Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למבורגיני גייארדו נרצחה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שחושבים על זה בהיגיון אז אין כל כך הרבה היגיון במה שעשה ובכל זאת אפשר למצוא זיק של הבנה , כאשר הוא מרסק ככה את הרכב, הדבר מגיע לחדשות , החדשות מראות סיטואציה שעשיר כקורח כל כך מאוכזב מהלמבורגיני שלו שעדיף לו כבר לרסק אותה , יש פה נזק תדמיתי מאוד מאוד חריף כלפי למבורגיני שהאוטו שלהם לא שווה כלום . הנה תראו הרכב פאר שלכם שעולה כל כך הרבה ריסקתי אותו כאילו היה מריולטה במסיבה מקסיקנית.

אוטו מוערך ואיכותי לא מרסקים , אז מזה אומר על למבורגיני ?! (כמובן שאנחנו יודעים שלמבורגיני זה חלום רטוב של כמעט כולנו)

אך אני מאמין שבעקבות המעשה למבורגיני תיצא בצעקות מול המייבא הסיני בדרישה להבין מה גרם לכל כך הרבה כעס ברכב שלנו שבעליו ריסק אותו עם פטיש

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אך אני מאמין שבעקבות המעשה למבורגיני תיצא בצעקות מול המייבא הסיני בדרישה להבין מה גרם לכל כך הרבה כעס ברכב שלנו שבעליו ריסק אותו עם פטיש

האקציה המדוברת לגמרי מחטיא את מטרתה. בעל הרכב מצטייר כברברי ותמהוני וזה מחליש את טענותיו ומסית מהם את תשומת הלב. מה למשל אם היה שולח את הרכב בחזרה למפעל באיטליה לאחר איזה טקס פומבי ו/או ביזוי סימלי היצרן - לא היה מעביר את המסר חזק יותר?

פורסם

תראה - מה יותר עושה רעש ? הפגנה שקטה או הפגנה אלימה ? על מה תשמע בחדשות ?

אם הוא היה עושה את התהליך המקובל אני מבטיח לך במיליון אחוז , שבכלל לא הייתה שומע על זה ואותו בחור אולי אבל אולי היה מקבל מגבים חינם בתור פיצוי מהיבואן , ברגע שעשה מה שעשה תראה לאן זה הגיע מסין עד לישראל , אני משאר שבדרך זה עבר כמה ארצות כמו ארהב ואירופה ששם הקהל יעד הכי חשוב .

הלוגיקה לראות בן אדם מרוב עצבים הורס דבר כל כך יקר מעלה בך הירהורים מה לעזאזל עובר על הבן אדם וכנראה הוא התאכזב עמוקות אם הוא הגיע למצב קיצון שכזה , כמובן שיהיו אנשים שיגידו שהוא ילדותי וכו וכו אבל נעשה נזק תדמיתי ללמבורגיני שבן אדם השכיר חברת הריסה הרים קהל עשה אפילו במה קטנה ופשוט הרס את היצירה שלהם כי כנראה לא סיפקה את הסחורה .

פורסם

סתם פגיעות פח/זכוכית וכמה פנסים שבורים - אין פגיעת שילדה/מנוע => אני קונה !!

שיביאו לי את הגרוטאה - אני מוכן לטרייד אין על הליאון שלי

פורסם
למבורגיני זה VAG .... אני רואה עוד לקוח מתוסכל, איך אומרים צ'מפיון בסינית ?

+1

כשחזר הרכב לבעליו התגלו סימני פגיעה בפגוש הקדמי ובגחון המכונית. הפעם התנערה היבואנית המקומית של למבורגיני מהטענות וגלגלה את האחריות אל חברת הגרירה.

נראה שצ'מפיון מייבאים גם את למבורגיני. כנראה בגלל זה הם לא כלכך מוטרדים מ"חוות דעת הקהל" בארץ :lol:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
נעשה נזק תדמיתי ללמבורגיני .

אילו עובדיו היו שורפים את סמל החברה מול מכולה שנשלחת לאיטליה גם היה זוכה בתהודה תקשורתית לא פחותה. אך אז המסר היה פוגע בול. בסין אומנם ישנה המסורת להכות אלים שהתרשלו (למשל באי-שליחת גשמים). אך לא נראה לי נכון מבחינת PR ליישם אותה לרכבים.

פורסם
אילו עובדיו היו שורפים את סמל החברה מול מכולה שנשלחת לאיטליה גם היה זוכה בתהודה תקשורתית לא פחותה. אך אז המסר היה פוגע בול. בסין אומנם ישנה המסורת להכות אלים שהתרשלו (למשל באי-שליחת גשמים). אך לא נראה לי נכון מבחינת PR ליישם אותה לרכבים.

כן, בטח..

טוב כנראה שהוא לא חכם כמותך,

בפעם הבאה אני מציע שתייעץ לו, אולי כך הוא יגיע להשגים בחיים העלובים שלו (בטח כל היום הוא יושב בפורום ומתמרמר על VAG :wink:).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא אוהב סינים, אבל אני מסכים עם הסיני הזה.

מי שיכול להרשות לעצמו למחות בצורה כזאת קיצונית ופרובוקטיבית, למה לא? הוא לא מזיק לאף אחד והוא לא עשה את זה סתם כדי להרוס רכב יקר.

אם הדרכים המקובלות לא, יש דרכים אחרות...:-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כן, בטח..

טוב כנראה שהוא לא חכם כמותך,

בפעם הבאה אני מציע שתייעץ לו, אולי כך הוא יגיע להשגים בחיים העלובים שלו (בטח כל היום הוא יושב בפורום ומתמרמר על VAG :wink:).

צודק לגמרי :-D

אילו הייתי חכם כמוכו, הייתי מעדיף את אקורה NSX בגלל האמינות.

• תוכן חדש...