Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום.

אחרי שמכרתי את הרכב ואין בכוונתי לקנות רכב בזמן הקרוב, אז החלטתי ליהנות מהמערכת שהייתה לי.

לצורך העניין, אני מעוניין לקנות שנאי חשמל אוניברסלי שמתכוון. כזה בקישור.

http://www.half-price.co.il/catalog/images/100_0185.jpg?osCsid=e8ff1aab87fc5191a1e4cb15e3da0f9b

שנאי כזה מתאים להפעלת הרדיו דיסק והמגבר ביחד, או שצריך לקנות שנאי לכל רכיב ?.

החיבור שאני מתכוון לעשות הוא פשוט וקל. המינוס של הרדיו דיסק, עם המינוס של המגבר, אחבר למינוס של השנאי.

עלע אותו עיקרון גם הפלוס. פלוס של HU ופלוס של מגבר, שניהם ביחד אחבר לפלוס של השנאי.

השנאי יהיה מכוון אך ורק על 12 וולט.

האם החיבור הזה יעבוד או שיש פה בעיה כלשהי ?

תודה מראש לעונים.

שונא גזענים !.

פורסם

יש לך מושג בכלל כמה הנושא הזה ניטחן דק דק בפורום הזה כבר:x ? תערוך חיפוש בנושא,ואפילו פה למטה בנושאים דומים תמצא את התשובות שלך.

ג'ינו.

נ.ב בכל זאת,השנאי הזה לא יספיק לך אתה צריך לפחות ספק של מחשב 500W טוב.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

לא יספיק, תצתרך ספק כוח, תיראה את הזרם שהשנאי מוציא, אני מאמין בסביבות ה 6 אמפר שזה לא מספיק תצתרך לפחות 20 \ 30 אמפר לעבודה טובה ( תקנו אותי אם אני טועה מכיוון שלא בדקתי עדיין כמה זרם נכנס למגבר אך אני משער שהוא גבוהה מכיוון שמצבר מפיק 55A בערך והכבלים שמתחברים למגבר עבים אשר מעיד על העברת זרם גבוהה ).

עריכה:

תצתרך משהו כזה:

http://www.amperel.co.il/products/130598

פורסם

אוקיי, אז הנה ספק כוח של מחשב שמצאתי אצלי.

הוא נותן זרם 18A במתח 12V, עם צריכה של 216W.

004rn.jpg

Uploaded with ImageShack.us

חיברתי את כל הצהובים ביחד, שאלה אני מבין יהיו הפלוס +.

ואת כל השחורים ביחד, שאלה יהיו המינוס -.

005hx.jpg

עכשיו נשארה לי ערימה של חוטים שאני לא יודע מה לעשות איתם.

החוט הירוק אני מבין שזה של הלוח M ואני צריך לקצר אותו עם השחורים ? המינוסים?.

מה עם החוטים האדומים, או הכתומים? לחתוך אותם לגמרי או שאני צריך אותם באיזשהו שלב?.

006nf.jpg

שונא גזענים !.

פורסם

אתה בדרך הנכונה ! שאר החוטים אתה לא צריך לגעת בהם תקצר את הירוק עם אחד השחורים וזהו

טוב עשית את מצוות ״כורך ״ ( לכבוד הפסח המשמש ובא) וכרכת את כל הצהובים !

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

תודה.

אז את השאר החוטים עטפתי אותם בצד. קיצרתי את הירוק עם אחד השחורים.

בין הפלוס של המגבר לפלוס של הרדיו דיסק אני אחבר פיוז 10A ליתר ביטחון.

עכשיו רק נשאר להכין קופסה שיהיה בה חור לרדיו דיסק ושני רמקולים. ומעל התיבה נבריג את המגבר :).

אני אעלה תמונות ברגע שאני אסיים.

שונא גזענים !.

פורסם

מקווה שתיהיה מרוצה מהתוצאה,אצלי בעבר היתה מערכת כזאת בחדר והייתי מרוצה,חוץ מנפילות מתח בווליום גבוה.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...