Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב בתקציב של 50-55 אלף,

אפשר לגלוש ל60 אם ממש כדאי...

אני מחפש רכב עם גיר לא ידני, חזק ויפה שיהיה כיף וקל לנהוג ולשלוט בו, ושלא ישתה יותר מדי...

וכמובן, אמינות =]

לא אוהב רכבים קטנים מדי (I10, MAZDA2 ...)

חשבתי על Mazda3 דגם ספורט שנת 2005

או Hyundai I30 2008

מה אתם, המומחים, אומרים?

תודה רבה מראש!!!

פורסם

בוקר טוב,

מאזדה 3 היא מכונית לא מאוד חסכונית בדלק, במיוחד עם מנוע 2 ליטר. חוץ מזה היא גם לא ממש מרווחת ואם כבר אתה קונה מכונית משפחתית אז כדאי שתיקח את זה בחשבון (למרות שאתה נהג צעיר ולא ממש צריך מכונית משפחתית).

בתקציב שלך אפשר למצוא עוד הרבה משפחתיות שיכולות להתאים - טיוטה קורולה או ראנקס, פיג'ו 307, סיטרואן C4, רנו מגאן וסובארו אימפרזה. כולם מתאימות פחות או יותר למה שביקשת.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

כל רכב שתקנה בתקציב הזה יהיה אמין. כל רכב משפחתי שתקנה יטחן דלק. מינימום זה 1:10, בקיץ זה עובר את זה בכיף ואם אתה גר במקומות פקוקים אתה פשוט תבכה (כמו כמעט כולם).

פורסם
בוקר טוב,

מאזדה 3 היא מכונית לא מאוד חסכונית בדלק, במיוחד עם מנוע 2 ליטר.

שלום סמדר

טעות קטנה בידייך...

מאזדה 3 ספיריט מנוע 2000 חסכונית יותר בדלק מאשר מאזדה 3 מנוע 1600 (אפילו שקשה להאמין...:lol:)

פורסם

תודה רבה על המענה,

אבל כנראה שלא הייתי מספיק ברור,

אני מחפש רכב ספורט

שיהיה גם חזק, ומהיר...

ויופי זה גם דבר שמאוד חשוב לי...

שוב תודה =]

פורסם
איביזה 100כו"ס?

חשבתי עליה אבל 100 זה קצת חלש מדי?

למאזדה 3 ספיריט ספורט יש 150 כח סוס...

לזה שאמר שה2000 סמק אוכל פחות דלק מה1600

על סמך מה?

ודרך אגב האם הסיאט איביזה היא באמת אמינה?

והמחיר? הוא לא ירד ב30 בכל שנה?

פורסם
תודה רבה על המענה,

אבל כנראה שלא הייתי מספיק ברור,

אני מחפש רכב ספורט

שיהיה גם חזק, ומהיר...

ויופי זה גם דבר שמאוד חשוב לי...

שוב תודה =]

יונדאי I30 ומאזדה 3 הם לא מכוניות ספורט אלא מכוניות משפחתיות. למאזדה יש ביצועים לא רעים עם מנוע 2 ליטר אבל היא עדיין לא מכונית ספורט. האיביזה מאוד מבוקשת בשוק ע"י צעירים וקשה לי להאמין שמכונית שהתחילה במחיר של 60 אלף תאבד חצי מהשווי שלה תוך שנה, בטח ובטח כשמדובר באיביזה המבוקשת.

פורסם
יונדאי I30 ומאזדה 3 הם לא מכוניות ספורט אלא מכוניות משפחתיות. למאזדה יש ביצועים לא רעים עם מנוע 2 ליטר אבל היא עדיין לא מכונית ספורט. האיביזה מאוד מבוקשת בשוק ע"י צעירים וקשה לי להאמין שמכונית שהתחילה במחיר של 60 אלף תאבד חצי מהשווי שלה תוך שנה, בטח ובטח כשמדובר באיביזה המבוקשת.

אולי מאזדה3 היא לא מכונית ספורט אבל ההתנהגות שלה היא הכי ספורטיבית בקטגוריה

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אני מסכים איתך. עדיין, זה לא הופך לאותה למכונית ספורט. עדיין אני לא כל כך מבין את המשיכה של הבחור הצעיר למכוניות משפחתיות. אני חושב שבגילו אפשר ואפילו רצוי לנהוג במכוניות קצת יותר צעירות וגם ספורטיביות מהמאזדה 3.

פורסם

איביזה זאת אופציה טובה. יש גם אלפות יפות, צעירות וספורטיביות בתקציב הזה. יש גם פיג'ו 206 (אוטומטי, ידני וגם גרסאות ספורט).

גם אם תבחר יונדאי I30, מאזדה 3 או פיג'ו 206, אתה מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית. יש לנו כמה רכבים שיוכלו לעניין אותך.

• תוכן חדש...