Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

הבנתי שעכשיו המהירות המותרת בכל חלקי כביש 4 הינה 110 קמ"ש. נסעתי שם על 95/105 קמ"ש ובטעות הספקתי לעבור מצלמה בלי להאט(זאת אומרת במקרה הכי גרוע נסעתי על 105 קמ"ש).

האם באמת המהירות בכביש 4 הינה 110 קמ"ש(אני מדבר גם על 4 צפון וגם דרום) והאם כל המצלמות בצבע אפור שם(שעל חלקן Waze התריע לי כמצלמות דמה) פועלות, או שהן רק מצלמות דמה להרתעה?

תודה ושבת שלום! :-)

יונתן :wink:

עדיף לאבד רגע בחיים, מאשר לאבד חיים ברגע

פורסם

תהיה רגוע. ב- 110 אתה לא תצולם לא על ידי מצלמה אמיתית ובוודאי לא על ידי מצלמת דמה... 8)

פורסם

סביר להניח שהמצלמה לא צילמה אותך במהירות כזו.

המהירות בכביש 4 עלתה ל100 קמ"ש בקטעים מוסיימים שלו.

פורסם

הזוי שבארץ שכחו שאחרי כל מחלף יש תמרור שמורה על המהירות המותרת ( פרט לכבישים מהירים בהם יש תמרור שמורה על זה שאתה נכנס לאחד בעליה לכביש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש קטעים בכביש 4 שמותר בהם גם 110 קצת אחרי מחלף ראשון ממש שמצד שמאל איקאה לכיוון דרום מותר שם 110 עד אשדוד

ובדרך יש מצלמות שחלק מהם אמיתיות היום במקרה עברתי שם על 110 רכב שלפני נסע בערך 125-130 וקיבל פלאש

על 110 וגם על 120 לא תקבל דו"ח כי נניח ותנסע 120 יש הפחת של 4 קמ"ש (כן גם במצלמה מפחיתים)

פורסם
יש קטעים בכביש 4 שמותר בהם גם 110 קצת אחרי מחלף ראשון ממש שמצד שמאל איקאה לכיוון דרום מותר שם 110 עד אשדוד

ובדרך יש מצלמות שחלק מהם אמיתיות היום במקרה עברתי שם על 110 רכב שלפני נסע בערך 125-130 וקיבל פלאש

על 110 וגם על 120 לא תקבל דו"ח כי נניח ותנסע 120 יש הפחת של 4 קמ"ש (כן גם במצלמה מפחיתים)

תפסיק לדבר שטויות. אין שום הפחתה.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

מאשדוד עד תל אביב המצלמות הן דמה. יצא לי ליסוע שם במהירויות הרבה יותר גבוהות וזה אכן הוכח כנכון. הGPS מתריע מפני המצלמות מפני שהוא עובד על פי מיקום המצלמה.

פורסם

אני נוסע אשדוד-יבנה כל לילה ובחלק הזה בוודאות המצלמות דמה , ואם הן אמיתיות כנראה שלא מחליפים להן סרט צילום.

בשאר חלקי כביש 4 אני לא יודע אבל עד ראשון ואפילו תחנת דלק סיירים המצלמות דמה.

נבדק במהירויות יותר גבוהות מ120

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
תפסיק לדבר שטויות. אין שום הפחתה.

תשמע טוב אני לא מדבר שטויות כי לפני חודש חבר קיבל דוח מצלמה ובדוח כתוב שנפסת במהירות 120 קמ"ש במצלמה

הוא ביקש את התמונה של הדוח ובתמונה יש את כול הפרטים למעלה מה השעה מה התאריך וכו' והופפ מה כתוב 124 KMH

אז כנראה שיש הפחתה לא?? כי בדו"ח כתוב רק 120 קמ"ש

אז אל תגיד דברים שאתה לא יודע כמו אל תדבר שטויות ואין הפחתה ואין נעליים

פורסם
אני נוסע אשדוד-יבנה כל לילה ובחלק הזה בוודאות המצלמות דמה , ואם הן אמיתיות כנראה שלא מחליפים להן סרט צילום.

בשאר חלקי כביש 4 אני לא יודע אבל עד ראשון ואפילו תחנת דלק סיירים המצלמות דמה.

נבדק במהירויות יותר גבוהות מ120

המצלמה הראשונה אחרי ראשון (לכיוון צפון) אמיתית בוודאות אך (כנראה) לא פעילה כרגע.

פורסם

אחת מהמצלמות לכיוון דרום בין ראשון ליבנה פעילה לפי ההתראות של ה-ולנטיין1 שברשותי. נכון לתאריך 6.4.11.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

המצלמה שבוודאות עובדת היא זו שמוצבת בערך קילומטר אולי טיפה יותר לפני שרואים את אזור התעשייה של יבנה אם נוסעים דרומה אז האזור תעשייה הוא מצד שמאל שלנו בקיצור לפניו מוצבת המצלמה שעובדת שימו לב גם שרואים את העדשה ולא עץ שחור צבוע בספריי וגם את קופסאות החשמל מאחוריה.

פורסם

אני נוסע אשדוד-ראשל''צ על בסיס יומי, יום ולילה מהירויות גבוהות שהכביש ריק מאדם בלילה, בסביבות ה130-140 יצא לי גם טיפה יותר, בחיים לא זכיתי לתמונה מאחת המצלמות, ככה שבוודאות בשני הכיוונים, מצלמות דמה.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

לפי הולנטיין שלי המצלמה לנוסעים דרומה פעילה לפני מחלף יבנה. (איפה שרואים את האוזר תעשיה)

לממשיכים בכיוון דרום יש מצלמה אחרי אשדוד לכיוון אשקלון שחכתי את השם של המקום כרגע ( אחרי אשדוד ולפני אשקלון)

גם היא פעילה

• תוכן חדש...