Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

עד לאתמול היתה לי כריזמה 98 שבסה"כ היתה די טובה. עם זאת, אתמול עברתי תאונה של מטומטם (אני) והרסתי את הרכב...

כעת, אני חושב הלאה.

חשבתי על כריזמה דור הבא אבל בכתבה הזאת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1878351,00.html

לא כל כך החמיאו: "בגרסה הקודמת הגיעה הכריזמה אלינו (ורק אלינו) עם מנוע הלאנסר היוצאת והספק מרבי של 113 כ"ס. אולם כעת נאלצים מיצובישי ליישר קו עם התקן, והכריזמה מגיעה עם המנוע המשווק באירופה - 1.6 ליטר, 16 שסתומים והספק מרבי נמוך יותר, 103 כ"ס בסך הכל. בכל מקרה, מדובר בגרסה חדשה למנוע שהכרנו, ועל ירידת ההספק צריכה לפצות זמינות כוח עדיפה. ונכון, שיא המומנט אכן מושג מוקדם יותר, אם כי 4,500 סל"ד לא יכולים להיחשב כנמוכים בשום אופן." - ובהמשך.

מה דעתכם? אני לא מבין בדברים האלה ולכן אשמח לייעוץ.

כמו כן, אם יש לכם המלצה לרכב יפני (או גם קוריאני כמו יונדאי אם יש משהו רלוונטי) בתקציב של 25,000 פחות או יותר, אמין ובטוח וחסכוני, שנתונים 1999-2003. אשמח לשמוע מנסיונכם.

תודה לכולם.

פורסם

התקציב שלך לא מאפשר התקדמות משמעותית באיכות. אז אם הכריזמה בסך הכל עמדה בדרישות שלך עד עתה,

לדעתי אתה יכול להמשיך הלאה לאחת משנתון גבוה יותר. תודות לירידת הערך הגבוהה שלה היא די זולה, מה שנותן

תמורה סבירה למחפשי יפניות. הבדל משמעותי לרעה בביצועים או ביכולת הדינמית (ששניהם היו בינוניים גם אצלך),

לא ממש תרגיש אם תרכוש רכב במצב תקין.

פורסם
התקציב שלך לא מאפשר התקדמות משמעותית באיכות. אז אם הכריזמה בסך הכל עמדה בדרישות שלך עד עתה,

לדעתי אתה יכול להמשיך הלאה לאחת משנתון גבוה יותר. תודות לירידת הערך הגבוהה שלה היא די זולה, מה שנותן

תמורה סבירה למחפשי יפניות. הבדל משמעותי לרעה בביצועים או ביכולת הדינמית (ששניהם היו בינוניים גם אצלך),

לא ממש תרגיש אם תרכוש רכב במצב תקין.

אני מודה לך על תגובתך.

לא הבנתי את מה שכתבו בכתבה על החלשת המנוע וכל זה, האם תוכל להסביר?

אני חושב שבאמת אלך על הכריזמה.

פורסם

הכוונה היא שבגלל תקני זיהום שנכנסו לתוקף באותה תקופה, מיצובישי נאלצה להוריד את ההספק המרבי בהשוואה

למנוע לפני מתיחת הפנים - פשוט מכיוון שלא ניתן היה להמשיך ולשווק את הגרסה הישנה של המנוע.

פורסם

זה מובן, השאלה היא האם זה לא פוגע בביצועים?

ונדמה לי שיש לא מעט רכבים עם הספק גבוה יותר של כוחות סוס.

• תוכן חדש...