוא מקביל.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

zvir - תודה על העצה המעולה.

אז ככה, המחיר הכי זול בזאפ לטלויזיה הזאת עם אחריות של סם ליין,

3 שנות אחריות הוא 2200 שקל.

http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=32C530&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=236&aff=Zap&lang=he

עכשיו שאלת תם: מדוע ישנן חנויות שמוכרות את הטלויזיה

בידיוק כמו פה, הכל אותו הדבר! עם אחריות סם ליין (אפילו כאלה בלי!) אך במחירים מעל ל - 2500 אפילו מגיע ל - 3155 שקל!!

מה ההבדל בין החנות שמוכרת ב 2220 שקל, לחנות שמוכרת את

אותו המוצר ב 3155 שקל? זה לא יפה לדעתי, ולא מכובד.

כמובן שאני מצטער, לא מאשים אף אחד חלילה, אולי אני פשוט

תמים ולא מבין בזה. אפשר הסבר בבקשה?

כי זה מדליק לי נורה אדומה.

פורסם

אוקי, עדכון חברים: החלטתי לא לרכוש את הטלויזיה במחיר הזול ביותר.

למה? אוקי, דבר ראשון הבנתי שיש דבר כזה יבוא פררלי (מילה חדשה לי), ושסמליין (שאם אני לא טועה, הם היבואן הרשמי של סמסונג בארץ) לא תומכים באחריות שהם נותנים.

לכן, רכשת את הטלויזיה מחנות בזאפ, עם אחריות של סם ליין,

במחיר זול - אך ברגע שתרצה לממש את האחריות יחלו הבעיות.

סיבה שניה, הבנתי שיבוא פררלי לרוב מייבא ממקומות שלא תומכים

בשידות השידור בישראל, או משהו כזה (תסלחו לי לא התעמקתי בזה יותר מידי), ולרוב זה מגיע ללא תמיכה בעברית (לא תפריט, ולא כתוביות).

לכן, עם כל הרצון לחסוך - אני אלך על א.ל.מ או טרקלין (ראיתי באתר של סם ליין שהם משווקים מורשים).

יעלה לי קצת יקר, לפחות אהיה בראש שקט.

ירדתי גם מהנושא לרכוש מותג מדבקה/טלויזיה סינית.

אמא לא אוהבת את הרעיון - לא שהיא מבינה כ"כ בטלויזיות, פשוט

ברגע שאמרתי לה "אמא, אפשר להוזיול עלויות ולרכוש איזה מותג סיני" היא מייד אמרה לי "בשום פנים ואופן לא".

חחח קצת הפתיע אותי, כשהטלוייזיה שלנו כרגע היא סינית לדעתי!

אוקי, אז אלך על סמסונג C530 דגם 32 אינץ' מא.ל.מ / טרקלין.

ברגע שנרכוש אעדכן פה התרשמויות שלי וייחס החנות כלפי הלקוח.

ד"א יש לכם עצות וטיפים עבורי כייצד להתנהל בחנות, ברכישה, מה לבדוק? למה להשים לב?

כדאי להתמקח? זה מכובד בכלל לבקש הנחה ברשתות ענקיות שכאלה? כל דבר יעזור לי חברים יקרים.

פורסם

אהלן,

לדעתי אתה צריך (בלי לפגוע כמובן) אנשים יותר מקצועיים שיוכלו לעזור לך, הייתי עוזר לך אבל אני מבין בדברים יותר טכניים ולא מה יותר טוב ממה. בכל מקרה, אתה מוזמן להתייעץ בפורום הזה:

http://www.hometheater.co.il/

לך ל:

פורומים > וידאו > מסכים דקים LCD\פלסמה

פורסם

האתר שאדידס1 הציע פה, הוא מצויין !

בטלווזיות תמיד עדיף להוסיף כמה מאות שקלים ולקנות עם אחריות של יבואן רשמי - אני שמח שקצת חקרת בנושא והבנת זאת בעצמך.

המחירים בחנויות לא סופיים, אף פעם ! דוגמא טובה לכך היא רשת חנויות BIGBOX (אחריות יבואן רשמי, כמובן) כמו גם שקם אלקטריק. אתה מוזמן לבדוק בזאפ מחיר לטלוויזיה עם אחריות רשמית, בה אתה מעוניין. תדפיס את ההצעה ותיגש לאחת החנויות. הם יראו שהם חייבים ללכת לקראתך ואף יעשו זאת.

דרך אגב, שארפ היא חברה מעולה וממש לא נופלת מסמסונג, לטעמי.

פורסם

תודה לכם חבריי היקרים.

אתר מצוין, יש המון חומר לקרוא - יפה מאוד. רב תודות על ההמלצה.

