Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

אני מחפש רכב משפחתי באיזור ה-80K עם אפשרות לקצת חריגה למעלה.

מחיפוש ביד2 הרכבים שמצאו חן בעיני הם -

מאזדה 3

סובארו B4

סובארו B3

טויוטה קורולה

פורד פוקוס

בעקרון מה שאני צריך זה רכב לא בעייתי, מרווח ומהנה לנהיגה, ואם אפשר אז שיהיה גם בגאז' נורמלי.

אשמח לקבל חוות דעת על הרכבים הנ"ל.

חוץ מלחפש רכב בשוק הפרטי חשבתי גם על טרייד אין.

עוד לא היה לי ניסיון עם הסוכניות האלה. מה אתם אומרים ? כדאי ? או שעדיף להשאר בשוק הפרטי ?

תודה מראש לעונים !

פורסם

הונדה סיויק 2006/7 נכנסת גם לתקציב.

תשכול את זה גם !

אחלה אוטו , מרווח מאוד, תא מטען מספיק בשביל נסיעה לשדה התעופה עם מזוודות.

יש כוח ,מראה , נעים מאוד בפנים !

Honda Civic Mugen RR

פורסם

לגבי הדגמים שציינת -

סובארו B4 גדולה משאר המכוניות ברשימה שלך, וגם פחות חסכונית בדלק.

סובארו B3 היא פחות או יותר המקבילה של פורד פוקוס וטיוטה קורולה. אם אתה כותב שחשוב לך הנאה מנהיגה ומרווח אז נראה לי שמהרשימה הזאת הפוקוס תתאים לך בצורה הטובה ביותר. אופציה נוספת שאתה יכול לשקול היא רנו מגאן, מכונית מאוד מרווחת ונוחה שנמכרת אצלנו עם שלוש שנים אחריות (אז תשכח מכל נושא הבעייתיות).

פורסם

טויוטה קורולה בתקציב שלך היא רובוטית, ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן ממצה בכדי לבדוק את אתה מתחבר לגיר.

הסובארו B3 לא ממש עומדת בתחרות מול שאר הרכבים, היא מרגישה מיושנת ודלה ויש אופציות עדיפות.

המאזדה לא מאוד מרווחת אבל היא אופציה טובה, זריזה ויחסית נעימה לנהיגה.

הפוקוס מרווחת ונוחה יותר אבל מרגישה קצת עייפה מבחינת ביצועים.

אם עניין הבגאז' לא קריטי אז הייתי מוסיף לרשימה את יונדאי I30 ואחותה קיה סיד. שני רכבים קומפקטיים דיי מוצלחים לדעתי. היונדאי נוחה יותר, הקיה קשיחה יותר ומגיבה טוב יותר בנהיגה אגרסיבית (זוית גלגול קטנה יותר ואחיזה עדיפה).

בנוסף, בדוק את הפולקסוואגן ג'טה שעונה בדיוק על הסעיפים שציינת. באוטודיל הטרייד אין של פולקסוואגן יש מציאות מדי פעם, שווה לך לחפש שם.

אם קניה מליסינג באה בחשבון אז גם קיה פורטה מודל 2009 תיכנס לתקציב. היא לא ממש מהנה לנהיגה אבל נוחה ומרווחת ומציעה תא מטען גדול.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

בואו נתרענן

פוקוס מזדה 3 וקורולה הם מיני משפחתיות

שיכולות להכיל ארבעה גמדים יפנים עם פקינז אחד

מי שבאמת צריך משפחתית המכילה 1-3 מושבי בטיחות לילדים או בוסטרים ימצא כי קבוצה שתיים בליסינג לא ממש עונה על הציפיות

שלא לדבר על 2 עגלות תינוק או טיולונים שצריכים להצטופף עם מזוודות למבוגרים

ואני ממש לא רוצה לשמוע מהסוכן מכירות און-ליין של קרסו שרנו פלואנס היא יותר מעגלה בלי סוסה עם בסיס גלגלים של סמיטריילר ושהיא לא רואה מוסך ועכשיו באחריות שלוש שנים שכוללת וישרים ומספרי רישוי

נראה אתכם כשהמכוניות יגיעו למאה חמישים אלף ק"מ משנים את האופי ה....... והגישה ה.......והמחירים ה...... של מרכזי השרות של קרסו

