Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריסון MT-22

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לדעת באיזה קרוס מדובר עם protected ו direct?

משהו בסיפור עם הנורת להט לא מסתדר לי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
או שמשהו בקרוס החדש של הסט גורם לטוויטרים להישמע חזק וצורם או שמשהו בפס ייצור של מורל הישתבש :brickwall: יותר מידיי אנשים מתלוננים על אותה בעייה וזה לא טויטר שאמור להישמע ככה והיה לי סט כזה בעבר ומכרתי אותו והסט הותקן גם בלי איטום ושום דבר מיוחד ולא הייתה שום בעייה כמו שמתואר פה

גם אצל בוריס {Boris002}הבעייה קיימת ובלתי ניסבלת {בוריס תסבול :-P }

ניר הוא כבר עם קרוסים של דוטק:idea: :idea:

אני חושב שישראל צודק, השתנה משהו ביצור של הטוויטר. להזכירכם הטוויטר כרגע מוגבר אקטיבית והגיין במגבר לא גבוהה במיוחד, וזה בא גם לידי ביטוי בווליום שהוא לא כל כך גבוהה, כי אם פותחים יותר גיין יחד איתו גם הצרימה מיתגברת.

אני זוכר שכששמעתי את הMT22 ליפני כמה שנים כשהיה עוד שייך לסידרה הישנה של הייבריד לא הייתה לו את הבעיה של הצרימה.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

מי עוד התלונן על צרימה של MT22?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקיי, בינתיים יש לנו 2, מי עוד?

פורסם

לי יש מורל טמפו עם מגבר ובווליום יחסית גבוה הוא כבר מתחיל לצרום בצורה רצינית!(ללא עיוות, נשאר נקי)לכן אני נוטה להאמין שהטוויטרים של מורל הם צורמים בווליום גבוה עם מגבר!

פורסם

+1 לגיל

,גם אני התלוננתי על משהו לא מושלם עם ה MT-22 חיספוס בסאונד , אבל כנראה שבאמת הבעיה היא עם הקרוס , נקודת חיתוך של 1800 הרץ ? ומה זה הג'אמפר הגנה הזה ? ניסיתי לפענח דרך מה הוא עובד במצב protected אבל ללא הצלחה.

המסקנות שלי :

ההיבריד הוא סט שצריך מיד . בניגוד ל "אני לא ערס " שטוען כי גם ה tw-1 של הטמפו צורמים בווליום גבוהה, אני יכול להפריך את הטענה דווקא הוא יודע להתמודד עם ווליום ואינו צורם , אמנם הוא יכול להיות קצת יותר מפורט .

"טוויטרים שיורדים נמוך" , גם אני אוהב דבר כזה ,אבל כנראה שצריך טוויטר מאוד מתוחכם , או לעבוד אקטיבית. וה mt-22 לא יודעים לעשות את זה בוודאות .

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

לא המצאתי פה שום דבר, במפגש דרום לפני כמה חודשים היו 2 רכבים עם האוביישן החדש, בשניהם הג'אמפר היה על PROTECTED, ובשניהם הטוויטר צרם מאוד, העברנו ל DIRECT, ובשניהם הטוויטר השתפר פלאים, אחד אהב על 0 ואחד אהב על -3, אבל השינוי מהמצב המקורי היה עצום.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
+1 לגיל

,גם אני התלוננתי על משהו לא מושלם עם ה MT-22 חיספוס בסאונד , אבל כנראה שבאמת הבעיה היא עם הקרוס , נקודת חיתוך של 1800 הרץ ? ומה זה הג'אמפר הגנה הזה ? ניסיתי לפענח דרך מה הוא עובד במצב protected אבל ללא הצלחה.

המסקנות שלי :

ההיבריד הוא סט שצריך מיד . בניגוד ל "אני לא ערס " שטוען כי גם ה tw-1 של הטמפו צורמים בווליום גבוהה, אני יכול להפריך את הטענה דווקא הוא יודע להתמודד עם ווליום ואינו צורם , אמנם הוא יכול להיות קצת יותר מפורט .

"טוויטרים שיורדים נמוך" , גם אני אוהב דבר כזה ,אבל כנראה שצריך טוויטר מאוד מתוחכם , או לעבוד אקטיבית. וה mt-22 לא יודעים לעשות את זה בוודאות .

אז אתה טוען בעצם שהמגבר נותן צליל כזה מהטוויטר?לא נשמע לי הגיוני.

וגם אני מכיר עוד אנשים שטוענים שהטוויטרים של מורל כאלה.

מה שמצחיק הוא שהמגבר הקודם שלי שהיה על יותר מחצי גיין בקושי פתח לי אותם והתעוות מוקדם(כן כן, הסרווין וגה HED300) לא צרם.

אבל ברגע שהחלפתי למגבר גם סביר אחר אבל יותר חזק פתאום אתה מרגיש בעוצמות גבוהות את הטוויטרים חד כמו סכין והורס לי את האזניים.כמובן שאפשר לשחק ברדיו דיסק בעניין הזה אבל זה מאוד מציק.

• תוכן חדש...