Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למבורגיני גייארדו נרצחה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא אוהב סינים

תקווה שזה לא הדדי, הם לוקחים אותך בכמויות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

:roflmao:

זו האיכות שתנצח, לא הכמות:-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האמת הוא השיג את מה שהוא רצה ובגדול!!

אישית אם הייתי גר בסין והייתי מקצה סכום לקניית מכונית על למבורגיני בהחלט לא הייתה אחת מהם למרות שאני מאוד אוהב את העיצוב.

אני חושב שאם ייש לו תקציב לרכישה של כזה רכב אז יש לו גם תקציב לעוד אחד לפחות ואני חושב שבשכל עשה שהפגין בכזו צורה פרובוקטיבית ואמר השירות שלהם כל כך גרוע שהיצאתי מדעתי ולא יכלתי לסבול את הרכב.

בתור אדם המחפש שירות בהחלט לא הייתי מסתובב בכלל סביב היבואן הסיני ואני אתפלא על עצמי אצל למבורגיני העולמית.

לאנשים שיש כסף לקנות למבורגיני יש להם כסף לקנות כל רכב אחר ומעבר לזה שהם רוצים סמל סטטוס שיציג אותם הם גם רוצים להרגיש מלוקקים במקרה הזה הייתה לו בקשה לגיטימית ולא פלצנית בעליל ועדיין נתקל בחומות שבדרכ רק מיטב נציגי השירות בארצנו יודעים לתת ועל כך אני אומר שגם בסוף האקט הייתי מעלה אותה באש לא לפני שהייתי מוציא את הסמל ומשתין עליו.

פורסם

לסינים שהרסו את הרכב אין לב, פשוט ככה. מה שכן, הוא השיג את מה שהוא רצה. מה שבטוח, הלקוחות הבאים של למבורגיני יהיו מרוצים

פורסם
"נרצחה" לא פחות ולא יותר...:roll:

אכן נרצחה באכזריות לא אנושית. אני קורא לאו"ם להתערב ולהקים ועדת חקירה בינלאומית ולשקול לדרוש הסגרה של האזרח הסיני לאיטליה, שם יעמוד למשפט בכיכר העיר.

:)

אגב, כיום הכמות פחות קובעת, יותר האיכות. המלחמות של היום ובעיקר של מחר לא יוכרעו ע"י כמות הבשר.

בכל אופן, מן הסתם זכותו לעשות כל שירצה עם רכושו, גם להשמידו בברוטליות.

אבל כנראה שאם הוא אוהב את המכוניות שלהם באמת, אז מעתה זה ישאר בגדר חלום, למרות הכסף...תלוי בכל אופן בטמפרטורת הדם של הנהלת למבורגיני.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני מסכים עם הסיני הזה, ואם הייתי במקומו הייתי עושה את אותו הדבר בדיוק.

תארו לכם כמה יש בחוץ שקיבלו שירות לא הוגן מיבואן עד כדי כך שפשוט היו רוצים לרסק את הרכב מעצבים?

(ואני לא מדבר על משהו שטיפול תקופתי בחינם, אפילו שניים היו יכולים להרגיע את העניינים)

זה הכי מתסכל ומרתיח שכולם מתנערים מאחריות וכבר אין למי לפנות

למבורגיני או פיאט זה לא משנה המחיר

ההבדל ביננו לבינו זה שהוא יכול להרשות לעצמו ואנחנו לא :roll:

והמשפט המתבקש: חבל שלא הביא לי אותה במקום, הייתי דואג להשחיט אותה בחינם (ולא עם פטישים) :twisted:

פורסם

אוטו מוערך ואיכותי לא מרסקים , אז מזה אומר על למבורגיני ?! (כמובן שאנחנו יודעים שלמבורגיני זה חלום רטוב של כמעט כולנו)

טוב בוא לא ניסחף, סה"כ בייבי למבורגיני, לא משהו כ"כ יקר, אפילו לא משהו לסובב אחריו את הראש.

עשה מה שעשה וטוב לו עם כך, אני הייתי רוכש את הרכב במצבו הנוכחי כי יש לו המון חלקים שיתאימו לפרוייקט העתידי שלי.

לא רוצח ולא נעליים, המחיר ירד בפחות מחצי והוא השיג את המטרה.

haters will hate

פורסם
טוב בוא לא ניסחף, סה"כ בייבי למבורגיני, לא משהו כ"כ יקר, אפילו לא משהו לסובב אחריו את הראש.

תזכיר איפה אתה גר:-P

כי פה אני די בטוח שהרוב יסובב את הראש וכנראה ישברו את המפרקת

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

למה תמיד אומרים "אם יש לו כסף לכזאת בטח יש לו כסף לעוד אחת/בטח יש לו צי של מכוניות על/בטח זה בכלל האוטו שהוא נוסע איתו בסלון ולמטבח יש לו מטוס פרטי"

למה למי שיש מאזדה 3 יש עוד 4 מאזדה 3 וצי מכוניות של אלבר? בן אדם שיש לו כסף וקונה למבורגיני, אז יש לו למבורגיני לא בהכרח סוכנות פרטית של מכוניות על, ועשיר ככל שיהיה לזרוק לפח 100 אלף דולר זה קצת טיפשי לא משנה כמה יש לך, כמו שאתם לא תמותו אם תאבדו 2000 שקל, אבל אתם לא תשרפו אותם \=

בנוסף, איך היא נרכשה לפני כחצי שנה מהיבואן? את הגייארדו האלה הפסיקו ליצר כבר ב2008

• תוכן חדש...