Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריסון MT-22

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד מסכים עם הדברים האחרונים שניר וEDDY אמרו

אם זאת יש להבדיל בין "צורם" לבין "חד"

הMT-22 הוא בעל אופי חד יותר מהMT-23 וגם מהסופרימו

היה לי את הטוויטר הזה בין שנתיים לשלוש - אני הגעתי איתו לתוצאה יפה מאוד, הוא ממש לא צרם אבל אי אפשר לאמר שהוא היה "חם" או "נעים" באותה המידה כמו שאר הטוויטרים שהיו לי אחריו.

דבר נוסף שאני מאמין שהיה מאוד יכול להרגיע אותו זה להשתמש בו בסט שלושה חלקים ולא בשניים - אבל כאן כבר זה גם מאוד ברור למה הוא לא יצרום וגם יהיה יותר נעים לאוזן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחזק לגבי השילוב של MT22 עם קרוס של הדוטק.

הייתי עם השילוב הזה קרוב ל 4 שנים ואף פעם לא צרם לי.

כמובן שמעבר לאקטיבי חולל פלאים בניצול של הסט.

מתחדשת*

פורסם

אני חושב ש"זה פשוט לא זה" מסכם את זה יפה מאוד

אפשר לאמר הרבה מאוד דברים על הטוויטר הזה - טובים, רעים.

אבל הוא פשוט לא מפורט מספיק והוא גם נוטה להיות חד בקלות יתרה מידי בשביל רכיב של מוראל - ואם רוצים לגבות את זה גם בעזרת קצת מציאות - לא ראיתי הרבה חברי פורום שנשארו אם הטוויטר הזה בסופו של דבר.

MT23 וסופרימו פיקולו וגם הרגיל הם מהטוויטרים הכי טובים שאני מכיר לצד סקאן ספיקים וטוויטרים שמבוססים עליהם

בגלל זה אני אומר שהריסון הכי טוב שאני מכיר לMT22 הוא מעבר לMT23 :-D

אפרופו - סתם לזרוק פצצה - לא מזמן יצא לי לשמוע PT27 של סיז ומה אני אגיד לכם - נשארתי ככה :shock:

איזה טוויטר נעים, מפורט - בעיניי בשביל טוויטר פשוט ויחסית זול אחד הטובים ביותר שיצא לי לשמוע עד היום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יצא לי לשמוע את ה VIFA XT25 והוא ממש זול ויוצר תחושה מאוד אורירית אפילו בסט 2 חלקים בו המיד יכול לעלות גבוהה והתקנה נכונה.

הסקאנין סדרה 6000 מעולים גם כן.

הבעיה במורל שהם משום יוצרים סאונד מאוד "מיוחד" בתחום המיד הגבוהה גם ה23 שיש לי כרגע, אני פשוט לא סובל אותו בחיתוך נמוך, לדעתי הוא נשמע יפה בחיתוכים גבוהים בסט 3 חלקים.

פורסם

ממש ערב רב של טוויטרים עלה כאן.

קחו כל דבר בפרופורציות- MT23, סופרימו P27T, SS6000 הם כולם טוויטרים ברמה יותר גבוהה מה TT22

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
אני ממליץ ללכת אקטיבי לאחר ניסיון של קרוס דוטק + MT22

לצערי זה לא זה.

זה לא זה,כי אתה לא עובד/ת נכון עם הטוויטר,אני עוד זוכר שאמרתי לך את זה במפגשים.

לי היה את אותו הטוויטר 3שנים ברכב ושום צרימה ...פשוט צריך לדעת לעבוד את הרכיב ולא לשלול אותו.

אדי.

פורסם

אני חושב שאם הייתה מנסה לעשות כמו שהמלצתי לך הייתה מגיעה לתוצאות טובות בהרבה עם הרכיבים

אם אנחנו מדברים על הסט הקיים שלך הייתי עושה שינוי ומחליף את הסלסטרה למגבר מתאים יותר,אבל זה רק דעתי.

פורסם

או שמשהו בקרוס החדש של הסט גורם לטוויטרים להישמע חזק וצורם או שמשהו בפס ייצור של מורל הישתבש :brickwall: יותר מידיי אנשים מתלוננים על אותה בעייה וזה לא טויטר שאמור להישמע ככה והיה לי סט כזה בעבר ומכרתי אותו והסט הותקן גם בלי איטום ושום דבר מיוחד ולא הייתה שום בעייה כמו שמתואר פה

גם אצל בוריס {Boris002}הבעייה קיימת ובלתי ניסבלת {בוריס תסבול :-P }

ניר הוא כבר עם קרוסים של דוטק:idea: :idea:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

בקרוסים החדשים יש בעיה מסויימת הנובעת ממיקום ברירת המחדל של אחד הג'אמפרים.

שינוי המיקום מ PROTECTED ל DIRECT פתר את הצרימה והחזיר את הטוויטר לגוונו המקורי.

פורסם

סרול

מה שאתה אומר מסביר את הצרימה

PROTECTED זה מצב שבו הקרוס מגביל את ההספק שעובר אל הטוויטר - אם היית מביט בקרוסים ישנים של סאונדסטרים היית רואה מנורת להט

ברגע שההספק עובר גבול מסויים המנורה נשרפת במקום הרמקול שהיא מגנה עליו...

כנראה שבמצב פרוטקד הטוויטר מעוות וזה הופך לצרימה

אם זה עיוות שנכנס כתוצאה מהרכיבים שמוראל שמו במנגנון הגנה הזה או הספק נמוך מידי או קליפינג כתוצאה מהחסימה הזו - את זה כבר קשה לי לדעת מה באמת הגיוני יותר - אבל ברור שמשהו שם גורם לזה לפי מה שאתה מתאר.

Pioneer TS-X150

פורסם

גם לי לא נשמע הגיוני שבחיבור DIRECT, הטוויטר יותר עדין, ואבל הגיוני או לא, זה נשמע הרבה יותר טוב.

ניסיתי לחשוב על מצב שהו הטוויטר עלול להישרף במצב של DIRECT, אך כשאתה שומע אותו מנגן במצב הזה לעומת ברירת המחדל- קשה להאמין שהוא יישרף.

פורסם

כן כי המנורת להט נועדה להגן על הקרוס ולא על הטוויטר

:-D

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...