Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי רכב שנקנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עקב זה שאני מגלה חוסר בקיאות בנושא, החלטתי לשאול אתכם מהסיבה הפשוטה שתספקו לי תשובה.

עכשיו לשאלה,

קניתי אוטו, ומפני שזה היה יום שישי והדואר היה סגור, ביקשתי ממשהו קרוב שיבצע לי את העברת הבעלות.

העברת הבעלות הסתיימה, אך טרם נסעתי לקחת את הרשיון רכב המעודכן לאחר העברת הבעלות מפני שרק ביום רביעי אוכל להיות שם ולקחת את זה מאותו המישהו קרוב שביצע לי את העברת הבעלות. ((ביצוע העברת הבעלות נעשתה עם הרשיון רכב היותר ישן של האוטו ואני שמרתי את הרשיון רכב העדכני יותר של אותו בחור.))

יש לציין שכרגע יש לי באוטו את הרשיון רכב המעודכן ((האוטו עבר לא מזמן טסט)) רק על שם הבנאדם שקניתי ממנו את האוטו.

((אותו רשיון רכב תקין ויש טסט לשנה.))

רציתי לדעת האם אני יכול לנסוע ביומיים הקרובים עם האוטו ובמקרה ושוטר יעצור לבדיקה, האם אוכל להציג לו את אותו רשיון הרכב של הבחור שקניתי ממנו את האוטו והכל יהיה בסדר או שאולי זה יכול לגרום לבעיות?

** שאלתי כמה אנשים ואמרו לי שזה שלא בעיה בכלל ואני מסודר, ולשוטר לא משנה כל עוד אתה מציג בפניו רשיון רכב תקין וחוקי, זה כאילו אתה נוסע ברכב של חבר שלך לכן אתה יכול להגיד לו שזה רכב של חבר//דוד. ((במידה ובכלל השוטר ירצה להעמיק.))

תודה.

פורסם

רשיון עדכני עם השם של הקונה במילא אתה לא תקבל עד שתעשה טסט חדש או תבקש כפל רשיון לפני זה (עלות של כ30 שקלים באתר של משרד התחבורה)

אתה אמור לנסוע בינתיים עם הרשיון הישן וטופס העברת בעלות

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...