סובארו בי-ארבע, מזדה 6 ,אוונסיס ואולי אוקטביה

בנות שלוש עד חמש שני נכנסות לאיזור השמונים אלף אולי מליסינג ואולי פרטיות

חמש מאות ליטר בגאג' צפונה, מרווח רגליים קדימה אחורה, אתה לוחץ גז ויש מענה ולא וועדה שתחזיר תשובה בסוף היום

וכל זה עם הפרש מחיר ואחזקה של כעשרים אחוז לכל היותר המתורגמים לאדם ממוצע במקום אלף ש"ח בחודש על פוקוס אז תשלם אלף מאתיים על מזדה שש ועוד שלוש מאות על דלק

החלפתי פוקוס ואלמרה לאוונסיס ואוקטביה ואני לא מתחרט לרגע

פורסם

מוטי, אני לא מבין מדוע הגישה הכל כך אנטי שלך. הפלואנס 1600 באמת לא מצטיינת בביצועים שלה, אבל להרבה מאוד מהרוכשים של המכוניות המשפחתיות לא כל כך אכפת מהנושא הזה. יש גם אנשים שרוצים לנהוג רגוע ולא ממש אכפת להם שהם לא הראשונים ברמזור. אתה מוזמן גם להתרשם מהפלואנס 2000 סמ"ק היא עולם אחר בהשוואה ל1600.

אני מסכים איתך שמשפחתיות קטנות כמו מאזדה 3 לא מתאימות למשפחות שני ילדים ויותר, אבל למשפחה עם ילד קטן אחד (כלומר מושב בטיחות אחד ועגלה אחת) הם יכולות להספיק. למשפחות גדולות יותר גם אני ממליץ לקחת מכוניות גדולות יותר, למרות שצריכת הדלק שלהם קצת גבוהה יותר. לדעתי ההפרש בעלויות שווה את הנוחות ומרווח הפנים שנותנים הרכבים האלו. אבל אם אין צורך בכל כך הרבה מקום, אפשר לקחת פוקוס או אלמרה או מגאן או פורטה ולחסוך (לדבריך) 500 ש"ח בחודש. זה לא מעט כסף!

לגבי הקורולה - אני חושב שעם קצת מאמץ אפשר למצוא גם קורולה 2008 אוטומטית בתקציב הזה. על קיה פורטה לא חשבתי, וגם היא אופציה לא רעה.

פורסם

אין קורולה אוטומטית ב-2008, רק רובוטית.

האוטומטיות נכנסו בסוף 2009 ונסחרות סביב 100 אלף שקלים.

מסכים עם דבריך שמי שרוצה נוחות ומרווח בתא הנוסעים ולא מתעניין בביצועים יכול למצוא את הפלואנס כמאוד מתאימה.

פורסם

לסוכן קרסו שלום רב,

נתחיל בזה שנשמח באם תחתום בשמך

שנית נשמח עוד יותר באם תוכל לפרט בדיוק את האחריות המוצעת למגאן

גם אם זו אחריות מקיפה - מה שנקרא מטמבון לטמבון זו לא ממש חוכמה למכור רכב ליסינג בן שנתיים ולהוסיף לו עוד שנה אחריות שממילא מכוסה מראש, מה גם שהוא עם ארבעים עד שבעים אלף ק"מ ובעשרים הנוספים לא צפוייות לו תקלות חריגות

אם בקרסו היו באמת מאמינים במוצר שלהם אז הייתי מצפה ממכם לתת 5 שנות אחריות מלאה על רכב חדש

שלא נדבר על שבע שנים כמו קיה

אם אתה מכבד את עצמך ואת החברה אותה אתה מייצג - אנא פרסם את פוליסת האחריות המקורית המלאה אותה אתם מציעים גם למשומשות וגם לחדשות כולל את כל האותיות הקטנות

אם יש דברים בגו והאחריות אמיתית ובעלת כיסוי מספק ולא מכסתח

אני אוריד בפניך את הכובע ואשקול ברצינות להיות פחות אנטי

ואז, ורק אז, לאדון גולד הייתי ממליץ לשקול את הפלואנס

אך משום מה אני סקפטי

ולא, אני לא מקריח

פורסם

מוטי, אני חושב שאתה סתם נודניק שבא להציק או להראות כמה הרכב שלו הוא הכי טוב בעולם. תהנה, באמת.

