Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מכבר נכתב כאן על הלינולאום החדש והמטופש שריצפו בו את חניות הגרנד-קניון. מעט גשם(החניונים פרוצים לאקלים הסביבה) וקיבלתם משטח החלקה במהירות זחילה. הבימר שלי, גם עם בקרת משיכה/אחיזה מחוברות, קשקשה קלות בזנבה.

-ABS מגיב למשטח הזה כמעט כמו לקרח, כלומר בקושי מתפקד ואף מגדיל מרחק עצירה. שמרו מרחק מוגדל ושימו לב להולכי רגל.

-המשיכה חלשה מאד וגלגלים מניעים מחליקים בקלות. שימו לב בעיקר בעלי הנעות אחוריות.

-שימו לב לחומרי סלילה משתנים. ההיירפינים בין הקומות עדיין מרוצפים אספלט, עליו האחיזה גבוהה יותר בתנאי רטיבות, כך שמי שאוהב ללחוץ קצת בפניות האלו, יוצא ישר למשטח חלקלק.

-הזהרו כשאתם יוצאים מהרכב. גם הולכי רגל מחליקים שם בקלות.

כשנתקלתי במנכ"ל הגרנד-קניון ישראל סביון(מזכיר מפלגת העבודה בחיפה בעברו) והתרעתי על המפגעים האלו, קל וחומר כשהוא עשוי למצוא את הקניון שלו נתבע בלא מעט תביעות נזיקין, ענה לי האיש את התשובה המדהימה הבאה(לא שיניתי);

אני יודע. צריך לנסוע לאט.

ועל כך נאמר, פרצופה של המדינה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

דווקא אני מכיר את סוג הרצפה המדובר מקניון גבעתיים, ושם זה אולי לא אוחז כמו אספלט איכותי אבל אף פעם (כולל בגשם) לא הרגשתי בעיה ממשית באחיזה שגרמה לי לחשש מוגבר ביחס לחניון מרוצף אספלט. יכול להיות ששם איכות החומר טובה יותר, או פשוט הירידה לחניון (אספלט) ארוכה יותר ועד שמגיעים לציפוי הגלגלים כבר די יבשים (של כולם, וכך לא נוצרת רטיבות). בכל מקרה, היתרונות של החומר ברורים (בעיקר נקיון - כשיוצאים מהאוטו הרבה יותר נעשים כשהרצפה הזאת מסביב והחניון לא נראה כמו בית קברות לפיח ואבק) אבל כמובן שזה לא שווה את החסרונות שאתם מתארים. אני מניח שמה שחשוב זה לעשות את זה כמו שצריך.

פורסם

כמי שנמצא במקום מדי יום אני לא חש בעיה באחיזה, אבל אני גם מקפיד על נסיעה איטית מאוד.

החריקות צורמות מאוד.

אכן יש בעיה של החלקה של הולכי רגל.

חייבים לציין שהוסיפו הרבה מאוד פסי האטה, הן במעברי האורך והן בין חלק מהשורות (במיוחד בין 1-2 לפני הירידה ל-2-)..

והערה קטנה - בכניסה לירידה ל-2- יש פניה חדה, אבל של פחות מ-90 מעלות. לא היירפין.

לגבי הסלילה לפני הצביעה - היה מדובר בבטון חשוף שסבל מהרבה מאוד בקעים קטנים (ובקומה 3- חלק הוא אבנים משתלבות).

לדעתי צריך לדעת להתאים את הנסיעה שלך לתנאי הדרך. ותודה על האזהרה אני אעבור שם בשעות יותר שוממות:wink:

אין כאלה. התנועה במקום משמעותית מ-05:30 בבוקר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אותו סיפור בקניון רמת אביב, אנשים מחליקים, מכוניות כמעט ונכנסות במכוניות חונות ונוסעות, מעל 7 קמ"ש זו סכנת חיים

ממש כמו לנסוע על קרח. (ואת הציפוי החלקלק המיוחד הזה שמו ממש לא מזמן + יש פתח אוורו לחניון התת קרקעי שמשם כל המים נכנסים בקלות)

פורסם

כאמור. מדובר ברצפה אפוקסית ולא לינולאום.

אכן יכול להיות מחליק אם רכבך נועל צמיגי סליקס או סמי סליקס שממילא לא כל כך מתאימים למשטחים רטובים.

פורסם

האמת היא שאיני יודע, אבל יתכן שיש בעיה לתחזק את הבטון החשוף, ויש גם עניין אסתטי.

ההשקעה באפוקסי היתה כנראה לא קטנה, ובאי הקניון סבלו משך מספר חודשים מהגבלות חניה כל פעם נסגרה חצי קומה, כלומר כמה מאות מקומות, לא בדיוק מה שימשוך קונים לקניון.

לזכות הצבע יאמר כי לפחות חניות הנכים ברורות הרבה יותר מאשר קודם.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

החניון של חצי חינם בראשל"צ גם כזה.

בקומה התחתונה (המקורה) אין בעיה, קצת חריקות צורמות אבל האחיזה סבירה+ כי אין מים.

בקומה העליונה, שאינה מקורה בכלל - ברגע שיורד גשם זה הופך למשטח החלקה גם במהירויות אפסיות. הרכב מפרפר בקלות בכל הילוך גם בלי להשתדל יותר מדי.

אם זה לא היה מלא בבמפרים ושאר מכשולים זה היה יכול להיות מאוד משעשע.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

שני תקנים ישראליים צריכים להתקיים במקרה הזה:

ת"י 2279 למשטחי ריצוף להליכה- לפי תקן זה דרגת התנגדות להחלקה במקרה הספציפי צ"ל R13 (משטח חשוף לגשם בבניין ציבורי עם שיפועים)

ות"י 934 לסימון דרכים לרכב בצבע.

כנראה שהחומר בו השתמשו לא עומד בתקן.

כשיקרה שם משהו, רשימת הנתבעים תהיה ארוכה.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
וקיבלתם משטח החלקה במהירות זחילה. הבימר שלי, גם עם בקרת משיכה/אחיזה מחוברות, קשקשה קלות בזנבה.

אני יודע. צריך לנסוע לאט.

בלי קשר,

ועם דגש לבעלי הנעה אחורית מיושנת אך חזקה -במזג האוויר הזה של שמש-גשם-שמש-גשם הכבישים נוטים להיות חלקים במיוחד - חשוב לשים לב ולנהוג בעדינות ובזהירות.

לפעמים מספיק שילוב של אספלט רעוע, טיפה מיים, וסימון כבישים בעייתי - ועקיפה הכי עלובה נגמרת בביקור אצל מעקה הבטיחות...

שימו לב - סעו בזהירות

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
שני תקנים ישראליים צריכים להתקיים במקרה הזה:

ת"י 2279 למשטחי ריצוף להליכה- לפי תקן זה דרגת התנגדות להחלקה במקרה הספציפי צ"ל R13 (משטח חשוף לגשם בבניין ציבורי עם שיפועים)

ות"י 934 לסימון דרכים לרכב בצבע.

כנראה שהחומר בו השתמשו לא עומד בתקן.

כשיקרה שם משהו, רשימת הנתבעים תהיה ארוכה.

נתקו

השמועה אומרת שכבר יש תביעות, אבל, כאמור, מדובר בשמועות ולא יותר.

בינתיים חוץ מהוספת כמה פסי האטה לא נעשה כל שינוי.

• תוכן חדש...