Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי מאזדה BA97 1.8L

עכשיו בזמן האחרון שאני מתניע בבוקר או שהמנוע ממש קר אז יוצא בדקה הראשונה עד שהמנוע מתחמם עשן לבן וסמיך

שמעתי שיש תוסף שיכול "לסדר" את זה לא על ידיי סמיכות אלא שהוא מתקן את הרווחים והבלאי

אני צריך את עזרתכם בזיהוי שלו ואני לא מתכוון ל-XODOS או איך שקוראים לזה

97 Mazda BA 1.8L

פורסם

אתה לא מתכוון לקאסדו?

אם הבעיה שלך היא בגומיות שס' אז יש לפורטה תוסף לגומיות שסתומים, הבעיה היא שהוא יקר (הבנתי שזה סביב ה200 ש"ח ויד צורך לרוב לשים פעמיים).

אני לא ניסיתי אלא רק שמעתי על כך.

קובי

פורסם

97 Mazda BA 1.8L

פורסם

אני לא מכיר את התוסף, לא השתמשתי בו אלא רק שמעתי עליו.

בכל אופן התוסף הזה יקר, ומצריך שימוש של מספר פעמים(הבנתי שלכל הפחות פעמיים).

אני חושב שעדיף לך קודם כל לבדוק ולוודא שהבעיה היא גומיות שסתומים יבשות, במידה וכן תבדוק מה העלות של החלפתם לחדשות, אני לא מכיר את המנוע אצלך, אך אם אני לא טועה ניתן ברכבך להחליף את הגומיות שס' גם ללא פירוק הראש מנוע.

זה עדיף לכל הדעות על השימוש בתוספים.

קבל הצעות מחיר, ושתף אותנו.

בהתאם לעלות של החלפת השסתומים, במידה וזה יקר אז תשקול שימוש בתוספים למיניהם.

במידה ואתה רוצה להחזיק ברכב לעוד זמן רב אני מציע לך להחליף את הגומיות שס'(במידה ואכן הם לא טובות).

קובי

• תוכן חדש...