מישהו שאל. אתה יכול לתת את דעתך שעדיפה קטיגוריה יותר גדולה, אל תשכח שהשואל לא ציין אם בכלל יש לו ילדים ומה גילם. אינל מתייחס לעלויות אחזקה רישוי וביטוח שאולי הן משמעותיות לשואל. חוצמזה, הפלואנס לא הוצעה כלל והאיש דיבר על מגאן, שהיא בהחלט אופציה טובה שתתאים לצרכים שהועלו.

לדעתי התגובות של קרסו, ובמקומות אחרים של נציגי ליסינג, הן עינייניות, מתייחסות להצעות ואינן שיר הלל למותג אותו הם משווקים.

לא ידוע לי שסובארו או טויוטה (שאני מניח שאתה חסיד שלהן) נותנות אחריות מלאה ל-5 שנים, ולדעתי פרסום של כל האותיות הקטנות הוא עניין לפורום משפטי ולא ממש מעניין את רוב הקוראים. ממילא רק עם הזמן נדע אם הוא שווה או לא.

אם כבר, קרסו מתחילים פה משהו חדש ויפה של מתן אחריות לרכב יד שניה, אפילו אם אני נאיבי - אולי יתחילו עם אחריות מנוע וגיר (שאין בה הרבה סיכון עבורם אבל קצת שקט לרוכש) אולי לאט לאט עם הדרישה מהשוק האחריות תתרחב?

בוא, תתכתב פה קצת, יכירו אותך, ותפתח שרשור משלך על מה יש באחריות לרכב יד שניה/ליסינג ומה טוב או רע בפלואנס.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

בסך בכל ביקשתי את האותיות הקטנות

ואתה כמוצא שלל רב נעמד בפרץ ומגן על חברות הרכב והליסינג

ובנוסף מטיח בי האשמות ומילים לא יפות

אני עדיין אשמח לראות את כתב האחריות בפרסום ממישהו מהאתר או מקרסו

באם תרצה לדסקס -אתה או כל אדם אחר, בשמחה תשלח מייל לפרטי ונתכתב

עד אז, קרסו יצתרכו באמת להתאמץ בכדי להחזיר את אמון הציבור

ולעניין המגאן

אם נותנים מגאן 2008 באחריות מלאה מטמבון לטמבון אני גם אמליץ בחום

מה כל כך קשה לתת לינק לכתב האחריות?

אם הייתי יודע איך פותחים שרשור חדש כמו שצריך

הייתי עושה את זה בשמחה

אז אני מתנצל שאני מגיב כאן

מוטי

פורסם

מוטי,

אנחנו בקרסו מוטורס עובדים קשה מאוד כדי להעלות את ערך המותג רנו ומבצע האחריות הינו חלק קטן מכל הפעילויות שאנחנו עושים. אנחנו לא מסתירים דבר, וכל לקוח שמתעניין ומגיע לסניף מקבל את כל הפרטים על המבצע. אני אשתדל לפרסם את הפרטים המלאים גם כאן בימים הקרובים.

רנו הייתה החלוצה מבין יצרניות הרכב האירופאיות שנתנה שלוש שנים אחריות מלאות על הרכבים שלה. האחריות הזו היא אחריות יצרן ואינה ניתנת לשיקול דעתנו בשירותי הטרייד אין. על האחריות הזו אנחנו בקרסו טרייד אין מוסיפים אחריות מקומית של שלוש שנים מיום הרכישה לרכבי מגאן ממודל 2008 ומעלה.

פורסם

מהנסיעות שאני ערכתי ברכבים הנ"ל זו ההתרשמות שלי:

מאזדה 3-

הייתה לי במשך חודשיים.

יתרונות:

הרכב שהכי מתקרב לספורטיבי (אם אפשר לקרוא לזה כך) מבין מנועי ה-1.6.

נראה סביר פלוס לטעמי (אבל זה כבר טעם אישי).

שורה תחתונה - רכב נחמד לנהיגה, וזהו.

חסרונות:

דלק - שחיטה. במיוחד אם אתה עובר את ה-3,000 סל"ד עם מזגן פועל.

מקום - צפוף למוות מאחורה, המשפחה שלי ממש התענתה. תודה לאל שהנסיעות עם 5 נוסעים לא עלו על 35-40 דקות.

בטיחות - הסיבה שבגללה הרכב הוא בהגדרה של "הייתה לי" היא כי אמא שלי החליקה עם המאזדה.

