Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

My ride !

EladS86
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרך כלל אני לא מתחבר לשיפצורים ודברים כאלה, אבל פה באמת שההשקעה ממש יפה.

רק הלדים, למה, למה?!

ואישית תמיד שנאתי את כל האפטרמרקט לפנסים האחוריים בגולף, פעם אחת סוחר ניסע בכוח לדחוף לי כאלה (בדיוק כמו שיש לך), לדעתי הפנסים של הג'נרישיין הכי מדהימים שיש.

פורסם

אני מת על כל חובבי הרכב פה שאומרים לו הייתי מוריד את כל התוספות ששמת, הרי מה מיחד את הרכב שלו? בדיוק זה, גולף לבנה רגילה עם פנסים מקוריים וריפוד שחור\אפור משעמם יש לי פה מתחת לבניין, וגם בהמשך הרחוב.. אה וגם למורה לנהיגה שלי הייתה כזאת, SDI.

כשאתם עוברים ליד מאזדה 3 אתם אומרים רכב משעמם והמוני, כשאתם עוברים ליד מאזדה 3 ששמו לה ריפודים ובקליות אתם אומרים הייתי מוריד ומחזיר למקורי...

תחשבו על זה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כל אחד והטעם שלו, אני נסעתי עם חבר בצריפין והוא ראה מאזדה 3 פשוטה, צבע אדום, עם גאנט של המאזדה החדשה, הוא דיבר רבע שעה על הרכב ולא הבין למה אני בכלל לא מקשיב לו.

אם יבוא מישהו ויגיד עכשיו שהרכב כמקורי זה הכי יפה בשבילו, אז זה המצב.

פורסם

מה אהבתי:

ריפודים, את המשענת המשובצת (סגנון SKA), את הטון השחור-לבן הכללי.

מה לא אהבתי:

בקליות (המקורי עדיף), את התאורה בסלון (אם כבר, לשים לדים יותר לבנים, או להוריד לגמרי), ג'נטים (היה מתאים יותר STEELIES עם צלחות כרום).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

על טעם וריח אין מה להיתווכח אבל השרשרת הוואי הזו חייבת לעוף ועדיף יממה אחת קודם!

היא מפריעה לשדה הראייה וגם מרגילה את העין להפרעה כך שמקרה של סכנה שתקפוץ לך מצד ימין אתה תשים לב אליה מאוחר יותר ממה שהיית שם לב ללא השרשרת שלא מוסיפה בכלום ורק גורעת.

פורסם

הרכב נראה מאוד טוב לגילו ומושקע, כל הכבוד!

אבל...

השרשרת הוואי והקוביה שתלויות ברכב מסיחות את העין בנהיגה ועדיף שירדו כמה שיותר מהר.

הלדים בתוך הרכב לא נראים טוב לטעמי, אם הם היו מוסתרים מאחורי פנל זה היה הרבה יותר אלגנטי.

יש בקליות אחוריות לגולף שנראות הרבה יותר טוב.

הסמלים המושחרים נראים כמו פלסטיק זול.

פורסם
על טעם וריח אין מה להיתווכח אבל השרשרת הוואי הזו חייבת לעוף ועדיף יממה אחת קודם!

היא מפריעה לשדה הראייה וגם מרגילה את העין להפרעה כך שמקרה של סכנה שתקפוץ לך מצד ימין אתה תשים לב אליה מאוחר יותר ממה שהיית שם לב ללא השרשרת שלא מוסיפה בכלום ורק גורעת.

את האמת, השרשרת הזאת הגיע בתקופה של חתונות.

היא התפוררה והתעופפה לפני כמה חודשים טובים ! ככה שהסר דאגה מליבך. :-)

• תוכן חדש...