Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקעתי עם רכב בכביש שש, כנראה דיפרנציאל טחון...

ברכב בת זוגי, בתי ותינוקנו בן השנה.

שוליים צרים, אין באזור משטח בטוח, בקושי יש משטח ישר להעמיד את עגלת התינוק מעבר לגדר ההפרדה, והכי חמור - אין שרות מוקד במצב חירום. למרות שבדף האינטרנט יש פרסום על שירות חילוץ וסיוע וסייר...

מזל שבישוב גרים זוג חברים, האשה, מלכת מדבר בעצמה חילצה אותנו... ממש סכנת חיים.

משטרת ישראל לא יודעת איך מקבלים שרות במצב כזה... ולא היה להם פתרון למצוקה...

פורסם

אכן בעיה.

לפני כשבוע, אני על שש צפון. על הכביש קרש מהסוג שיש על סמיטריילירים, חתיכת דבר מסוכן. מונח לרוחב המסלול השמאלי. התחמקתי, אבל אני רוצה להודיע על המפגע.

מחייג *6116

"להודעה על מפגע או תאונה לחץ 7"

אני לוחץ 7

"לתשלום בכרטיס אשראי...."

אבל לא רציתי לשלם, אלא להודיע על מפגע. מחכה. "לנציג שרות אנא המתן". ממתין. ואז שומע הודעה שהמוקד עסוק.

מחייג שוב. שוב 7, שוב "לתשלום בכרטיס...", הבנתי. אחרי כמה נסיונות לא ניסיתי יותר. אם אתה רוצה להודיע על מפגע, אין מה להתקשר. המוקד זה רק למי שרוצה לשלם.

בשבת פגשנו חברים. הפגוש של הטויוטה מכוסח בפינה. "מה קרה?", "אל תשאל, נסעתי על כביש 6, ופתאום היה קרש על הכביש, לא הצלחתי להתחמק, פירק לי את הפגוש ודפק את הג'נט".

הוא לא הבין למה צחקתי...

אסף.

פורסם

עדכון...

שעה אחר שהגענו הביתה, המוקדן החרוץ התקשר, ומסר כי יש להזיז את הרכב שחנה על השוליים מיידית כי הוא מסכן את הנוסעים בכביש.

שלתי אותו איך זה שלא ניתן לדבר עם המוקד כשתקועים, והוא מסר כי כנראה לא איבדתי את דרכי במרכזיה הממוחשבת...

הציע גרר מקומי... 500 שח ועל זה דמי אכסון... יקר:evil::shock:

אינטרנט - חיפוש גרר כפר קאסם - חצי מחיר ויש שם מוסך לאבחון - תיכף נראה מה כדאי לעשות עם האוטו

ושוב תודה למלכת המדבר שחילצה אותנו ממקום מסוכו - לא נעים להתקע עם תינוק שאין מקום טוב להניח בו את העגלה מעבר לגדר הבטחון בלי להחזיק את העגלה ביד... יש משטח כוכר ישר של 70 סמ ואחיו יש שיפוע ותעלת נקוז בעומק קטלני. מצד שני לא היו במקום זבובים ברחשים או ריחות רעים.

פורסם

באיזה קטע של הכביש הרכב נעצר?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בפעם הבאה (מקווה מאוד שלא תהיה), מתקשרים 100 ומבקשים שניידת תגיע לאבטח אתכם מכיוון שאתם נמצאים במקום מאוד מסוכן ללא שוליים.

מרגע זה התחנה הנוגעת שבתחום שיפוטה תדאג להגיע למקום ולאבטח את הרכב עד לבואם של כביש 6.

לא פעם ראיתי אותם מאבטחים רכבים תקועים, ברשותם ציוד שלא מבייש את חברת מעצ שפועלת בדרכים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...