Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב בסכום 16K-20K (פלוס/מינוס 3K)

• העדיפות היא לרכב ידני, אבל אם לדעתכם לרכב ספציפי שתציעו עדיף אוטומט, אז לא אתנגד לאוטומט
  • עדיפות לרכב שלא "מבקר" במוסך לעיתים קרובות:)
  • גודל הרכב לא עקרוני

הציעו לי רכבים הבאים:

1. Mitsubishi Carisma
  2. Toyota Corolla
  3. Volkswagen Bora
  4. Huyndai Elantra
  5. Suzuki Baleno

לפי הבדיקה שלי Volkswagen Bora 2001 ו- Toyota Corolla 1995 עולות בערך אותו דבר האם עדיך את Volkswagen Bora במקרה זה?

אם יש הצעות אחרות - אשמח לשמוע.

בקשה - אם מציעים רכב, אז בבקשה לרשום כמה מילים לגבי למה דווקה אותו.

תודה

פורסם

ממה שכתבת אני מבין שאמינות זה הדבר היחיד שחשוב לך ברכב הבא שלך אם כך: אז חפש את הרכב הכי שמור שתוכל למצוא בתקציבך, ברכבים ישנים אמינות הרכב מושפעת מהצורה בה תוחזק הרכב במשך חייו.

ומהרכבים שהזכרת לדעתי הסוזוקי באלנו הכי אמינה.

אם יש לך עוד דרישות חוץ מאמינות, פרט אותם כך יהיה ניתן לכוון אותך לרכב המתאים לך.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

בתקציב הזה אתה יכול לקנות גם מיצובישי סופר לנסר שלא חסרים אקזמפלרים ידניים שלו ואם טופל כראוי אז רכב אמין.

• תוכן חדש...