Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היום קניתי רנו 15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב,מכונית ספורט היא לא ממש היתה.מה שכן היא ואחותה הגדולה יותר ה 17,היו מכוניות קופה שהתבססו על ה 12 וה 16.ל 15 שהוצגה ב 71 היה מנוע 1.3 של ה 12 TS עם מאייד וובר כפול שסיפק 60 כ"ס וביצועים סבירים(0-100 ב 14.5 שניות ומהירות מירבית של 155 קמ"ש).באותה תקופה פלח השוק של מכוניות הקופה היה גדול יחסית(אופל מנטה,פורד קפרי,פיאט 124 ספורט ועוד)ורנו רצתה גם חלק מהעוגה,בהשקעה לא גדולה יחסית,תוך התבססות על שלדה ומכללים קיימים.סך הכל הן הצליחו די יפה,והייצור נמשך עד 79,כשבשנת 80 הן הוחלפו בפואגו שהתבססה על ה 18.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מזל טוב ושיפוץ נעים.

כמה זמן היא עמדה, והאם אינך חושש שהעיריה תגרור רכב ללא לוחיות רישוי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תתחדש ידידי, אין דבר שמשמח אותי כמו לראות מכוניות על סף הכחדה מגיעות לידיים אוהבות.... (בעצם יש כמה דברים יותר משמחים אבל זה לא לפורום)...

שוב מזל טוב...

haters will hate

פורסם
מזל טוב ושיפוץ נעים.

כמה זמן היא עמדה, והאם אינך חושש שהעיריה תגרור רכב ללא לוחיות רישוי.

חושש מאוד מהעיריה

היא מכוסה בכיסוי חדש שקניתי לו היום

הוא עומד 6 שנים, מצאתי גם את הבעלים הרשומים והיא מוכנה להפגש איתי להעברת בעלות.

גם רנו 17 אני מתכנן, נמצאת מספר בתים מהיכן שלקחתי את זאת, (לא מלפיד) ונראה מה יהיה.

אין לי בעיית חלקים ויש לי זמן בקיץ לשפץ.

ונכון, ספורטיבית במיוחד היא לא, אבל נחמדה ושונה ממה שיש על הכביש, כן.

זהו לבינתיים, קבלו תמונה גם של לוח השעונים.

PCDV00n08.JPG

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

תתחדש ושיהיה בהצלחה!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

איזה יופי!

ראיתי לא מזמן אחת כזו(לא זוכר אם 17 או 15) צהובה. מ-ג-נ-י-ב-ה!!

בהצלחה לך!

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

תתחדש! רגע, למה שלא תשטוף אותה, ותשים לה מספר? הרי, קיים מספר, אפילו אם אין לך כרגע לוחיות בפועל! ולא הבנתי - לקחתה אותה מבלי להעביר בעלות?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
תתחדש! רגע, למה שלא תשטוף אותה, ותשים לה מספר? הרי, קיים מספר, אפילו אם אין לך כרגע לוחיות בפועל! ולא הבנתי - לקחתה אותה מבלי להעביר בעלות?

בימים הקרובים הבעלות תוסדר, המספרים יושבו והאוטו יקבל צמיגים ושטיפה.

בינתייםצ הוא מכוסה בכיסוי חדש לגמרי.

ותודה לכל המברכים.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• תוכן חדש...