Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לרכוש רכב מיד שניה, פתוחה (קבריולט) וכיפית לנהיגה

חשוב לציין שהוא לא ישמש כרכב ראשי ויגמע את הקילומטרים האהובים בעיקר בסופי שבוע

ההתלבטות היא בעיקרה בין במוו Z3 שנת 98-97 ומזדה MX5 שנת 2006

טויוטה MR2 שנת 2001 גם כן בתחתית הרשימה

לפי ההתרשמות מכל מיני פוסטים בפורום, המזדה תעניק הרבה יותר הנאה על הכביש אך תעלה כמעט פי 2 (מסיבה ברורה כמובן)

המראה של הבמוו קורצת לי הרבה יותר מהמזדה אך השנתון נמוך והקילומטרז' גבוה (כמו כן מנוע יותר חלש)

הטויוטה נראית טוב, שנתון כמעט זהה לבמוו אך יותר יקרה (חסרון לרעתה), יותר מזה אני לא מכיר אותה

אני מניח שמבחינת עלויות ביטוח כולם יהיו מאוד קרובים (2-4 נהגים בגיל 30+ עם עבר נקי לחלוטין, אם אכליל הורים שבטח ירצו להתענג פה ושם)

מבחינת אחזקה וטיפולים אני מניח שהמזדה תהיה יותר זולה (מפאת השנתונים והקילומטרז' הגבוה אצל האחרים)

היד לא כל כך משנה לי (אני לא משלה את עצמי, ברור שתהיה אפילו עד 6 בשנתונים הללו), חשוב לציין שאינני מתכוון למכור אותה בעתיד, תהיה מכונית שנייה לפנאי

רציתי לטעום קצת מדעתכם בנושא, אשמח לשמוע כל התרשמות מכל אחד שנהנה מהרכבים הנ"ל

כמובן שאשמח לשמוע כל דעה על עדיפות לרכבים אחרים שלא לקחתי בחשבון (אשמח להסברים)

כרגע הלב והכיס נוטים לכיוון הבמוו...

כבדרך אגב אשמח לכל מידע נוסף לגבי גגות קשיחים, האם קיימים כאלו שניתן לפרק ולהכניס לבגאז' ?

בתודה מראש

אדם

פורסם

לגבי המחירים שרשמת, MX5 מודל 2006 לא אמורה לעלות כמעט פי 2 מZ3 מודל 97-8.

בשיטוט קצר כעת ביד 2 המחירים המבוקשים על בימר הם סביב ה-70K ש"ח. המיאטה נעה סביב 105-110.

קח בחשבון שיש גם מיאטות דגם NB שהגיע לארץ בשנים 2003-5 ומחירן בין 80 ל-100, בגיר ידני או אוט'.

מבחינת הנאה- מהמזדה תהנה יותר אם אתה משווה אותה למנועי BMW הקטנים- 1.8 ו-1.9.

מבחינת עלות טיפולים/ תחזוקה/תקלות- גם כאן היתרון של המאזדה.

מצד שני, רכבים כאלה קונים (בעיקר..) מהלב, ואם הלב שלך מעדיף את הZ3 אז כל תשובה/טיעון ראציונלי לא ממש אמור לשנות לך את ההרגשה .

בכל אופן, היתי ממליץ לך להתייעץ גם באתר מועדון הרודסטרים, יש שם מידע עצום בנושא הרכבים האלה.

http://www.roadster.co.il

בהצלחה בכל מקרה!

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

טווח המחירים שרשמת הוא אכן מה שראיתי גם בלוחות

החלטתי ללכת על MX5 2007-8 בעיקר בגלל שזה רכב מודרני ועדכני יותר שיחזיק ליותר שנים מהZ3 שקורצת לנו יותר

לא לחוץ לקנות ככה שננסה למצוא אחת טובה בתקווה עד סוף השנה

תודה על התגובה ועל הלינק למועדון הרודסטרים, אכן אתר עם תוכן נרחב מאוד בנושא

יום טוב וחג שמח

פורסם

בשמחה!

אם יש שאלות נוספות בנושא הרכישה, תרגיש חופשי.

עדכן מה רכשת בסוף (+תמונות כמובן...)8)

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...