Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
משחקי דרך זה אחלה רעיון!

לפני כשנה וחצי היינו באילת באירוע משפחתי ומיד לאחר האירוע נאלצנו לחזור למרכז ב-3 רכבים (שעת היציאה מאילת היתה בסביבות 3 לפנות בוקר, מיד לאחר האירוע).

במטרה לשמור על העירנות ועל המצב רוח התקשרתי ל-2 הרכבים האחרים ועשינו שיחת ועידה במהלכה שיחקנו כשעה ארץ עיר חי צומח ועוד כל מיני משחקים, היה מצחיק בטירוף ושמר על העירנות יופי!

מאחר ואתם ברכב אחד זה רק מקל עוד יותר.

פלאפון מהעבודה?:)

פורסם
במטרה לשמור על העירנות ועל המצב רוח התקשרתי ל-2 הרכבים האחרים ועשינו שיחת ועידה במהלכה שיחקנו כשעה ארץ עיר חי צומח ועוד כל מיני משחקים, היה מצחיק בטירוף ושמר על העירנות יופי!

שכחת להוסיף "התגובה בחסות אורנג'" :-P

לעניינו של שירשור, אם כבר תעסוקה בדרך, נסה לשים ספר אודיו (יענו ספר שמישהו מקריא ומקליט את זה).

אם יש לך מחשב דרך ברכב, נסה למצוא את המהירות עם צריכת הדלק הכי נמוכה, ולשמור עליה.

תספור בורות בכביש.

שתה לפני הנסיעה בקבוק מים (עין גדי, 2 ליטר), ותבדוק כמה יכולה שלפוחית השתן שלך להחזיק. על הדרך זה ימנע ממך הירדמות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
פלאפון מהעבודה?:)

שכחת להוסיף "התגובה בחסות אורנג'" :-P

.

האמת שהנייד הפרטי שלי עם יותר מדי דקות "משפחה" לא מנוצלות :lol:

וכן, אמנם רשת אורנג' אבל אני נתתי את החסות לשיחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אתמול חזרתי מסופ"ש באילת...מזל שהקטנה שלי רק בת חצי שנה ולא אכפת לה איפה היא מזילה ריר...בבריכה או בעיר המלכים, כי אילת היא לגמרי עיר של בטן גב.

אגב, השלל הפעם היו 3 פרפרים יפים מאוד ועוד חרק לא מזוהה (כרגע בזיהוי במכון לרפואה משפטית באבו כביר) מרוחים על הגריל של הלנסר...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ילדים אוהבים חיות ולכן :

חוות האנטילופות - ליד צופר בכביש בערבה, מאוד מומלץ כולל הצימרים.

המצפה התת ימי - לא מאמין שאף אחד עוד לא המליץ עליו.

חוף אלמוג - שמורת טבע תת ימית. במקום ניתן לרכוש ציוד צלילה (משקפת,שנורקל וסנפירים) ולהתפעל מהעולם התת ימי המדהים.

ריף הדולפינים - המקום עצמו והקונספט מגניבים לחלוטין. עלות הכניסה ועלות הצלילה עם הדולפינים היא לא פחות משערוריה! :x

לכל אנשי ה"אילת זה בטן גב", אני מבין שאתם ללא ילדים! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אגב, השלל הפעם היו 3 פרפרים יפים מאוד ועוד חרק לא מזוהה (כרגע בזיהוי במכון לרפואה משפטית באבו כביר) מרוחים על הגריל של הלנסר...

גיליתי שכמות הזבובים והזוועות שנמרחים לך על השמשה, מכסה המנוע והגריל תלויים במהירות...

גם הגודל שלהם עולה בהתאם.

אם עד 120 קמ"ש אתה מקבל בד"כ זבובים, דבורים, פרפרים וכו', הרי שמשם ומעלה מגיעים כל מיני דברים גדולים ובלתי מזוהים.

השלל שלי בסוף השבוע אחרי רחיצה של הרכב ונסיעה בכביש 6 היה משהו בין 2 ל 3 ספרות.

סעמק. מרוב זבובים לא ראו את היער.

אבל הכי מחליא זה לשמוע את הפאאק על החלון ולגלות שפריץ מגעיל בכל צבעי הטכניקולור על החלון בדיוק מול הפרצוף שלך.

פורסם

עזוב אותך מקשקשת של מהדורות החדשות, הייתי שם ממש לא מזמן ובמשך 4-5 ימים, יכול להיות שיש שם פתאום סלאמז עם כושים ובלאגאנים ואללה יסתור ואחותו והסקליידים עם טונג'ים של קוקאין בבג'ז', אבל מי בכלל נכנס לשכונות של אילת בזמן נופש?

באזורי התיירות הכל כתמול שלשום ואין שום בסיס או סיבה לדאגה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...