Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הסיפור הוא כזה, אחי הקטן (13) משחק כדורסל בקבוצה מסויימת.

אני מעוניין להעביר אותו קבוצה (או, להשאירו בקבוצה אך שהכרטיס בבעלותי והוא משחק על חוזה אישי), אך הכרטיס הוא "בבעלות" האגודה, איך אני מקבל את הכרטיס? :roll:

כל אחד אומר משהו אחר - ללכת לבקש יפה את הכרטיס ואם לא ייתנו(שרוב הסיכויים שלא ייתנו, כי לאף אחד לא נותנים...), השני אומר לבקש מהתאחדות הכדורסל טופס מסויים שעלותו 500 ש"ח, ובגלל שאחי עוד לא בן 15, חייבים לתת לי את הכרטיס.

אחד אחר, אומר שאין מה לעשות. והשדבר היחידי שאני יכול לעשות זה הסגר שחקן לשנה, כלומר הילד לא יכול לשחק בשום קבוצה במשך שנה, רק להתאמן. ואחרי שנה הכרטיס שלי והילד משחק איפה שהוא רוצה.

מישהו יודע איך אני מקבל את הכרטיס, מה עליי לעשות?

תודה,

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

דיברת עם המועדון?

תבקש ותראה מה תהייה תגובתם.

כשאני רציתי את הכרטיס שלי נתנו לי(אבל עברו מאז הרבה שנים).

איפה הוא משחק?

קובי

פורסם

למה שלא יתנו? אחיך הוא איזה עילוי?

בדרך כלל נותנים בגילאים האלה לעבור קבוצה בלי בעיה

כמו שכתבת, במקרה הכי קיצוני הוא יכול להכנס להסגר קטין למשך שנה (ולא לשחק בליגה) ואז הוא מקבל את הכרטיס

עריכה: הגבתי מהר מידי, מה זאת אומרת שהכרטיס יהיה בבעלותך והוא ישחק על חוזה אישי? אתה רוצה שישלמו לו בגיל 13?

פורסם

היי, הוא משחק במכבי כרמיאל.

ידוע שבקבוצה הנ"ל לא נותנים. אופיר, חוזה אישי, הכוונה שהכרטיס בבעלותי והוא יישחק, וללא תשלום. :wink:

מישהו יודע, אם זה נכון שיש איזה חוק שעד גיל 15 חייבים לתת לי את הכרטיס?

תודה

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...