Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למהירים עכשיו באגו (16:00)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התוכנית GTI

המספרת על מועדון הבריטי ועל ההיסטוריה של הגולף GTI מכל הדורות

מומלץ!!

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אתם לא יודעים איזה סרטים רעים זה עשה לי....חבר שלי התקשר אלי להודיע לי על התכנית ב"אגו" באמצע שהיתי...."במיטה".

חברה שלי קראה למה שעשיתי (צפיה באגו ודחיית סיפוקי מיטה) "התנהגות אנטי סוציאלית".

ראבאק....זה היה על גולף GTI!!!

לך תבין נשים.........

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
אתם לא יודעים איזה סרטים רעים זה עשה לי....חבר שלי התקשר אלי להודיע לי על התכנית ב"אגו" באמצע שהיתי...."במיטה".

חברה שלי קראה למה שעשיתי (צפיה באגו ודחיית סיפוקי מיטה) "התנהגות אנטי סוציאלית".

לך תבין נשים.........

פראייר

חבל שחבר שלך לא אמר לך שיש היום שידור חוזר בחמש בערב, מחר בשבע בבוקר, ובשתיים בצהריים. ביום שלישי בשש בבוקר, ובאחת בצהריים. רביעי בשמונה בבוקר. עם כאלה חברים מי צריך אוייבים.

8)

:lol:

172

פורסם

אני אוהב את התרגום בערוץ אגו.

נותנים לכמה ישראלים שלמדו אנגלית בבית ספר לתרגם תוכניות אנגליות שמדברים אנגלית בצורה שאני בקושי מבין מה הם אומרים.

בתוכנית הזאת הוא אומר שצריך להוסיף חתיכת אלומיניום לחיזוק הצינורות שעולה רק 5 פאונד,בעיה שיש רק בדגם האנגלי.

בתרגום כתוב שהחתיכה שוקלת רק 10 ק"ג-תירגמו משקל של 5 פאונד ל 10 ק"ג, אפילו שהוא דיבר על כסף

אייל

פורסם

לך תבין נשים.........

לרוב אני לא כותב כאן על תוכניות, אבל ממש התפאלתי מהאיכות של התוכנית הספציפית הזאת, במיוחד כשטים סטיילס הסביר על בעיות נפוצות בגולף.

רק חבל שאצלינו בארץ אין מה לעשות עם המידע הזה, יש לנו גולף GTI דור I בכמות שתוכל לספור אצבעות על יד אחת :cry:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
אני אוהב את התרגום בערוץ אגו.

נותנים לכמה ישראלים שלמדו אנגלית בבית ספר לתרגם תוכניות אנגליות שמדברים אנגלית בצורה שאני בקושי מבין מה הם אומרים.

בתוכנית הזאת הוא אומר שצריך להוסיף חתיכת אלומיניום לחיזוק הצינורות שעולה רק 5 פאונד,בעיה שיש רק בדגם האנגלי.

בתרגום כתוב שהחתיכה שוקלת רק 10 ק"ג-תירגמו משקל של 5 פאונד ל 10 ק"ג, אפילו שהוא דיבר על כסף

אחי באמת שמתי לב לזה

עוד מזמן בכל מיני תוכניות. תמיד מפרשים דברים לא נכון.

• תוכן חדש...