Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון קבצי avi פגומים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, התקנתי לפני מספר שבועות מן מערכת אבטחה כזאת בבית ובחצר עם מצלמות.

יש לי הרגשה שמישהו נכנס לחצר, וניסתי לבדוק, אבל הקבצים לא פועלים באף נגן, לא במדיה פלייר, לא בvlc לא ב quicktime ואפילו לא ב avipreviewer, יש לי את כל המקודדים, וההקלטות תמיד עבדו, אבל משום מה מרפי התערב לי בקבצים שהאלו שכנראה יש בתוכן שאני צריך לבדוק.

ניסתי לתקן אותם עם תוכנות שמצאתי בגוגל כמו All Media Fixer ,ו DivFix אבל ללא הועיל לצערי.

מה עושים? יש דרך לעשות משהו עם הקבצים? או שיש לי 5 ג'גה של זבל?

פורסם

+1 לאלון.

אני בדרך כלל משתמש בתוכנה כמו VD שיוודעות לקרוא את הקבצים בדילוג על מקומות פגומים, הבעיה שמבלי לדעת איזה מקודד זה אי אפשר להמליץ על תוכנה.

אודי A4

דימה.

פורסם

כשאני מכניס את הקובץ לvirtualdub התוכנה מציגה את התמונה הראשונה מהקובץ, אבל לא ניתן להריץ את הקובץ.

ואני מקבל את ההודעה הבאה.

מה עלי לעשות?

Untitled222.jpg

פורסם

תנסה לנגן את הקובץ.

חוץ מזה תנסה לתת לו קידוד מחדש.

כנס לVIDEO תבחר Full processing mode ואז שוב לVIDEO ותבחר COMPRESSION... תסמן את DIVX או XVID תלחץ OK.

תשים לב שבAUDIO מסומן DIRECT STREAM COPY.

אחרי זה תעשה לו SAVE AS AVI נמצא בFILE.

אם הוא מתחיל לעבוד, תן לו לסיין ואז תנסה לנגן את הקובץ החדש, אם לא תחזור לדווח.

אודי A4

דימה.

פורסם

בCOMPRESSION אין לי divx או xvid.

אני מצרף מה שכן יש.

ניסתי את כל האפשרויות שכן יש, ומה שזה עושה זה עושה קובץ חדש בגודל של 7 מגה בערך, אני מפעיל אותו, רואה את הפריים הראשון ואז הקובץ נגמר.

Untitled333.jpg

• תוכן חדש...