במהירות 45-50 קמ"ש הרכב הלך טוטאל-לוס, הרכב הסתובב 3 פעמים, התנגש בגדר הפרדה וכל החלק הקידמי נמעך לגמרי.

בנוסף, הכריות אוויר אפילו לא נפתחו. פחד אלוהים. אני ראיתי תמונה ונבהלתי. אמרתי זהו, אין יותר מאזדה 3.

בדגמים הקודמים שאתה מדבר עליהם, הרכב מגיע ללא מערכת ESP.

שורה תחתונה - לא קנייה מומלצת בכלל.

סובארו B4-

ברכב הזה יצא לי לנהוג כמה פעמים, האמת התרשמתי לטובה.

יתרונות:

רכב ברמה גבוהה יותר משאר הרכבים שהצעת כאן.

ללא ספק מהנה לנהיגה ומפנק את הנמצא בכיסא הנהג, ומרווחת יותר מהמאזדה 3 ומאחיותיה.

נהגתי על 2 הגירסאות וזו עם ה-165 כ"ס כמובן ממומלצת יותר. בקיצור מבחינת נהיגה - כיף!

חסרונות:

יחסית למנוע 2.0 היא זוללת דלק.

איכות הפלסטיקים בדלתות והרכבת החלונות ברמה נמוכה, דבר שמתגלה ברכב לאחר שנתיים-שלוש על הכביש.

טיפולים יקרים יותר משאר המתחרות שהצבת כאן.

אם תהיה מוכן לשלם ביטוח יקר יותר, טיפולים יקרים יותר, ויותר דלק - לך על הרכב הזה!

טויוטה קורולה-

אין פה יותר מידי מה לומר לפי דעתי. השאלה הקובעת היא: האם אתה מוכן לקבל את התיבה הרובוטית?

במידה וכן, תהנה מחיסכון קטן בדלק וברכב מעט (ואני חוזר - מעט) יותר חזק.

הרכב מרווח יותר ממאדה 3 הצפופה, אבל עדיין לא מוגדרת כמרווחת מבחינתי.

בגאז' יחסית גדול משאר היפניות עם מנועי ה-1.6, לפחות ממה שזכור לי.

124 כ"ס, שזה כמעט 20 כ"ס יותר משאר הרכבים. אבל בינינו זה לא אומר דבר, אני לא הרגשתי רכב "חזק".

שורה תחתונה - אם אתה מוכן לקבל את התיבה הרובוטית על יתרונותיה וחסרונותיה, זו האופציה המומלצת לדעתי.

נ.ב.

תנסה למצוא אותה ברמת גימור GLI - אמנם קבוצה 3 ברישוי אבל שווה לשלם עוד טיפה בשביל האיבזור.

פורד פוקוס-

איכות חומרים לוקה בחסר מבחינתי, אני לא אהבתי את איך שהרכב נראה מבפנים.

לי אישית הרכב הזה הביא את הקריזה ברמות שאתה לא מתאר לעצמך.

לקחתי את הרכב לנסיעת מבחן, אני לוחץ על הגז.. והרכב.. לא מתרגש. בלשון המעטה.

אני לא אומר שציפיתי לאיזה "קיק" שיעיף אותי כי אחרי הכל מדובר במנוע 1.6, אבל שמע הרכב לא זז.

כמו שאתה מבין, הכל תלוי בצרכים שלך.

אם אתה מחפש משפחתית, לא גדולה מידי אמינה וחסכונית.. ואתה מוכן לקבל את התיבה הרובוטית - לך על הקורולה.

אם אתה רוצה רכב קצת יותר איכותי ומהנה לנהיגה ו.. אתה מוכן לשלם על זה - לך על הB4.

ואם אתה שואל אותי מה אני הייתי עושה - תוסיף עוד 20K ותקנה פאביה ספייס חדשה כמו שאנחנו עשינו.

מתעלה בכל רמה מעל הרכבים שהצגת כאן וכמובן - מדובר ברכב חדש. :-)

ניב.

Big Fan of Heavy Cars with High Torque

(My 1st Owned - Mercedes C200 2009 (CDI

(My 2nd Owned - Suzuki Swift 2013 (Manual

(My 3rd Owned - Honda Accord 2003 (2.0L I-Vtec

• תוכן חדש...