Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ד"ש מאיטליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רצינו לשתף אותכם בקצת תמונות מאיטליה , המתארות שיפוץ של אלפא GTC ולא במקרה...

בעלים של הרכב,איטלקי חביב ביות,יצר איתנו קשר מלפני כשנה ומאז אנו שומרים על חברות הדוקה שכללה גם מפגש משותף במילנו במסגרת החגיגות ה-100 של אלפא רומאו.

רוברטו חובב מושבע של ישראל ואת הירח הדבש שלו עשה בארץ (לפני הרבה שנים) ומאז הוא פשוט מאוהב במדינתנו וניתן לראות את זה בתמונות :wink:

באוסף הקטן שלו ,חוץ מאופנועים,ניתן למנות :אלפא דואטו ,פיאט דינו ספיידר וכמובן GTC שמסיימת שיפוץ מקיף בימים אלה.

ניתן לתמונות לדבר )

Img_0867.jpg

Img_0866.jpg

DSCF2483.jpg

rr5.jpg

Sam_0221.jpg

101_1750.jpg

101_1861.jpg

101_1876.jpg

DSCF2286.jpg

rr1.jpg

מועדון אלפא רומיאו ישראל (ע"ר) המועדון הרשמי לבעלי מכוניות אלפא רומיאו וחובבי המותג בישראל. נפגשים כל שבוע מאז 2003 בימי שישי, רחוב יוחנן הסנדלר 1 הרצליה פיתוח. חפשו אותנו גם בפייסבוק!

פורסם

תמיד אמרתי שהאהבת התחביב המוטורי ובמיוחד במדינה כמו איטליה הינה אהבה חוצת גבולות

ואלפא רומיאו היא אהבה שחוצה אף אוקיינוסים.

שמרו עימו על קשר הוא נכס חשוב למדינה ול"ירוק".

מצא משה

פורסם

האם למישהו יש הסבר על הסמל שמורכב על הגריל של האלפא ? הוא רכש אותו ב-ebay אבל אין לו מושג לגבי המקור שלו...

מועדון אלפא רומיאו ישראל (ע"ר) המועדון הרשמי לבעלי מכוניות אלפא רומיאו וחובבי המותג בישראל. נפגשים כל שבוע מאז 2003 בימי שישי, רחוב יוחנן הסנדלר 1 הרצליה פיתוח. חפשו אותנו גם בפייסבוק!

פורסם

בוודאי, זהו הסמל של מ.מ.סי, מועדון מכוניות וסיירות בישראל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
זה צולם במילאנו בפסג' היפיפה שליד הדואומו...

אכן כן.:-P

למועדון אלפא רומיאו ישראל קשר מיוחד מאוד עם רוברטו. מעבר למפגש המשותף בחגיגות ה100 למותג, אנו שומרים איתו על קשר הדוק, הוא מעדכן אותנו על התקדמות שיפוץ הGTC שלו (כפי שרואים בתמונות) ושולח לנו מזכרות וחומרים מעניינים על אלפא רומיאו מאיטליה.

מבטיחים להמשיך ולעדכן וכבר מחכים לנסיעה הבאה לאיטליה ע"מ לראות את היצירה במו עינינו.

איש יקר ואוהב ישראל.

שי ורד

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היום קיבלנו תמונות עדכניות של האלפא, לאחר סיום כל הפינישים וביצוע הרצה.

לא נכביד במילים וניתן לתמונות לדבר

BRAVO !

IMG_1026.jpg

IMG_1032.jpg

IMG_1036.jpg

IMG_1017.jpg

IMG_1013.jpg

IMG_1004.jpg

IMG_1023.jpg

IMG_1028.jpg

IMG_1040.jpg

פורסם

היתה פעם אחת לבנה כזו שעמדה במצב סביר לשיפוץ אבל בלי תנועה באחד הבנינים ברמת גן. הבעלים לא רצה למכור הרבה שנים ובסוף למיטב ידיעתי היא נמכרה, אין לי מושג מה קרה איתה מאז

פורסם

אני רוצה אחת כזו בשביל לקחת בחורות לסיבוב. השאלה איך בנות בגיל 18 יגיבו ליפיופה שכזו, הקנאה תאכל אותן.

אגב, לא מסוכן כסאות ללא משענות ראש? מן הסתם שזה יהרוס את הלוק, אבל אפשר להתפשר על איזה משהו "קלאסי".

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

זה קל:

1) איכס אין מזגן...

2) מאמי היא מההההמממממתתתת

3) תיסגור תגג הלך לי הפן.

4) אוף, שברתי ציפורן מזה הידית הזואתי

5) אבל למה אדום מאמי אתה יודע שזה לא מתאים לי ללק החדש....

6) כאפרה קניתי לך עץ ריח מתנה מזה בון בון....

7) הבאן ווה של מקסים הרבה יותר חדשה...

8) ויי כפרות אין לך כסף לאוטו חדש?

9) למה עוד פעם אין דלק?

10) עצור עצור החזיה שלי נתפסה בגג.

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אני רוצה אחת כזו בשביל לקחת בחורות לסיבוב. השאלה איך בנות בגיל 18 יגיבו ליפיופה שכזו, הקנאה תאכל אותן.

אגב, לא מסוכן כסאות ללא משענות ראש? מן הסתם שזה יהרוס את הלוק, אבל אפשר להתפשר על איזה משהו "קלאסי".

אני רוצה אחת כזאת בשביל לקחת אותה לסיבוב .....:lol:

השאלה היא איך תגיב אישתי ליפיופה שכזו.....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...