Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שהבנתי שעם הרכיבים הנוכחיים שלי אין אפשרות להתקדם והפתרון היחידי הוא למכור.

אז כרגע עכשיו אני מתחיל מ-0, טוב לא ממש 0 עדין נשאר לי קומפוננט של Infinty משהו מקדימה, וה Pioneer 6050UB שנשאר.

אז מה שאני צריך עכשיו זה -

רמקולים 6x9, הם צריכים להיות חזקים. לא אכפת לי כ"כ מאיכות, הרמקולים צריכים להיות מסוגלים לעמוד בווליום גבוה זו הדרישה שלי.

חשבתי על הפיוניר pioneer-tsa6994r הבנתי שהם אמורים להיות מאוד חזקים. זה התקציב פחות או יותר ל 6x9 רצוי לא לעבור את ה 500 ש"ח. ושוב אני מזכיר, אני מחפש כמה שיותר עוצמה.

לגבי סאב, חשבתי על ה P3, אולי אפילו צמד ומגבר מדגם Steg K2/02 שיגביר אותם. (יד שניה)

אחרי כל זה נשאר עוד קצת כסף בישביל להגביר את ה"קומפוננט" של אינפינטי מקדימה ואולי אחבר אליו גם את ה 6x9, לא צריך מגבר מטורף כי הסכום יחסית נמוך. אני מעדיף משהו עד 500-700 ש"ח ורצוי יד שניה.

מה אתם אומרים? יש הצעות לשיפור?

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

• תוכן חדש...