Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בשבוע הבא אנו יורדים לאילת, אני אשתי, ושלושת הילדים - 6,4,0.5

רציתי לקבל הצעות מה ניתן לעשות בדרך, כי אני מניח שנסיעה ישירה היא קשה מדי לכולנו.

חשבתי לנסוע דרך ים המלח, כביש 90 , אבל אם יש אפשרות באותו האורך בערך ויותר טובה - אשמח לשמוע.

(יוצאים מבית שאן)

פעם ראשונה באילת - אז אשמח להמלצות. בעיקר ידידותיות לכיס.

המלון - מגי'ק סאנרייז באילות, הכל כלול.

תודה, צביקי.

פורסם

בגלל שאתה יוצא מבית שאן,ייקח לך בערך 4שעות להגיע לאילת (אין טעם "לטייל" ולעלות לכביש 6 מעפולה או איפשהו,כי זה סתם יאריך לך את הדרך,והילדים יציקו כנראה ;)) אולי קצת יותר הפסקות יזומות יפיגו את השעמום (חלקית).

ריף הדולפינים - מומלץ!

עיר המלכים - מטופש לדעתי אך אולי הילדים יהנו,בנוסף לכל - יקר מדי (לטעמי).

IMAX - לא יקר כל כך ויש מה לראות לפעמים (שוב,בעיקר לילדים).

טיולי ג'יפים - מומלץ לכל משפחה באשר היא.

בפעם האחרונה הייתי גם בשייט לטאבה,שכלל א.צהריים בחזור,לא זוכר דרך מי,ברר במלון.

חוץ מכל אלה אין יותר מדי מה לעשות שם,אילת בדומה לים המלח,היא בעיקר בשביל מי שבא לבטן-גב (קרי - לרבוץ כל היום במיטה\בריכה,ולאכול כמה שיותר,קרי #2 - לנוח! :p)

תהנו :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כביש 90 הוא האופציה המהירה ביותר. כל אופציה אחרת תאריך את הדרך משמעותית מבית שאן. שים לב לישון טוב בלילה לפני, כי מדובר ב-4 שעות שלפחות חצי מהן בכבישים ישרים ומשעממים (אם כי עם שלושה ילדים קשה לי להאמין שתצליח להרדם תוך כדי נהיגה :wink: ). הנסיעה ארוכה, אז סדר כמה שיותר בילויים לילדים שעתידים להשתעמם מאוד...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הייתי לוקח את הילדים לריף הדולפינים,אולי לאיימקס,אם הם בקטע של שחייה אז שחייה בשנורקלים יכולה להיות מגניבה.

אגב לדעתי בזבוז של כסף זה עיר המלכים ולכן לא אצליץ לך על כך וגם המחיר מגוחך לעומת מה שמקבלים.

לדעתי הם עוד קטנים לקייאקים אבל אולי שווה לך לנסות.

וכמובן שלא לשכוח טיול בטיילת כדי שיוכלו לספר קצת חוויות על המשוגעים שקופצים מהגשר.

פורסם

on "ARAVA road" you can go to Sapir park,its very nice place with small pool with ducks etc' great place to take a rest from the long drive but 90% of people dont know this place cause they stop only in KUSHI RIMON.

this place is a nice small "pearl" in the middle of the desert.

in eilat go to princess hotel beach,nice beach for scuba diving and not too crouded (not including passover/hofesh gadol etc').

go to "mall a yam" mall, cause even in Eilat everybody looking for a mall (including you..).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן מה קרה לעברית במקדלת שלך ? זה מאז שעברת ל mac ? :-P

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

דווקא לא, האנגלית נובעת דווקא מהמחשב שלי במקום העבודה החדש, הוא "מתקשר" רק באנגלית וטוב לי עם זה, אז אם יוצא שאני כותב פה משהו תו"כ עבודה זה יוצא "מאונגלד".

וברצינות, ממש ממליץ על פארק ספיר, פנינת טבע חמודה באמצע המדבר חצי דקה מכביש הערבה.

פורסם

זה לא מי יודע מה רחוק כן?

4 שעות זה לא נורא.

2 סרטים ב DVD או מחשב נייד וסגרת את הסיפור.

אבל בהחלט ממליץ על פרק ספיר כמקום לארוחה קלה והתרעננות.

כשאתם מגיעים להארלם, סליחה לאילת, שימו לב לחבר'ה החדשים באיזור וגם לערסים הוותיקים.

זהירות מונעת אסון.

