Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו מצאתי מכונית פיגו 205 GTI אבל הבעיה היא שהאוטו הזה הוא אוטומט לא יודע איך זה הגיוני רק ראיתי מבחוץ שהוא אוטומט

רציתי לברר כמה עולה הסבה לגיר ידני ל205 GTI...ואם כן אז איך עושים את זה

פורסם
אני אומר לך הרגע ראיתי פגו 205 GTI ידנית אתה רוצה לראות תמונות?...שאני הילך לצלם?..

ידידי, חבל על הזמן שלך ושלי, אותו בעלים עם ה 205, מצא את שלושת האותיות האלה ומצא לנכון להדביק אותן על רכבו.

זה לא הופך את הרכב לכזה.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

כמו שחשבתי, מדובר בפיג'ו 205 forever בשילוב בעלים ש"נפלו לידיו" כמה חלקים הישר מ 205 GTI, ומצא לנכון לעשות בהם שימוש.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

למה לך לחפש הרפתקאות ? להפוך 205 רגילה ל GTI זה לא משהו שאתה רוצה לנסות לעשות.

אם חשקה נפשך ב 205 GTI, קנה לך אחת אמיתית, בצע ישור קו ותתחיל להנות.

מחשבה בוראת מציאות.

• אחראי פורום
פורסם

היא לא GTI. רק לחידוד - 205 אוטומטיות היו בנפח 1.6 עם 80 כ"ס.

מה שכן, הגרסה הזו יחסית נדירה - אוטו', 3 דלתות, סאנרוף והן באו גם עם ג'אנטים יפים (לא אלה בתמונה).

אחת הפנטזיות שלי זה בניה מחדש של GTI מקורית. רק צריך למצוא אחת לא עקומה (וכמה $$).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הדבר הכי משופר שהכי נכון לעשות עם האוטו הזה הוא לקחת את המכסה מנוע ולהרכיב על GTI, יש לו ניפוח ייחודי:idea:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...