בקשר להשוואת מחירים, מעולם לא עשיתי זאת. כי זה לא ניראה לי

יפה, או מכובד. כי זאת רשת גדולה, לא שוק. נתנו לך מחיר - זכותך לבחור אם לקנות, או לא.

אבל אני אנסה, אם לא ננסה לעולם לא נדע.

אשאל אותם אם הם נוהגים להשוואת מחירים למחירים המוצגים באתר "זאפ" - יאמרו לי כן, זכיתי. יענו בשלילה, לא נורא. לפחות ניסיתי.

דרך אגב, בקשר לשארפ, אני מקווה שלא הובן מדבריי שאני חושב

חלילה ששארפ לא חברה טובה. פשוט כל ההמלצות שקיבלתי,

וכל הביקורות שקראתי - המון על C530 אני לא יודע אפילו מה כ"כ

מיוחד בה, טלויזיה פשוטה ועולה ב 1000 שקל יותר משארפ 32 אינץ', אבל אולי זה אומר משהו. ופה אני לוקח סיכון, אבל בסדר. פעם בחיים צריך לקחת סיכונים - מזה לומדים להבא, פעם הבאה לרכישה הבאה.

פורסם

אתה נשמע, לפחות לפי דברייך, כאדם מאוד תמים.

לגשת לחנות עם הצעת מחיר זו דרך נכונה לקנייה ולא "מעשה שוק".

בשיחה אחת עם המוכר, בנימוס כמובן, אתה מסוגל להגיע להנחה של עד 20 אחוזים (בשקם אלקטריק, לפחות). זה לא משתלם?

ה-C530 של סמסונג היא הטלוויזיה הכי פשוטה שלהם. זה לא אומר שהיא רעה, רק צריך לדעת לשים דברים בפרופורציות.

פורסם

אני יודע חבר יקר, את האמת, אני לא אגיד לך שטוב לי עם זה.

זה קצת פוגע בי, ההיתי שמח אם העולם היה אחר.

אבל צריך ליהות ריאלי.

אני כרגע מנסה טיפה להשתנות, כאילו לא לשנות עצמי, אלא לשפר

את כישורי השיחה, כישורי המנהיגות (חח לא באמת ליהות מנהיג של מישהו, אלא כל מה שנכנס לתוך זה אם אתה מבין אותי, דברים שכל אדם צריך שיהיו לו), לעבוד על האסרטיביות שלי, בטחון עצמי.

אני פשוט הולך לפי איך שחינכו אותי, וחושב אם זה יפה לפני שאני

עושה משהו, אם זה מכובד? האם מין הרוי שאומר ככה וככה, אתנהג ככה וככה?

אני צעיר יחסית, אפילו לא 20, אז עוד יש לי זמן. :)

ד"א בקשר למה שאמרת, שה-C530 זה הדגם הכי פשוט של סמסונג.

אולי אתה צודק, אבל בוא נחשב על זה מה אני מקבל בטלויזיה הזאת?

* צפייה באיכות HD מלאה, מה שנקרא FULL HD.

* חיבורי USB המסוגלים לקרוא סרטי HD מעל ל - 50 ג'יג'ה, וניגון כתוביות בעברית ללא בעיה.

* תמיכה בעברית מלאה, תפריט בעברית.

* יציאות HDMI (בקרוב ישתמשו רק בהם ממה שהבנתי).

* דגם מוכר, שעשה המון מכירות בזמן האחרון, המון ביקורות לטובה, המלצות.

* חברה מוכרת (אם מייחסים לזה חשיבות) עם אחריות שאני יכול לסמוך עליה וליהות בטוח שבמקרה ואזדקק לה - יהיה לי למי לפנות.

יש LCD 32 אינץ' גם לאלג'י, פנסוניק, טושיבה, שארפ ועוד.

אבל בחרתי במיוחד בה לא בגלל המחיר (היא יקרה מאוד לעומת ה LG ושארפ), אלא בגלל הביקורות הטובות וההמלצות.

תודה ענקית לך, ואאחל לך המשך יום טוב חבר! :)

פורסם

בנוסף בזמן שאתה בודק אותה תבדוק שהיא מאופסת מבחינת הצבעים

לרוב הטלויזיות יש מצב חנות ומצב בית

במצב חנות הצבעים מקבלים אור אחר לגמרי ממצב בית

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

כתבתי שהדגם הוא הדגם הכי פשוט של החברה, אבל עדיין מדובר פה על סמסונג ולא על חברת מדבקה.

שורה תחתונה: אם זו הבחירה הסופית שלך, אין לך ממה לחשוש. בחירה מצויינת.

נ.ב

אני מבין את כל עניין הנימוסין וההליכות, אבל בחיים צריך להבין שאם תהיה יותר מדי נחמד, ינסו לדרוך עלייך. אבל זה כבר לטופיק אחר, ברשותך :).

• תוכן חדש...