Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה חשובה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב קולט צורה חדשה שנת 98...

כרגע מ0-100 במדידה מדויקת עשיתי 9.80 שניות

אבל רק הילוך ראשון ושני..

אני יודע שאפשר יותר מהר ואני או לא מעביר מספיק מהר את ההילוכים או צריך לעביר לשלישי.

שאני מעביר ב5 וחצי סלד לשלישי הזמן יוצא 10.20 שניות

אז מה הטעות שלי ומתי החלפת ההילוך היא באמת אפקטיבית?

תודה מראש.

פורסם

קודם כל, מה לשאלה הזאת ולפורום טיפול ברכב ?

שנית, לא מדדת בצורה מדוייקת פשוט מכיוון שהספידומטר שלך, כמו מרבית הספידומטרים, לא מדוייק. 100 בספידומטר זה 95 אמיתיים במקרה הטוב. בדקתי את זה עשרות פעמים, עוד לא נתקלתי בספידומטר מדוייק.

אם אפשר לא להעביר לשלישי, ועדיין לא להכנס לתחום האדום של הסל"ד, אין שום סיבה להעביר. זמן ההעברה פוגם בזמן הכולל, וגורם לך לרדת לתחום הסל"ד הפחות יעיל.

בעקרון ההעברות היעילות ביותר מבחינת האצה, הן סביב נקודת ההספק המרבי.

לסיום, כדי שכן יהיה קשור לפורום טיפול ברכב - ניסויים חוזרים ונשנים בהאצות ל 100, לא מוסיפים שום דבר לבריאות של המכונית.

• תוכן חדש...