פורסם

אייל,בשביל אנשים מסויימים,לגמוע 300-350ק"מ ביום אחד זה פרויקט.

לאחרים,זה הליך שבשיגרה היומיומית :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מבית שאן? 4 שעות לאילת? באוטו עם ילדים? :shock:

רק לי מכפר סבא לוקח 4 שעות עם נסיעה לא מנהלתית בעליל? או שאני נוסע בדרך הלא נכונה?! :roll:

אני כמובן ממליץ לעבור בשדה בוקר, קבר דוד בן גוריון. ומכתש רמון המדהים.

172

פורסם
מבית שאן? 4 שעות לאילת? באוטו עם ילדים? :shock:

רק לי מכפר סבא לוקח 4 שעות עם נסיעה לא מנהלתית בעליל? או שאני נוסע בדרך הלא נכונה?! :roll:

אני כמובן ממליץ לעבור בשדה בוקר, קבר דוד בן גוריון. ומכתש רמון המדהים.

אתה נוסע בדרך הנכונה.

אל תשכח שבית שאן נמצאת במזרח הארץ, ואילו מכפר סבא אתה "חוצה" את הארץ לרוחבה, אז למרות שבית שאן יותר צפונית, המרחק בינה ובין אילת זהה למרחק בין כפר סבא ואילת.

לא לשכוח (חובה!!) לעצור ביטבתה ולשתות שוקו

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יש את המעיינות החמים על כביש 90 ליד ים המלח, ממש תענוג לעשות ג'קוזי באמצע המדבר,

אנחנו מאוד נהנים שם ואפי' נוסעים במיוחד לשם,

אם אתה רוצה פירוט על זה , שלח פרטי...

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

אם יש זמן ורצון (מה שלא כל כך מתאים לנסיעה לאילת) תמיד יפה ורטוב בעין גדי, רק שצריך להקצות כ- 3 שעות.

יש דרך נופית בין עידן לחצבה, אבל הנסיעה בה איטית, אולי זה לא יתאים לקטנים . "הרפתקנות" אחרת היא לפני חצבה לפנות מערבה (להרים) ולחפש את המעיינות של נחל צין, מקום לשכשוך קל ומרען.

אגם ספיר יפה לשיטוט קל.

הפונדק של כושי ב-101 כבר מזמן לא משהו ועדיפה עצירה ביוטבתה - הג'וניורים שלי מכורים לגלידה שלהם.

החי-בר ביטבתה גבולי בכדאיות - כי החיות, כמו בני אדם (אלו שאינם חיות) מעדיפות לישון בצהרי יום, אלא אם יש האכלה.

פארק תמנע יפה לביקור ביום או בלילה, יקח כ-3-4 שעות.

מצטרף להמלצה על ריף הדולפינים - תקצו בוקר שלם עד הצהריים, החוף יפה, יש זמני אילוף והאכלה, הילדים יחגגו.

שיקלו שייט באחת מסירות הזכוכית - לדעתי עדיף על המצפה התת ימי.

אני לא התלהבתי מהאיימקס: מוזיאון השעווה שיש שם נחמד, הסרטים לא משהו וקצת מיושנים.

לגבי הילדים והדרך: תנו להם להסתכל על הנוף, והם ישנו חלק גדול. לא צריך להתרגש ולעצור כל שעה. אני מצייד אותם בנגן עם אוזניות טובות וזו תעסוקה לשעה-שעתיים לפחות. אפשר לאלתר כל מיני משחקי דרך - חפש באתרים לנושא.

שיהיה בכייף!

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

משחקי דרך זה אחלה רעיון!

לפני כשנה וחצי היינו באילת באירוע משפחתי ומיד לאחר האירוע נאלצנו לחזור למרכז ב-3 רכבים (שעת היציאה מאילת היתה בסביבות 3 לפנות בוקר, מיד לאחר האירוע).

במטרה לשמור על העירנות ועל המצב רוח התקשרתי ל-2 הרכבים האחרים ועשינו שיחת ועידה במהלכה שיחקנו כשעה ארץ עיר חי צומח ועוד כל מיני משחקים, היה מצחיק בטירוף ושמר על העירנות יופי!

מאחר ואתם ברכב אחד זה רק מקל עוד יותר.

פורסם

תודה תודה לכולם על השיתוף והרעיונות!!

סליחה שלא הייתי בפורום תקופה - מאבק העו"סים גוזל את כוחותיי..

אעדכן כשאחזור - להשלמת המידע, ואם יש עוד רעיונות - אשמח לשמוע.

צביקי

• תוכן חדש...