Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג סמיח ...

אני מעניין ברכישת טויוטה קורולה רובוטי מן ליסינג דגם 2009

הרכב נסעה 156000 ק"מ ועלתה לכביש ביולי 2009 , נהג יחיד , שינו מכסה בגאג' בחדש ועבר בצבע , ושינו טמבון אחורי בחדש ועבר בצבע , ועשו בחחות וצבע לכנף ימיני ( הפגיעה בקכנף לא משמעותי קלה ) המנוע והשלד לרכב מיצויין . ( כל הנזק לא פוגע בשלדה של רכב ) .

מה הצעה למחיר רכב הזה ?

תודה

פורסם

הסיבה לרכוש מכונית שנסעה בקצב של 100 אלף ק"מ בשנה יכולה להיות רק אחת - מחיר ריצפה.

מה זה מחיר ריפצה? התחתית של הריצפה.

במיוחד כאשר קורולה רובוטית לא זוכה לביקוש גדול ( גם כאשר היא במצב שמור ועם קילומטראז' שפוי).

מחירון יד 2 משוכלל (כולל אחריות לשנה למנוע+גיר) לרכב הזה - 64 אלף ש"ח.

לא הייתי משלם יותר מזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא יאומן איזה זבל מציעים לאנשים בחברות הליסינג היום, עם ק"מ כזה לא הייתי קונה גם רכב מודל 2005.

אני הייתי מניח בצד את התאווה לשנתון גבוה ובוחר במשהו קצת יותר שפוי.

קח בחשבון שהמחיר המקובל בד"כ לקורולות ליסינג מודל 08 עם ק"מ סביר יותר הוא בסביבות 60-70 והן יהיו אופציה טובה יותר אם ברכב כזה אתה חושק, שלא לדבר על זה שאפשר להשיג

גם פרטיות במחירים שלא רחוקים מזה.

• תוכן חדש...